Vinuri Albe

Mai Mult Decât Vin

Recomandările noastre

FILTRE SELECTATE

PREȚ

  lei  lei

TIP

REST DE ZAHĂR

SOI

Pentru Crama Gîrboiu, cele mai bune vinuri albe sunt acele vinuri care își spun povestea fără secrete. De la prima degustare, un vin bun își dezvăluie calitățile și cucerește iubitorii de vinuri prin identitatea sa. Fie că vorbim de vinuri seci sau vinuri dulci, vinuri roșii sau vinuri albe, toate vinurile trebuie să fie calitative pentru a fi apreciate.

Vinul alb are o istorie aparte iar legătura sa cu Crama Gîrboiu nu este întâmplătoare. Originar în teritoriile din Grecia, Mesopotamia, Italia și Egiptul Antic, vinul alb se răspândește și în România. Prin cultivare și condiții climatice diverse soiuri apar și dispar de-a lungul timpului. Soiuri rezistente se consacrează iar unele, devin soiuri românești autohtone, reprezentative pentru unele crame.

În cazul Cramei Gîrboiu, soiurile reprezentative sunt Șarbă și Plăvaie, două vinuri românești premiate. Veți descoperi un univers al vinurilor albe premiate, cu gust și arome memorabile. Încercați-le alături de cei dragi și dați tonul unui sezon cu totul și cu totul special!

FILTRE SELECTATE

PREȚ

  lei  lei

TIP

REST DE ZAHĂR

SOI