50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Afișez toate cele 31 de rezultate

În cultura românească, vinul roșu este un simbol al ospitalității și al bunăstării, fiind prezent la cele mai importante momente ale vieții. Există o varietate imensă de vinuri roșii, fiecare soi având caracteristici specifice, de la Merlot, caracterizat printr-un gust fructat și catifelat, la Cabernet Sauvignon, cunoscut pentru aroma sa profundă și notele de fructe negre.

Vin Roșu Sec este în topul căutărilor și în topul preferințelor când discutam de pasionați de vinuri de excelenta. Aroma vinurilor roșii oferă indicii valoroase despre caracteristicile și calitatea vinului, precum și despre procesul de producție. Notele de fructe, condimente și cele pământii sunt cele mai frecvent întâlnite în vinurile roșii.

Fetească Neagră – Vin roșu sec romanesc

Fiecare soi de vin roșu sec se distinge prin o aromă specifică, dată de tipul de struguri folosit, procesul de producție și condițiile de maturare. De exemplu, Cabernet Sauvignon, unul dintre cele mai populare soiuri la nivel global, este recunoscut pentru notele sale de fructe negre si vegetale. De cealaltă parte, Feteasca Neagră, soi autohton românesc, are un buchet complex de fructe roșii, prune și cirese, completat deseori cu note de cacao, tabac, piele și grafit.