50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vă prezentăm sortimentele de vin Varancha de la Crama Gîrboiu, create cu respect pentru natură și cu pasiune profundă pentru vinuri premium. Bucurați-vă de terroir-ul excepțional și de tradiția viticolă ce au adus faima acestor meleaguri. Așa cum îi spune și numele, Varancha (numele dacic al regiunii Vrancea) reprezintă un simbol al vinurilor nobile și al oamenilor care le-au creat.

Diverse sortimente de vin pentru toate gusturile

Savurați sortimentele preferate de vinuri albe din gama Varancha, de exemplu Varancha Fetească Regală, un vin demisec fin, creat în Cramele Putna, pe Dealurile Vrancei, însorite și roditoare. Preferați vinuri rose? Alegeți un vin lejer, cu gust plăcut și note florale: Varancha Roze demisec, disponibil în oferta de vinuri de la Crama Gîrboiu. Ideale pentru mese festive, evenimente cu stil sau ospețe tradiționale, vinurile Varancha vă oferă garanția calității și rafinamentul tradiției.

Aveți la dispoziție și o selecție fină de vinuri roșii din gama Varancha. Încercați un cupaj memorabil: Cabernet Sauvignon & Merlot, un vin roșu demidulce, fructat, cu un buchet spectaculos. Sau savurați Merlot, un vin roșu demisec apreciat de iubitorii licorilor aromate, cu parfum și stil.