50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

PROMOTII VIN

Mai Mult Decât Vin
Recomandările noastre

Din respect pentru natură, viță de vie și locul în care aceasta crește, la Crama Gîrboiu ne dorim să aducem cât mai aproape de tine aprecierea și iubirea noastră față de această băutură specială, prin fiecare sticlă de vin ce pleacă de la noi. Astfel că, pe lângă toată truda zilnică, ne dorim să îți oferim cele mai bune promotii vin, pentru a-ți răsplăti fidelitatea, dar și pentru a te încuraja să descoperi vinul autentic românesc, realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Dacă ai un eveniment important în viața ta sau a celor apropiați ție, ți-am pregătit pachete promoționale speciale, cât mai avantajoase. Comandă pachetele de șase, doisprezece sau douăzeci și patru de sticle din vinul tău favorit și beneficiezi de preț redus, iar petrecerea organizată va fi un succes garantat.

În magazinul nostru online, cramagirboiu.ro, ți-am pregătit o serie de promoții vin inedite, pentru ca tu să te bucuri de cele mai bune prețuri de pe piață. Diferite pachete promoționale așteaptă să fie descoperite, alături de discounturi generoase la sticlele de vin preferat. În gama noastră poți găsi vinuri pentru toate gusturile, dar și accesoriile ideale pentru a servi vinul așa cum se cuvine.