50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinuri Roșii

Mai Mult Decât Vin
Recomandările noastre

Vinuri roșii 

Vinul roșu este unul dintre cele mai apreciate băuturi de către români, fiind considerat și cel mai sănătos vin. Un vin care inpiră, cu o savoare de neegalat, vinul roșu aduce și o serie de beneficii atunci când este consumat corect și cu moderație.

Crama Gîrboiu îți pune la dispoziție o gamă vastă de vinuri roșii românești, de cea mai bună calitate și pentru toate gusturile. Fetească Neagră, Merlot sau Cabernet Sauvignon, toate se regăsesc în game exuberante sau ediții limitate. Aici poți găsi numeroase tipuri de vin roșu, care se potrivesc de minune lângă preparatele culinare preferate sau într-o seară romantică în doi. Indiferent de momentul în care decizi să îl savurezi, vinul roșu din crama noastră te va surprinde cu aromele sale și notele subtile specifice fiecărei game.

Pentru a te bucura pe deplin de gustul savuros al vinului roșu, asigură-te că îl consumi după câteva mici reguli de bază. Așadar, fii atent la temperatura acestuia când este servit și la decantare. Atunci când este consumat la temperatura potrivită, aromele și gustul specific al vinului roșu sunt evidențiate, iar tu vei experimenta o călătorie a simțurilor de neegalat. Decantarea vinului este extrem de importantă, deoarece prin acest proces îți este dezvăluită adevărata culoare a băuturii.

Descoperă gamele noastre create cu pasiune și dedicare și alege-ți vinul roșu preferat, pentru a-l savura în cele mai deosebite momente din viața ta. Ți-am pregătit vinuri românești realizate la cele mai înalte standarde de calitate deoarece ne dorim să oferim tot ce este mai bun clienților noștri. Dacă nu știi ce sticlă de vin ți s-ar potrivi, echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să faci cea mai inspirată alegere.

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil