50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE SAU PARTICIPA LA ROATA VINULUI

Esti in cautare de un vin rosu premium? Vin Constantin reprezinta atat terroir-ul vrancean cat si maiestria enologilor nostri. O selectie aparte de vinuri baricate din soiurile: Merlot, Feteasca Neagra si Cabernet Suavignon.

Vinul prezinta o culoare rubinie superba. La o prima evaluare olfactiva incanta printr-o combinatie de fructe rosii si negre ca zmeura, prune, coacaze negre si cirese. Maturarea in baricuri noi de stejar frantuzesc aduce densitate vinului dar si complexitate prin note fine de vanilie, scortisoara, tabac si piele. Gustativ vinul este echilibrat, intens, cu o aciditate pe masura, taninuri catifelate dar puternice si elegante. Post gustul imbina intr-un mod placut aromele secundare cu note specifice maturarii in sticla.

“Vinurile selectionate din editia limitata Constantin reunesc si potenteaza atat caracterul ferm, dinamic, cat si ambitia pe care am dorit sa o las a fi amprenta fiecarui detaliu inca de cand a luat viata proiectul de suflet denumit Crama Girboiu. Constantin vorbeste despre traditie, despre darzenie, in limbajul milenar al vinului bun.” Constantin Girboiu, fondator.

Pentru un cadou inedit recomandam accesorizarea vinului Constantin Premium Red Blend cu o Cutie Premium sau de ce nu o Cutie Superba de Lemn cu 6 sticle de Constantin, o atenție care nu va trece neobservata.

Nu trebuie sa lipsească din colecția ta de vinuri ediția limitata Constantin 60 Ediție Aniversară, un vin roșu complex obținut din Cabernet Sauvignon într-un an de excpetie, 2018.