Vrei să te bucuri de petreceri stilate și evenimente festive cu un plus de rafinament? Adaugă pe lista de băuturi și vinuri spumante, aceste licori efervescente, produse din soiuri nobile de struguri.

Vinul spumant a trecut de la metoda tradițională de fermentare în sticlă la metode mai moderne, cum ar fi metoda Charmat. Această metodă implică fermentarea secundară într-un recipient închis, cum ar fi un rezervor de oțel inoxidabil, ceea ce duce la o producție mai rapidă și mai eficientă a vinului spumant. Metoda Charmat produce vinuri spumante cu un gust mai proaspăt și mai fructat, spre deosebire de clasica Champagne unde avem note terțiare și o complexitate mult mai mare.

Vinul Spumant este o băutură remarcabila care a cucerit inimile pasionaților de vinuri din întreaga lume. Cu aromele sale fructate și florale, bulele fine și prospețimea sa vibrantă se diferențiază prin eleganța și rafinamentul său. Indiferent dacă optezi pentru Cuartz Alb sau pentru alte vinuri spumante obținute prin metoda Charmat, vei reuși să adaugi un strop de eleganță și rafinament ocaziilor speciale sau serilor de relaxare!