50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Afișez toate cele 21 de rezultate

Există diverse tipuri de vin alb precum vin alb sec, vin alb demisec, vin alb dulce, vin alb demidulce. Și toate aceste tipuri de vin alb prezintă beneficii atunci când sunt consumate cu moderație. Pe lângă starea de bine pe care o induce vinul, acesta acționează pozitiv asupra organismului nostru în diverse moduri.

Vin Alb Sec ajută la sănătatea inimii

Un vin alb sec consumat cu moderație poate însoți cu succes o seară de relaxare în timp ce acționează pozitiv asupra sănătății noastre. Acesta contribuie la îmbunătățirea sistemului circulator și la reglarea bătăilor inimii. Substanțele din vin rezultate în urma macerării ajută la repararea țesutului ce protejează interiorul inimii și vasele de sânge din corp.

Reglează nivelul de colesterol din sânge

Studiile atestă capacitatea vinului alb de a regla nivelul de colesterol “rău” din sânge. Dacă nu aveți alte probleme de sănătate, atunci puteți consuma cu moderație vin alb sec pentru creșterea colesterolului bun din sânge. Colesterolul bun sau HDL (după denumirea să medicală) are rolul de a  transporta excesul de colesterol din corp înapoi la ficat, pentru a fi procesat fără a ajunge direct la celule.

Vinul alb sec este un vin care poate fi savurat cel mai bine vara datorită temperaturii sale scăzute de servire și a acidității vibrante caracteristice tipului de vin. De obicei, acest vin prezintă note puternice de citrice, fructe tropicale și cucerește prin prospețime.

Un vin alb sec bun de la Crama Gîrboiu este Bacanta Şarbă Special Edition. Această ediție a vinului Bacanta prezintă arome primare de lime, piersică albă, ananas, mango cu note inconfundabile de petale de trandafiri. Merită încercat și savurat alături de cei dragi la ocazii deosebite. Vă mai recomandăm să încercați și Tectonic Fume Blanc și Epicentrum Şarbă & Plăvaie pentru gusturi de neuitat.