50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE SAU PARTICIPA LA ROATA VINULUI

Vrei să te bucuri de petreceri stilate și evenimente festive cu un plus de rafinament? Adaugă pe lista de băuturi și vinuri spumante, aceste licori efervescente, produse din soiuri nobile de struguri. Pentru succes garantat îți propunem pachetele noastre de vinuri spumante cu accesorii din Titan, cum este Pachetul Cuartz 18 Sticle cu Accesorii sau Pachetul Cuartz 5 sticle cu Accesorii. 

Vinul spumant a trecut de la metoda tradițională de fermentare în sticlă la metode mai moderne, cum ar fi metoda Charmat. Această metodă implică fermentarea secundară într-un recipient închis, cum ar fi un rezervor de oțel inoxidabil, ceea ce duce la o producție mai rapidă și mai eficientă a vinului spumant. Metoda Charmat produce vinuri spumante cu un gust mai proaspăt și mai fructat, spre deosebire de clasica Champagne unde avem note terțiare și o complexitate mult mai mare.

Vinul Spumant este o băutură remarcabila care a cucerit inimile pasionaților de vinuri din întreaga lume. Cu aromele sale fructate și florale, bulele fine și prospețimea sa vibrantă se diferențiază prin eleganța și rafinamentul său. Indiferent dacă optezi pentru Cuartz Alb sau Cuartz Rosé vei reuși să adaugi un strop de eleganță și rafinament ocaziilor speciale sau serilor de relaxare!

Nu uita ca orice băutură este mai gustoasă daca este servită in accesoriile potrivite iar Crama Girboiu vine in ajutorul vostru cu o selecție aparte: Dop de conservare a spumantului patent italian, Pahare de cristal tip Flute marca Stolzle, Frapiera din Tritan pentru răcirea sticlelor si nu in ultimul rând un Pachet de Accesorii special pentru servirea spumantului la piscina.