50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Dacă ești în căutarea unui vin romantic, pe care să îl împarți cu persoana iubită, dar care să se potrivească perfect în orice moment de sărbătoare, te invităm să descoperi gama de vinuri Livia. Vinurile din această gamă diafană se deosebesc prin aromele proaspete și fructate, care te învăluie de îndată ce deschizi sticla. Parfumul floral și gustul revigorant din fiecare sticlă de vin Livia te îmbie să sărbătorești fiecare clipă petrecută alături de persoanele dragi din viața ta.

Crama Gîrboiu vine în întâmpinarea ta cu o selecție de vinuri pentru toate gusturile, astfel că în gama Livia vei regăsi vin roșu, alb sau roze, care sunt foarte ușor de băut datorită sistemului screw cap (dop metalic), ce ajută la păstrarea prospețimii vinului pentru o perioadă mai lungă de timp. Am adoptat acest de sistem de închidere pentru a ne alinia lumii vinurilor moderne, iar tu să poți savura o sticlă de vin pentru mai multă vreme.

Alege un vin versatil din gama Livia și savurează fiecare moment alături de persoanele iubite din viața ta. Bucură-te de savoarea și gustul acestuia și profită de prețul accesibil pe care îl are. Dacă ai nevoie de recomandări în alegerea vinului potrivit, echipa noastră îți stă la dispoziție cu cele mai bune sfaturi, pentru ca evenimentul tău să fie memorabil alături de vinul perfect!