50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Politică de livrare

MERA COM INTERNATIONAL S.R.L.

Termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii. Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat sau se pot ridica din urmatoarele locatii:

Depozit Dumbraveni: Str. Dealul Cramelor 43, Dragosloveni, Vrancea

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei (TVA inclus). Pentru comenzi mai mici de 300 lei (TVA inclus), se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa conform contractului cu:

1. Fan Courier dupa cum urmeaza:

Primul kg costa 13,5 lei (fara TVA) si pentru fiecare kg suplimentar (maxim 30 de kg) se percepe 1 lei (fara TVA). Pentru livrările dinafara rețelei FAN COURIER se percepe o taxa de 18 lei per colet indiferent de numărul de kilometrii efectuate.

2. DPD dupa cum urmeaza:

Primele 5 kg costa 16 lei (fara TVA) si pentru fiecare kg suplimentar se percepe 0,9 lei (fara TVA). Pentru orice colet care depășește greutatea de 50kg, se va aplica o taxa de 50 Ron/colet. Greutatea maxima admisă per colet este de 31.5 kg. 

Toate costurile vor aparea in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, CRAMAGIRBOIU.RO . Astfel, pentru colete cu valoarea peste 300 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul MERA COM INTERNATIONAL SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, CRAMAGIRBOIU.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.
CRAMA GIRBOIU isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.