50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Politică de confidențialitate

MERA COM INTERNATIONAL S.R.L.

MERA COM INTERNATIONAL SRL (denumit în continuare „CRAMA GIRBOIU”) vă mulțumește că ne vizitați website-ul. Protecția și securitatea datelor sunt foarte importante pentru noi. Prin urmare, am dori să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru, în magazine, atunci când ne contactați/vă contactăm, în cazul în care participați la activitățile organizate de către CRAMA GIRBOIU sau beneficiați de serviciile pe care vi le oferim, atunci când sunteți reprezentant sau persoană  de contact a partenerilor noștri de afaceri ori atunci când interacționați cu CRAMA GIRBOIU, precum și să vă informăm în ce scopuri sunt utilizate.

Datele cu caracter personal transmise către noi vor fi prelucrate în mod strict confidențial și în conformitate cu legislația privind protecția datelor și cu prezenta Politică de confidențialitate.

Având în vedere că modificările legislative sau modificările aduse proceselor interne pot face necesară o adaptare a Politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să citiți cu regularitate Politica de confidențialitate. Aceasta poate fi accesată, stocată și tipărită în orice moment făcând clic pe „Politica de confidențialitate” (denumită în continuare „Politică de confidențialitate” sau „Politică”)

1.Informații privind Operatorul și domeniul de aplicare al Politicii

Operatorul, în sensul Regulamentului General privind Protecția Datelor (denumit în continuare: “RGPD”) și a altor prevederi legale privind protecția datelor, este:

 • MERA COM INTERNATIONAL S.R.L.
 • Adresă: Str. Dealul Cramelor 43, sat Dragosloveni, comuna Dumbraveni, Vrancea, Romania
 • Tel.: 0237.232.079
 • E-Mail: office@cramagirboiu.ro
 • Website: www.cramagirboiu.ro

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică website-ului www.cramagirboiu.ro precum și oricărei prelucrări de date cu caracter personal efectuată când ne vizitați magazinele și/sau sediile și/sau depozitele sau ne contactați/vă contactăm sau beneficiați de serviciile noastre sau participați la activitățile pe care le organizăm sau atunci când sunteți reprezentant sau persoană  de contact a partenerilor noștri de afaceri ori atunci când interacționați cu CRAMA GIRBOIU și poate fi accesată la adresa www.cramagirboiu.ro.

Prezenta Politică de confidențialitate se aplică și în orice situație care are legătură cu inițierea sau furnizarea serviciilor de către/sau pentru Operator, în situația comunicării de materiale comerciale (inclusiv newsletter) sau pentru desfășurarea activităților specifice de recrutare pentru anumite posturi vacante în cadrul Operatorului.

2. Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal reprezintă toate informațiile privind o persoană fizică identificată sau identificabilă. Acestea includ informații cum ar fi: numele, vârsta dvs., sexul, adresa, numărul de telefon, data nașterii, adresa de e-mail, adresa IP sau comportamentul persoanei. Informațiile care nu pot fi (sau numai cu un efort disproporționat) asociate persoanei dvs., de exemplu, prin anonimizarea informațiilor, nu reprezintă date cu caracter personal. Prelucrarea datelor cu caracter personal (de exemplu, colectarea, extragerea, utilizarea, stocarea sau divulgarea prin transmitere) necesită întotdeauna un temei juridic.

Datele cu caracter personal prelucrate vor fi șterse de îndată ce scopul prelucrării a fost îndeplinit și nu trebuie respectate alte obligații de păstrare prevăzute de lege.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru furnizarea anumitor oferte, vă prezentăm mai jos informații despre prelucrările specifice, domeniul de aplicare și obiectivul prelucrării datelor, temeiul juridic pentru prelucrare și perioada de retenție respectivă.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

3.1. Website

3.1.1. Domeniul de aplicare și scopurile prelucrării

Înregistrăm și folosim datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri numai în măsura în care acest lucru este necesar pentru asigurarea unui website funcțional, pentru furnizarea conținutului website-ului și a serviciilor noastre.

Când accesați și utilizați site-ul nostru, colectăm numai datele cu caracter personal pe care browser-ul dvs. le transmite automat către serverul nostru. Aceste informații sunt stocate temporar într-un așa-numit fișier jurnal. Informațiile de mai jos sunt înregistrate fără intervenția dvs. și stocate până când sunt șterse automat:

 •  Adresa de IP a computerului solicitant;
 •  Data și ora accesării;
 •  Numele și adresa URL a fișierului preluat;
 •  Site-ul de pe care se face accesul (adresa URL);
 •  Browser-ul utilizat și, dacă este cazul, sistemul de operare al computerului dvs., precum și numele furnizorului dvs. de acces.

Datele menționate vor fi prelucrate de către CRAMA GIRBOIU în următoarele scopuri:

 •  Administrare generală;
 •  Asigurarea unei conexiuni bune la website;
 •  Asigurarea utilizării optime a website-ului nostru.

3.1.2. Temei juridic

Art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD (interesul legitim) reprezintă temeiul juridic pentru prelucrarea datelor in acest caz. Prelucrarea datelor menționate mai sus este necesară pentru furnizarea serviciilor noastre și astfel servește la protejarea intereselor legitime ale societății noastre.

3.1.3. Ștergerea datelor și perioada de stocare a acestora

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate sunt șterse sau prelucrarea acestora este restricționată de îndată ce scopul stocării este îndeplinit. Colectarea de date pentru furnizarea website-ului și stocarea datelor în fișiere jurnal este absolut necesară pentru funcționarea website-ului. În consecință, nu există nicio posibilitate de obiecție pentru utilizator. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de către prevederile legale.

3.2. Înregistrare Client / creare cont Client

3.2.1. Domeniul de aplicare și scopul prelucrării

Colectăm informațiile furnizate de către dvs. prin completarea formularelor de pe site-ul nostru www.cramagirboiu.ro. Printre acestea se numără informații furnizate în momentul creării unui cont de client pentru a utiliza magazinul nostru web sau pentru a comanda produsele noastre. Solicităm următoarele informații pentru crearea contului dvs. de client:

 •  Nume
 • Data nașterii
 • Adresă de e-mail
 • Adresa de corespondență
 • Parolă
 • Informații privind plata, în funcție de metoda aleasă

De asemenea, puteți înregistra o adresă separată pentru livrarea produselor. Adresa de e-mail servește pentru identificarea dvs. în contul de client. Puteți modifica oricând informațiile dvs. prin conectarea la contul dvs. Informațiile dvs. vor fi stocate în baza noastră de date pentru clienți atunci când faceți clic pe „Înregistrare”.

După înregistrare, veți primi confirmarea automată pe e-mail-ul furnizat la crearea contului de client. Trebuie să păstrați confidențiale datele dvs. de identificare, precum datele de utilizator și parola, și să nu le divulgați nimănui.

Păstrăm detaliile tranzacțiilor pe care le efectuați prin intermediul website-ului nostru și detaliile stadiului comenzilor dvs.

3.2.2. Temei juridic

Prelucrarea datelor cu caracter personal menționate (conform art. 4.2.2.) se bazează pe consimțământul dvs. acordat în mod liber în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD, după cum urmează:

□ Sunt de acord că datele mele vor fi stocate la înregistrarea contului de utilizator pentru ca eu să mă pot conecta la viitoarele vizite cu numele de utilizator și parola, fără a fi nevoie să introduc din nou toate datele mele. Am citit și acceptat Politica actuală de confidențialitate. Prezentul consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect pentru viitor, prin ștergerea contului meu de utilizator din zona membrilor din cadrul setărilor contului sau prin contactarea CRAMA GIRBOIU;

În unele cazuri, datele cu caracter personal menționate sunt necesare în vederea executării unui contract încheiat între dvs. și CRAMA GIRBOIU sau pentru a face demersuri in vederea încheierii unui contract conform art. 6 alin. (1) lit. b din RGPD.

3.2.3. Perioada de stocare

Imediat ce înregistrarea pe website-ul nostru este anulată sau modificată, datele prelucrate în timpul înregistrării vor fi șterse. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege.

3.2.4. Anularea înregistrării

Aveți posibilitatea de a anula înregistrarea și de a modifica datele dvs. cu caracter personal în orice moment, procedând după cum urmează:

CRAMA GIRBOIU vă pune la dispoziție un serviciu de call center pentru a solicita anularea înregistrării dvs. sau aveți posibilitatea de a anula înregistrarea / de a modifica datele în orice moment prin trimiterea unei solicitări la adresa office@cramagirboiu.ro

Cu toate acestea, dacă datele prelucrate sunt necesare pentru executarea unui contract sau pentru efectuarea de demersuri înainte de încheierea unui contract, ștergerea datelor este posibilă numai în măsura în care acest lucru nu contravine obligațiilor contractuale sau legale.

3.2.5. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru utilizarea pe web a contului de client

Dacă doriți să utilizați contul sau profilul dvs. de client pe internet, va trebui să vă înregistrați www.cramagirboiu.ro furnizând adresa dvs. e-mail ca nume de utilizator și o parolă aleasă. Folosim așa-numitul proces „Double-Opt-In” pentru confirmarea înregistrarii, ea fiind finalizată doar după ce ați apăsat pe link-ul conținut într-un e-mail de confirmare trimis în acest scop. Dacă nu confirmați, înregistrarea nu va fi finalizată și va fi ștearsă în mod automat din baza noastră de date după 21 de zile de la data începerii acesteia.

Când utilizați contul sau profilul dvs. de client, vom salva oricare dintre datele necesare pentru desfășurarea tuturor acțiunilor aferente CONTUL MEU. În plus, vom salva datele voluntare pe care le furnizați în timp ce folosiți contul sau profilul de client, cu excepția cazului în care le ștergeți în prealabil. Toate informațiile pot fi gestionate și modificate în secțiunea dedicată clienților, protejată prin parolă.

Această prelucrare a datelor va fi bazată pe Articolul 6 (1) b) din RGPD și va fi folosită pe perioada desfășurării tuturor acțiunilor aferente CONTUL MEU.

3.3. Newsletter

3.3.1. Domeniul de aplicare și scopul prelucrării

CRAMA GIRBOIU dorește să fie cât mai aproape de clienții săi informându-i în mod regulat despre ofertele curente de la magazinele CRAMA GIRBOIU, oferindu-le sfaturi legate de nutriție, rețete gustoase și oferte, promoții și concursuri. Dacă doriți să aflați despre toate acestea vă puteți abona la newsletterul CRAMA GIRBOIU prin intermediul website-ului www.cramagirboiu.ro. Veți continua să aveti toate avantajele oferite clienților CRAMA GIRBOIU și veți fi printre primii care află noutățile și campaniile CRAMA GIRBOIU sau noile deschideri de magazine. Datele furnizate la abonarea la newsletter vor fi prelucrate exclusiv în scopul oferirii de sfaturi legate de nutriție, rețete gustoase și oferte, promoții și concursuri extraordinare, noutăți și informații privind deschiderea de noi magazine.

Abonarea este gratuită. Abonarea la newsletter nu este obligatorie. Suplimentar față de scopurile indicate mai sus și de datele furnizate de dvs. la abonarea la newsletter, vom procesa o serie de informații adiționale (de exemplu, informații despre dispozitiv, rata de deschidere, interacțiunea cu conținutul din Newsletter) cu privire la răspunsul dumneavoastră față de Newsletter și vom folosi aceste informații pentru a evalua succesul și modalitățile de îmbunătățire a acestuia.

3.3.2. Temei juridic

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (conform art. 4.3.1.) pentru transmiterea de newslettere se bazează pe consimțământul dvs., acordat în mod liber în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD:

Dacă v-ați înregistrat pentru primirea de newslettere, ați dat următoarea declarație de consimțământ:

□ Am citit și am înțeles Politica de confidențialitate cu informații detaliate și suplimentare și sunt de acord cu aceasta.

□ Da, doresc să mă abonez la newsletter-ul transmis de către CRAMA GIRBOIU și să fiu informat/ă în mod regulat cu privire la ofertele si celelalte elemente de continut ale Newsletterului CRAMA GIRBOIU. Pot revoca acest consimțământ în orice moment și fără a fi necesară furnizarea de motive prin utilizarea linkului de dezabonare din fiecare newsletter, cu efect pentru viitor.

3.3.3. Perioada de stocare

Adresa dvs. de e-mail va fi stocată atâta timp cât sunteți abonat/ă la newsletter. După ce vă dezabonați de la newsletter, adresa dvs. de e-mail va fi ștearsă din baza noastră de date. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de lege sau pentru apărarea drepturilor și intereselor CRAMA GIRBOIU.

În ceea ce privește informațiile adiționale (de exemplu, informații despre dispozitiv, rata de deschidere, interacțiunea cu conținutul din Newsletter) prelucrate cu privire la răspunsul dumneavoastră față de Newsletter, utilizate pentru a evalua succesul și modalitățile de îmbunătățire a Newsletter-ului, aceste informații vor fi stocate pe o perioadă de 12 luni.

3.4. Formularul de contact

3.4.1. Domeniul de aplicare și scopul prelucrării

Puteți folosi formularul de contact pentru a ne contacta. Pentru a folosi formularul de contact, avem nevoie de următoarele informații:

 • Nume și prenume;
 • Adresă de e-mail;
 • Mesaj.

Pot fi furnizate informații suplimentare, cum ar fi formulă de politețe, număr de telefon, magazin, zona de interes, pot fi încărcate fișiere, dar aceste informații nu sunt obligatorii in vederea contactării. Folosim datele dvs. pentru a răspunde solicitărilor dvs. și, dacă este necesar, pentru a vă trimite materialele informative solicitate. În cazul în care este necesar, informațiile pe care ni le-ați furnizat vor fi transmise departamentului responsabil pentru solicitarea dvs. Datele dvs. vor fi șterse în termen de 90 de zile de la finalizarea prelucrării, cu excepția cazului în care este necesară stocarea pentru o perioadă mai îndelungată din motive de verificare, pentru servicii clienți sau de perioade de păstrare prevăzute de către lege.

3.4.2. Temei juridic

Prelucrarea datelor descrisă mai sus (conform art. 4.4.1.) în scopul de a ne contacta, se face în mod voluntar, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD pe declarația de consimțământ trimisă de dvs., după cum urmează:

□ Introducând datele mele și făcând clic pe butonul „trimite”, îmi exprim consimțământul pentru utilizarea adresei mele de e-mail pentru a răspunde solicitării mele de contact.

Îmi pot retrage în orice moment consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal colectate în timpul procesului de înregistrare.

3.4.3. Perioada de stocare

De îndată ce cererea pe care ați făcut-o este rezolvată și aspectele relevante au fost clarificate, datele dvs. cu caracter personal prelucrate prin intermediul formularului de contact vor fi șterse. Stocarea ulterioară poate avea loc în cazuri individuale, dacă acest lucru este impus de către lege sau pentru apărarea drepturilor si intereselor CRAMA GIRBOIU.

3.5. Candidați pentru posturile libere (CV-uri)

3.5.1. Domeniul de aplicare si scopul prelucrării

Atunci când candidați pentru posturile libere in cadrul CRAMA GIRBOIU, următoarele categorii de date cu caracter personal pot fi prelucrate:

(i)      Date de contact si/sau identificare, ce pot include: nume și prenume; adresa (domiciliul sau reședința), inclusiv adresele anterioare; număr de telefon; e-mail; locul de munca; seria și numărul actului de identificare (buletin/ carte de identitate/ pașaport) precum si informațiile conținute in aceste documente;

(ii)     Date specifice de resurse umane, ce pot rezulta din curriculum vitae si pot include: funcția/ profesia; informații privind educația (inclusiv diplome, studii); naționalitate/ cetățenie; data nașterii; vârsta; sex; date de stare civila; religie; limba materna; alte limbi vorbite; locul muncii; tipul de contract; data angajării; vechimea; angajatorul curent; istoricul locurilor de muncă.

CRAMA GIRBOIU colectează, prelucrează și utilizează datele primite în următoarele scopuri: (a) scopuri care sa permită CRAMA GIRBOIU să decidă stabilirea unei relații de munca cu dvs.; (b) scopuri impuse de lege si alte reglementari legale, mai precis: recrutarea personalului; stabilirea politicilor de resurse umane; planificarea strategica a resurselor umane; exercitarea drepturilor CRAMA GIRBOIUin conformitate cu prevederile legale si respectarea obligațiilor legale (inclusiv investigații în legătura cu acestea); (c) scopuri subsumate scopului general de resurse umane.

Nu exista vreun proces decizional automatizat (incluzând crearea de profiluri) bazat pe datele candidaților.

Datele cu caracter personal pot fi obținute:

(i)      direct de la dvs., de ex. furnizarea sau introducerea datelor dvs. în sistemele noastre de resurse umane, prin procesul de aplicare sau prin alte forme sau informații pe care ni le furnizați în legătură cu angajarea dvs. (cerere de muncă, contract de munca, curriculum vitae);

(ii)     de la terți, inclusiv referințe și alte verificări de fond, de la foști angajatori și/sau agenții de recrutare a forței de muncă, sub rezerva cerințelor legale aplicabile; si

(iii) prin intermediul rețelelor/platformelor online de recrutare (de ex. Best Jobs, Ejobs, Linkedin, Hipo, Olx etc), folosind informațiile pe care dvs. le puneti la dispozitie strict in scopul desfasurarii activitatilor specifice de recrutare, prelucrare corelata cu politica de confidentialitate a platformelor respective.

3.5.2. Dezvăluirea datelor

Datele primite vor fi divulgate în cadrul CRAMA GIRBOIU doar către persoanele din departamentul Resurse Umane (HR) sau managementul societății sau alte persoane care au nevoie de acces la datele dvs. („need to know basis”) pentru a-și îndeplini atribuțiile specifice.

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să prezinte datele dvs. unor terțe părți care furnizează servicii de tehnice și organizaționale în legătură cu activitățile legate de resursele umane sau către consultanții legali sau alți consultanți ai CRAMA GIRBOIU în scopurile menționate în aceasta Politică. CRAMA GIRBOIU va exercita o diligență adecvată în selectarea furnizorilor terți de servicii și va solicita ca acești furnizori să mențină măsurile de securitate tehnice si organizaționale adecvate pentru a va proteja datele si pentru a le prelucra in conformitate cu dispozițiile legale aplicabile.

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să dezvăluie datele dvs. autorităților, după cum este necesar sau permis de prevederile legale și/sau instanțelor.

CRAMA GIRBOIU nu va transfera datele in afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European

3.5.3. Temei juridic

Obligațiile de angajator (viitor angajator) ale CRAMA GIRBOIU si obligațiile contractuale și/sau legale ale acesteia, interesele sale legitime si/sau necesitatea de a încheia sau de a executa un contract constituie temeiurile juridice ale operațiunilor de prelucrare a datelor.

3.5.4. Perioada de stocare

Intenționăm să păstrăm datele dvs. exacte și actualizate. De asemenea, ne străduim să păstrăm datele dvs. nu mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta comunicare sau decât cele impuse de lege.

Având în vedere că sunteți un candidat pentru un post oferit de către CRAMA GIRBOIU (fără a fi formalizată vreo relație cu CRAMA GIRBOIU), datele dvs. puse la dispoziție (inclusiv CV-ul) vor fi păstrate pentru o durata de 6 luni începând cu ultima comunicare cu dvs.

3.6 Participarea la concursuri

3.6.1. Domeniul de aplicare si scopul prelucrări

În vederea înscrierii și derulării concursurilor organizate de către CRAMA GIRBOIU pot fi prelucrate  următoarele date cu caracter personal furnizate prin liber consimtamant la înregistrarea online (inclusiv completarea formularului de pe site): nume, prenume, oraș, nr. telefon și/sau email. În cazul câștigătorilor, dacă valoarea premiului este peste 600 Lei, va fi prelucrat și CNP-ul. Pot fi solicitate și alte date suplimentare conform regulamentulelor postate pe pagina aferentă fiecarei campanii în parte/afișate în magazine. În cazul în care o persoană este declarată câștigătoare, datele acesteia (nume, prenume, oraș) vor fi făcute publice, inclusiv prin publicare pe site-urile CRAMA GIRBOIU, conform legislației în vigoare.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de către CRAMA GIRBOIU în scopul înscrierii în concurs, desfășurării acestuia, anunțării câștigătorilor și atribuirii premiilor, îndeplinirii obligațiilor care îi revin în baza legislației privind publicitatea și organizarea de concursuri, combaterea și evitarea oricăror tipuri de fraude legate de concurs, soluționarea plângerilor legate de desfășurarea concursului, respectării prevederilor legislației financiar-contabile și fiscale, în scop de arhivare, realizarea diverselor raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, precum și pentru constatarea, exercitarea și apărarea drepturilor și intereselor CRAMA GIRBOIU.

3.6.2. Dezvăluirea datelor

Datele primite vor fi divulgate în cadrul CRAMA GIRBOIU către persoanele din departamentele care coordonează și gestionează implementarea campaniilor și a concursurilor, pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu.

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să prezinte datele dvs. unor terțe părți care furnizează servicii de tehnice și organizaționale în legătură cu activitățile legate de implementarea concursurilor si a campaniilor sau către consultanții legali sau alți consultanți ai CRAMA GIRBOIU în scopurile menționate în aceasta Politică. De asemenea, CRAMA GIRBOIU poate să prezinte datele dvs. cu caracter personal notarului public care va fi implicat în extragerea câștigătorilor, precum și furnizorilor de servicii suport, consultanților, autorităților (după cum este necesar sau permis de prevederile legale), numai pentru scopurile menționate. CRAMA GIRBOIU va exercita o diligență adecvată în selectarea furnizorilor terți de servicii și va solicita ca acești furnizori să mențină măsurile de securitate tehnice si organizaționale adecvate pentru a va proteja datele si pentru a le prelucra in conformitate cu dispozițiile legale aplicabile.

Datele cu caracter personal prelucrate in cadrul acestor concursuri vor putea fi dezvăluite de CRAMA GIRBOIU către partenerii contractuali ai acestuia, în special partenerilor implicați în derularea concursurilor, companiilor din același grup cu CRAMA GIRBOIU, autorităților competente în cazurile în care CRAMA GIRBOIU trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare, precum și publicului (în cazul câștigătorilor).

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să dezvăluie datele dvs. autorităților, după cum este necesar sau permis de prevederile legale și/sau instanțelor.

CRAMA GIRBOIU nu va transfera datele in afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European.

3.6.3. Temei juridic

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal (conform art. 4.6.1.) pentru participarea la concursurile și campaniile organizate de către CRAMA GIRBOIU pe platforme online (site-ul cramagirboiu.ro sau microsite-urile adiacente) sau în magazine se bazează pe:

– consimțământul dvs., acordat în mod liber prin înscrierea în campanie, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD;

– interesul legitim al CRAMA GIRBOIU, respectiv organizarea și desfășurarea concursului, prevenirea și combaterea fraudelor, soluționarea plângerilor legate de desfășurarea concursului, promovarea câștigătorilor; realizarea diverselor raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, constatarea, exercitarea și apărarea drepturilor și intereselor CRAMA GIRBOIU (art. 6 alin. (1) lit. f) din RGPD);

– îndeplinirea obligațiilor legale ce revin CRAMA GIRBOIU conform legislației referitoare la publicitatea și organizarea de concursuri (campanii publicitare), prevederilor legislației financiar-contabile, fiscale, cele referitoare la arhivare.

3.6.4. Perioada de stocare

Ne străduim să păstrăm datele dvs. nu mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta comunicare sau decât cele impuse de lege.

Toate datele cu caracter personal prelucrate din cele enumerate mai sus vor fi stocate de către CRAMA GIRBOIU în conformitate cu exigențele art. 5 din Regulamentul General UE privind protecția datelor, respectiv pe o durată rezonabilă direct proporțională cu necesitatea CRAMA GIRBOIU, respectiv pe durata respectarii unei obligatii legale, pe durata realizarii proiectelor pentru care v-ati inscris, prin completarea formularelor sau, dupa caz, pana la retragerea consimtamantului dumneavoastra, pe durata termenului de prescripție civilă, fiscală și penală.

3.7. Supravegherea video

3.7.1. Domeniul de aplicare și scopul prelucrării

CRAMA GIRBOIU va prelucra date cu caracter personal rezultând în urma monitorizării video (CCTV), respectiv imagine și data si ora înregistrării video.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal prin mijloace de supraveghere video îl reprezintă asigurarea securității persoanelor și bunurilor, precum și a pazei și protecției bunurilor, imobilelor, valorilor.

CRAMA GIRBOIU menționează că nu există vreun proces decizional automatizat (incluzând crearea de profiluri) bazat pe datele dvs. cu caracter personal.

3.7.2. Temei juridic

Temeiul juridic al operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal colectate prin intermediul mijloacelor de supraveghere video sunt (i) respectarea unei obligații legale a CRAMA GIRBOIU, precum și (ii) interesele noastre legitime care includ, de ex,  interesul nostru de a utiliza datele dvs. personale in litigii, investigații, anchete ale autorităților, în relația cu asigurătorii sau în alte scopuri legale sau de reglementare care implica CRAMA GIRBOIU.

3.7.3. Perioada de stocare

În ceea ce privește datele cu caracter personal obținute prin mijloace de supraveghere video, acestea vor fi stocate pe o durată de maximum 30 de zile calendaristice de la data efectuării înregistrării, cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate pentru a stoca datele pentru o perioadă mai lungă.

3.8. Evenimente sportive cu caracter public

3.8.1. Domeniul de aplicare și scopul prelucrării

CRAMA GIRBOIU va prelucra date cu caracter personal rezultând în urma realizării de fotografii si filmări privind participantii (in principal, suporterii) și atmosfera la meciurile de fotbal, respectiv imagine, voce, locatie.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal in acest context îl reprezintă promovarea comerciala a operatorului și atragerea de noi clienți și / sau fani pe rețelele sociale de către operator.

CRAMA GIRBOIU menționează că nu există vreun proces decizional automatizat (incluzând crearea de profiluri) bazat pe datele dvs. cu caracter personal.

3.8.2. Temei juridic

Temeiul juridic al operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal colectate este interesul legitim al CRAMA GIRBOIU respectiv de a-și dezvolta afacerea și a atrage noi clienți.

3.8.3. Perioada de stocare

În ceea ce privește datele cu caracter personal obținute, acestea vor fi stocate pe o perioada de 60 de luni de la desfasurarea evenimentului,cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate pentru a stoca datele pentru o perioadă mai lungă.

3.9. Platforme online de cumparare produse (Glovo, Bringo)

3.9.1. Domeniul de aplicare si scopul prelucrării

În cazul in care comandati/cumparati produse prin intermediul aplicatiei Glovo, respectiv Bringo, mentionam ca datele cu caracter personal sunt colectate de catre GLOVOAPPRO S.R.L., cu sediul social în București Str. Drumul Între Tarlale, nr. 41C, Biroul 64, et. 2, Sector 3, respectiv Bringo cu sediul social în str. Barbu Văcărescu, nr. 146 – 158, biroul B, Sector 2, București

CRAMA GIRBOIU va prelucra urmatoarele date cu caracter personal privind utilizatorii aplicatiilor de cumpărare produse:

 • nume, prenume, numarul de telefon, numarul de comanda – datele cu caracter personal vor fi prelucrate de catre CRAMA GIRBOIUnumai cat timp comanda este activa;
 • nume / prenume pentru a putea pastra evidenta comenzilor si in scop contabil;
 • date cu caracter personal incluse in reclamatiile formulate si necesare in solutionarea acestora sau date necesare pentru apararea drepturilor si intereselor CRAMA GIRBOIU.

Datele cu caracter personal privind Utilizatorii care fac comenzi prin intermediul aplicațiilor de cumpărare produse vor fi prelucrate conform contractului incheiat cu Glovo, respectiv Bringo, în scopul pregătirii și livrării comenzii, pentru a soluționa reclamațiile primite, apărarea drepturilor CRAMA GIRBOIU și respectarea obligațiilor legale care ii revin (inclusiv a obligațiilor fiscale).

3.9.2. Dezvăluirea datelor

Datele primite vor fi divulgate în cadrul CRAMA GIRBOIU către persoanele din departamentele care coordonează și gestionează relația cu clienții și reclamațiile primite, din departamentele care se ocupă de acordare garanției pentru produse, pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu.

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să prezinte datele dvs. unor terțe părți care furnizează produsele care fac obiectul reclamației/sesizării, sau acordă garanția pentru produse sau repararea/înlocuirea produselor aflate în garanție sau către consultanții legali sau alți consultanți ai CRAMA GIRBOIU în scopurile menționate în aceasta Politică. CRAMA GIRBOIU va exercita o diligență adecvată în selectarea furnizorilor terți și va solicita ca acești furnizori să mențină măsurile de securitate tehnice si organizaționale adecvate pentru a va proteja datele si pentru a le prelucra in conformitate cu dispozițiile legale aplicabile.

Datele cu caracter personal prelucrate vor putea fi dezvăluite de către CRAMA GIRBOIU către companiile din același grup cu CRAMA GIRBOIU, autorităților competente în cazurile în care CRAMA GIRBOIU trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare. CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, să dezvăluie datele dvs. autorităților, după cum este necesar sau permis de prevederile legale și/sau instanțelor.

CRAMA GIRBOIU nu va transfera datele in afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European.

3.9.3. Temei juridic

Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru soluționarea reclamațiilor/sesizărilor sau acordării garanției pentru produsele de pe platforme online se bazează pe:

– consimțământul dvs., acordat în mod liber prin transmiterea reclamației/sesizării, în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD;

– interesul legitim al CRAMA GIRBOIU, respectiv executarea contractului semnat cu Partenerii contractuali deținători ai platformelor online de cumpărare produse, desfășurarea activității și soluționarea reclamațiilor/sesizărilor primite privind produsele achiziționate/oferite spre vânzare; realizarea diverselor raportări, analize și studii statistice cu privire la reclamațiile și sesizările primite, constatarea, exercitarea și apărarea drepturilor și intereselor CRAMA GIRBOIU (art. 6 alin. (1) lit. f) din RGPD);

– îndeplinirea obligațiilor legale ce revin CRAMA GIRBOIU conform legislației civile (inclusiv legislația privind acordarea garanției pentru produse), cele referitoare la arhivare.

3.9.4. Perioada de stocare

Ne străduim să păstrăm datele dvs. nu mai mult decât este necesar pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta comunicare sau decât cele impuse de lege.

Toate datele cu caracter personal prelucrate din cele enumerate mai sus vor fi stocate de către CRAMA GIRBOIU în conformitate cu exigențele art. 5 din Regulamentul General UE privind protecția datelor, respectiv pe o durată rezonabilă direct proporțională cu necesitatea CRAMA GIRBOIU, respectiv pe durata respectării unei obligații legale, pe durata termenului de prescripție civilă, fiscală și penală, după caz.

3.10. Carduri CRAMA GIRBOIU

3.10.1. Serviciile oferite în baza cardului CRAMA GIRBOIU

În cele ce urmează, vom descrie serviciile oferite în baza cardului CRAMA GIRBOIU. Pentru detalii suplimentare in ceea ce privește prelucrarea de date pentru cardurile CRAMA GIRBOIU, vă rugăm să consultați inclusiv Declarația de confidențialitate, disponibilă lamagazinele noastre.

1 Servicii de bază

În cazul serviciului de bază (avantajele programului nostru de fidelitate), vă acordăm reduceri pentru cumpărăturile dvs. Pentru aceasta este necesar ca înainte de a efectua plata să prezentați cardul dvs. de client la casa de marcat pentru scanare de către angajații noștri. În plus, vă vom informa prin pliante sau anunțuri cu privire la ofertele actuale de produse din magazinele noastre.

2 Servicii suplimentare

În plus față de serviciile de bază, vă oferim servicii suplimentare în sensul paragrafului 1 din declarația de consimțământ, servicii care sunt descrise în cele ce urmează.

2.1 Publicitate

Publicitatea este orice declarație din cadrul exercitării unei activități comerciale, ce are scopul de a promova vânzarea de bunuri sau prestarea de servicii. De regulă, publicitatea noastră acoperă propriile noastre produse.

2.2 Număr de contact

Pentru orice întrebări referitoare la cardul dvs. de client, vă rugăm să contactați Centrul nostru de relații cu clienții la numărul de contact 0237.232.079 (apel normal din toate rețelele de telefonie din România, disponibil de Luni până Vineri între orele 08.30-17.00).

2.3 Concursuri și Campanii

Achiziționarea de produse din magazinele noastre vă oferă posibilitatea de participa la tombolele organizate de CRAMA GIRBOIU. În cazul în care câștigați, veți primi un premiu. De regulă premiile constau în obiecte sau vouchere valorice. Despre tombolele care au loc într-o anumită lună sau săptămână aflați din ofertele noastre publicitare, respectiv din magazinele noastre. Vă rugăm să respectați condițiile de participare la respectivele evenimente.

2.4 Consultarea clienților

Folosim datele dvs. cu caracter personal, în special adresa dvs. de email, pentru a vă invita să participați la sondaje oferite clienților. Sondajele de acest tip se fac în formă anonimă, cu excepția cazului în care se obține un consimțământ pentru un sondaj nedesfășurat în formă anonimă. Numai în aceste cazuri, din răspunsuri se pot deduce concluzii despre persoana dvs.

2.5 Promoții

Promoțiile noastre sunt foarte variate. În cadrul promoțiilor puteți beneficia de diferite reduceri de preț. Sunt posibile și avantaje legate de sortimente de diferite valori. Aceasta depinde de promoția specială pe care o oferim clienților noștri în luna calendaristică respectivă sau în săptămâna calendaristică respectivă. Puteți obține informații despre promoțiile speciale din reclamele noastre, pe care le primiți, de exemplu, în prealabil pe email la adresa dvs. de email verificată sau într-un mod adecvat în magazin.

3 Cercetarea pieței

Prin cercetarea pieței, putem pune bazele pentru deciziile pe care le luăm privind modelul nostru de afaceri. În acest caz ne ocupăm de o anumită gamă de subiecte, cum ar fi tendințele demografice, obiceiurile de consum sau utilizarea mijloacelor de comunicare în masă. În acest scop, colectăm date cu caracter personal, pe care le anonimizăm în prealabil pentru a ne proteja clienții, astfel încât prelucrarea datelor să nu poată fi corelată în nici o situație cu persoana dvs.

4 Evaluarea personalizată a datelor

Pe baza evaluării personalizate a datelor, suntem în măsură să investigăm automat interesele dvs. Prin evaluarea aspectelor personale, cum ar fi comportamentul dvs. în privința cumpărării, vă putem oferi serviciile noastre într-un mod mai precis și specific.

5 Procedura Double-Opt-in

În contextul înregistrării pentru obținerea cardului, ulterior furnizării numărului de telefon, veți primi un SMS pentru a confirma inregistrarea dumneavoastra in programul de fidelitate. Numai după ce răspundeți la SMS, veți primi ofertele publicitare pe email, prin poștă sau prin SMS, în funcție de modalitatea pentru care ați optat. Pentru claritate, în măsura în care această procedură de „Double-Opt-in” nu este operațională la momentul înregistrării în programul de fidelitate, nu vor fi transmise oferte publicitare către dumneavoastră.

3.10.2. Tipuri de date prelucrate în contextul utilizării cardului CRAMA GIRBOIU

În contextul utilizării cardului CRAMA GIRBOIU ne-ați pus la dispoziție în scopul înregistrării și prin aceasta, pentru prestarea serviciilor noastre de bază, următoarele date cu caracter personal:

 • nume și prenume
 • adresa (strada, numărul, localitate/sector, județ)
 • data nașterii
 • numărul de telefon mobil

Datele de mai sus sunt obligatorii și sunt necesare după înregistrarea și crearea contului dvs. de client pentru desfășurarea contractului și pentru utilizarea cardului CRAMA GIRBOIU. Odată cu deschiderea contului de client, atribuim un număr de card de client, care este alocat datelor dvs. personale de client, deoarece acest număr permite identificarea univocă a persoanei dvs.

Suplimentar, prin completarea formularului electronic prin optiunea Kiosk, precum și online, aveți opțiunea sa completati de la inceput, iar în cazul deținerii unui card digital (și a unui cont în secțiunea “CONTUL MEU”) opțiunea să adăugati sau sa modificati, dupa caz, în mod voluntar, următoarele date cu caracter personal:

 • adresa (strada, blos, scara, etaj, apt., numărul, codul poștal, localitate) • data nașterii • adresa de email
 • genul (Dl./dna.)

Datele oferite voluntar sunt utile pentru a vă putea pune la dispoziție oferte și mai relevante. La comunicarea adresei dvs. poștale în cazul primirii ofertelor publicitare pe email, în afară de ofertele publicitare trimise pe email am putea de exemplu să vă trimitem oferte și prin poștă. Vă puteți schimba în orice moment datele din profil (de exemplu, adresa poștală, adresa de email sau telefonul mobil) prin intermediul Centrului nostru de relații cu clienții, după o identificare suficientă. Această prelucrare a datelor se bazează pe articolul 6 paragraful 1 lit. b) din RGPD și servește la executarea contractului.

3.10.3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul publicității

 1. Publicitatea nepersonalizată

Prin declarația dvs. de consimțământ pentru primirea informațiilor și ofertelor publicitare, dorim să vă informăm despre produsele, serviciile, concursurile, sondajele și promoțiile actuale. Dacă ați optat pentru o notificare prin poștă, vă vom prelucra date ca numele, prenumele, adresa și data nașterii.

Dacă ați optat pentru o notificare prin email, vom prelucra suplimentar adresa dvs. de email, care a fost verificată în prealabil. La alegerea primirii notificărilor pe telefonul dvs. mobil, vom prelucra și numărul dvs. de telefon mobil.

Prelucrăm data nașterii deoarece vă trimitem un cadou de ziua dvs. de naștere sau vă informăm despre disponibilitatea unui astfel de cadou pentru ziua de naștere.

Această prelucrare a datelor se bazează pe consimțământ conform articolelor 6 paragraful 1 lit. a) și art. 7 din RGPD și servește la primirea ofertelor publicitare nepersonalizate.

 1. Publicitatea personalizată

Pentru a vă oferi informații și oferte publicitare cu privire la produsele, serviciile, concursurile, sondajele și promoțiile curente care corespund intereselor dvs. personale, vom analiza obiceiurile dvs. de cumpărare, participarea dvs. la promoțiile noastre, precum și utilizarea dvs. a mediilor noastre electronice.

În acest scop este necesar să prelucrăm următoarele date cu caracter personal:

– Dacă ați optat pentru o notificare prin poștă, vă vom prelucra date ca numele, prenumele, adresa, precum sinumărul de telefon și data nașterii (pentru acordarea voucherelor aniversare).

– Dacă ați optat pentru o notificare prin email, vom prelucra adresa dvs. de email, precum și data nașterii (pentru acordarea voucherelor aniversare).

– La alegerea primirii notificărilor pe telefonul dvs. mobil, vom prelucra numărul dvs. de telefon mobil.

Pentru a vă trimite numai notificări legate de interese, trebuie să vă personalizăm datele. În acest scop, evaluăm următoarele date:

– Date de bază: numele, domiciliul (localitatea și județul), vârsta, sexul.

– Comportamentul de cumpărare: locul de cumpărare (magazinul), produsul și categoria produsului, utilizarea ofertelor și promoțiilor la cumpărarea bunurilor/produselor, clasificarea în categorii pe bază de criterii, durata participării/frecvența și similaritatea cu ceilalți clienți cu criteriile cifră de afaceri/frecvență/profit.

Această prelucrare a datelor se bazează pe consimțământ conform articolelor 6 paragraful 1 lit. a) și art. 7 din RGPD și servește la primirea ofertelor promoționale personalizate.

3.10.4. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru evaluarea personalizată a datelor

Dacă ne-ați dat acordul dvs., vom evalua preferințele personale, caracteristicile și comportamentul dvs. de utilizator (așa numita activitate de profilare) prin prelucrarea automată a datelor dvs. cu caracter personal privind comportamentul dvs. în privința cumpărării. Stocăm informațiile dvs. privind comportamentul dvs. în privința cumpărării și le corelăm cu persoana dvs., dar și în comparație cu alți clienți. Prin această prelucrare a datelor, dorim să ne orientăm, să înțelegem mai bine dezvoltarea afacerii, să îmbunătățim și să optimizăm serviciile noastre, produsele și procesele, în funcție și de interesele dvs..

Făcând acest lucru, utilizăm și corelăm datele dvs. colectate în mod legal pe site-urile noastre web, aplicațiile sau alte canale ale noastre cu datele contului dvs. de client și, de asemenea, cu datele legate de experiența dvs. de cumpărături atât digitală cât și in magazinele noastre fizice.

În acest scop, evaluăm (prelucrăm) următoarele date:

 • date de cumpărare
 • numarul clientului
 • date demografice
 • date de geolocalizare
 • date legate de serviciu, precum tipul de serviciu utilizat, puncte (inclusiv extra) colectate, puncte valorificate, beneficii valorificate
 • datele de contact
 • comportamentul de cumpărare: locul de cumpărare (magazinul), produsul și categoria produsului, utilizarea ofertelor și promoțiilor la cumpărarea bunurilor/produselor, clasificarea în categorii pe bază de criterii, durata participării/frecvența și similaritatea cu ceilalți clienți cu criteriile cifră de afaceri/frecvență/profit).

Această prelucrare a datelor se bazează pe articolele 22 paragraful 2 lit. c) (crearea de profiluri), art. 6 paragraful 1 lit. a) și art. 7 (consimțământ) din RGPD și servește la evaluarea personalizată a datelor.

3.10.5. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cercetarea pieței

 1. Realizarea de sondaje de opinie

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul cercetării de piață prin intermediul sondajelor de opinie. În acest scop, datele dvs. vor fi anonimizate, utilizate de noi exclusiv în scopuri statistice și nu pot fi făcute corelații cu dvs. în nici o situație. Puteți să revocați în orice moment această prelucrare a datelor, cu efect pentru viitor, fără a vă expune motivele. În acest scop puteți alege din modurile menționate în declarația de confidențialitate sau in prezenta Politică.

Această prelucrare a datelor se bazează pe interesul legitim confirm articolul 6 paragraful 1 lit. f) din RGPD și servește la îmbunătățirea scopurilor noastre menționate în declarația de confidențialitate și în prezenta Politică, în mod special la îmbunătățirea ofertelor publicitare care sunt mai relevante pentru dvs. în legătură cu CARDUL CARDUL CRAMA GIRBOIU. Asigurăm protecția datelor clienților noștri prin faptul că efectuăm cercetarea de piață cu date anonimizate.

 1. Realizarea de statistici pentru servicii și performanța de afaceri

În afară de scopul detaliat mai sus, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în vederea realizării de statistici în scopul analizei afacerii, analizei performanței, analizei programelor și analizei produselor pe baza datelor cu caracter personal colectate de la dvs. pe site-urile noastre web, din utilizarea aplicațiilor sau a altor canale ale noastre corelate cu datele contului dvs. de client și, de asemenea, cu datele legate de experiența dvs. de cumpărături atât digitală cât și in magazinele noastre fizice.

Astfel de statistici includ, de exemplu, rapoarte privind performanța articolelor, performanța magazinelor sau performanța în colectarea punctelor de fidelitate/ loialitate. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine evoluția actuală și performanța propriilor servicii, articole și operațiuni de afaceri oferite și să facem o comparație internă cu evoluția pieței.

Pentru realizarea acestor statistici, datele cu caracter personal vor fi agregate la un nivel general și astfel anonimizate. Prin urmare, o identificare a clienților individuali nu mai este posibilă. Nu are loc o analiză a clienților individuali.

În acest scop, evaluăm (prelucrăm) următoarele date:

 • date de cumpărare
 • numarul clientului
 • date demografice
 • date de geolocalizare
 • date legate de serviciu, precum tipul de serviciu utilizat, puncte (inclusiv extra) colectate, puncte valorificate, beneficii valorificate.

Această prelucrare a datelor se bazează pe articolul 6 paragraful 1 lit. f) din Regulamentul general privind protecția datelor iar statisticile astfel realizate servesc la optimizarea constantă a proceselor de afaceri ale noastre precum și a sortimentelor noastre de produse și performanța noastră.

Datele cu caracter personal pe care se bazează statisticile vor fi eliminate din bazele noastre de date în perioada de ștergere specificată mai sus în fiecare caz. Întrucât statisticile pentru servicii și performanța de afaceri generate nu mai au nicio referință personală, nu există o perioadă de păstrare în acest sens.

3.10.6. Durata stocării datelor

Datele dvs. de utilizare, precum și datele privind comportamentul în privința cumpărării vor fi păstrate timp de 3 ani. Cu toate acestea, datele dvs. de bază vor fi păstrate pe durata realizării contractului.

3.10.7. Utilizarea furnizorilor de servicii pentru prelucrarea datelor cu caracter personal/prelucrarea datelor în țări din afara Spațiului Economic European

CRAMA GIRBOIU utilizează pentru furnizarea serviciilor și prelucrarea datelor dvs. furnizori de servicii. Furnizorii de servicii prelucrează datele exclusiv pe baza instrucțiunilor date de CRAMA GIRBOIU și aceștia și-au asumat obligația să respecte reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Toți împuterniciții implicați în prelucrarea datelor cu caracter personal au fost selectați cu atenție și vor avea acces numai la datele dvs. în măsura și pentru perioada necesară furnizării serviciilor, respectiv în măsura în care v-ați dat acordul pentru prelucrarea și utilizarea datelor.

În cazul în care CRAMA GIRBOIU va alege furnizori de servicii din țări aflate în afara Uniunii Europene care nu au cel puțin același nivel de protecție ca cel din Uniunea Europeană, CRAMA GIRBOIU se va asigura, prin înțelegeri contractuale sau alte instrumente recunoscute că datele dvs. cu caracter personal sunt protejate în mod adecvat.

Datele cu caracter personal pot fi transmise entităților din sectorul public cum ar fi autoritățile reglementare sau de aplicare a legii numai în măsura permisă de lege.

3.10.8. Securitatea datelor

Luăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afară de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informațiile pe care le furnizați vor fi transmise ulterior, în formă criptată, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terți. Puteți identifica acest aspect prin faptul că în bara de stare a browserului dvs. apare simbolul unui lacăt închis, iar bara de adresă începe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustată în funcție de stadiul actual al tehnicii.

3.10.9. Scopurile prelucrării datelor în cadrul programului de fidelitate cu CARDUL CRAMA GIRBOIU 

Pentru executarea contractului, precum și pentru utilizarea contului, este obligatorie completarea formularului pentru CARDUL CRAMA GIRBOIU in format digital prin intermediul magazinelor CRAMA GIRBOIU. Adresa dvs. de email este obligatorie dacă vă înregistrați online.

Pentru a vă putea trimite oferte publicitare, avem nevoie de numele și prenumele dvs., precum și de adresa dvs. poștală sau de email. Pentru transmiterea ofertelor publicitare prin email și prin SMS, avem nevoie de adresa dvs. de email sau de numărul dvs. de telefon mobil. De asemenea, puteți să oferiți informații și pentru alte canale de publicitate. De exemplu, ne puteți furniza voluntar numărul dvs. de telefon mobil odată cu adresa dvs. de email pentru primirea publicității prin email.

Dacă doriți să primiți oferte publicitare personalizate, avem nevoie, în afară de numele și prenumele dvs., și de adresa dvs., de adresa dvs. de email sau de numărul de telefon mobil. În plus, și comportamentul dvs. în privința cumpărării influențează prelucrarea datelor. De asemenea, puteți să ne furnizați numele și prenumele dvs., adresa de email sau numărul de telefon mobil, dacă încă nu ați făcut acest lucru atunci când ați ales un singur canal promoțional pentru a primi oferte publicitare personalizate.

În plus, prelucrăm datele dvs. de bază și datele de utilizare pentru a îmbunătăți produsele, bunurile și serviciile noastre, precum și pentru a vă cunoaște interesele pentru produsele, bunurile și serviciile noastre și pentru a vă oferi informații și oferte personalizate adaptate la aceste interese.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi, de asemenea, prelucrate și în scopul cercetării de piață, astfel cum este detaliat mai sus. Cu toate acestea, acest lucru va avea loc numai după o anonimizare completă a datelor. Astfel, va lipsi evaluarea oricărei referințe cu privire la persoană. Nu este posibilă o concluzie cu privire la persoana dvs.

3.11. Instrumente pentru analiza și monitorizarea activității pe website

Folosim instrumente de urmărire și analiză a activității pe website pentru a asigura optimizarea continuă și designul orientat spre client al site-ului nostru. Cu ajutorul măsurilor de urmărire este, de asemenea, posibil să înregistrăm statistici privind utilizarea site-ului nostru de către vizitatori și să dezvoltăm, în continuare, oferta noastră online pentru dvs., cu ajutorul cunoștințelor dobândite.

Pe baza acestor interese, utilizarea instrumentelor de urmărire și de analiză descrise mai jos este justificată în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. f din RGPD (interesul legitim). Descrierea de mai jos a instrumentelor de urmărire și de analiză indică și scopurile prelucrării precum și datele prelucrate.

3.11.1. Adobe Analytics (Omniture)

Folosim Adobe Analytics (Omniture/ Adobe Systems, 345 Park Ave, San Jose, CA 95110, https://www.adobe.com) pentru a crea profiluri de utilizator pseudonimizate pentru a răspunde nevoilor site-ului nostru. Adobe Analytics (Omniture) utilizează cookie-urile, care sunt fișiere text plasate pe calculatorul dvs., pentru a ne permite să analizăm modul în care utilizatorii folosesc site-ul. Informațiile generate de cookie despre felul în care folosiți acest site sunt de obicei transmise și stocate de Adobe pe serverele din Statele Unite ale Americii. Deoarece am activat anonimizarea IP-urilor pe acest site web, setările pe care le-am făcut serverului asigură faptul că adresa de IP este anonimizată înainte de geolocalizare. Ultimele opt cifre din adresa de IP sunt înlocuite de zerouri. Înainte de a fi stocate informațiile generate de cookie, adresa de IP este înlocuită cu o adresă de IP generică individuală. Adobe va folosi această informație pentru a evalua utilizarea de către dumneavoastră a site-ului, pentru a întocmi rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului și a internetului.

Vă puteți opune oricând creării de profiluri de utilizator pseudonimizate. Există mai multe moduri de a face acest lucru:

1) O metodă de a renunța la analiza web de către Adobe Analytics (Omniture) este aceea de a seta un cookie de tip opt-out, care să instruiască Adobe să nu stocheze sau să utilizeze informațiile dvs. în scopuri de analiză a site-ului. Vă rugăm să rețineți că în cazul acestei soluții, analiza web va fi împiedicată numai pentru perioada în care cookie-ul opt-out este stocat de către browser. Dacă doriți să setați cookie-ul opt-out acum, faceți clic aici:

2) De asemenea, puteți împiedica stocarea cookie-urilor utilizate pentru a crea profilul dvs. setând software-ul browser-ului în consecință.

3.12. Plug-in-uri

3.12.1. Facebook, Instagram, YouTube

Site-ul nostru conține plug-in-uri ale rețelelor de socializare „Facebook” (Meta Platforms Inc., 1 Hacker Way Menlo Park, California 94025 SUA), „Instagram” (Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA), „YouTube” (YouTube LLC., 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA). Este posibil ca datele cu caracter personal ale vizitatorilor pe site-ul web să fie colectate și prin intermediul acestor inserturi, transmise serviciului respectiv și legate de serviciul respectiv al vizitatorului.

CRAMA GIRBOIU nu colectează date cu caracter personal prin intermediul inserturilor sociale. Pentru a împiedica transferul datelor către furnizorii de servicii din SUA fără cunoștințele utilizatorului, am utilizat pe site-ul nostru așa-numita soluție Shariff. Aceasta are ca efect faptul că respectivele inserturi sociale sunt integrate inițial doar ca grafice pe site-ul web. Aceste grafice conțin un link către site-ul web al furnizorului corespunzător al insertului. Veți fi redirecționat către serviciul respectivului furnizor numai atunci când faceți click pe pictograma corespunzătoare. Această soluție asigură faptul că datele cu caracter personal nu sunt transmise automat furnizorilor inserturilor sociale respective atunci când vizitați site-ul nostru. Dacă faceți click pe pictograma crespunzătoare, datele pot fi transferate către furnizorul respectiv de servicii și stocate acolo. Dacă nu faceți click pe nicio pictogramă, nu are loc niciun transfer de date între dvs. și furnizorul respectiv al insertului social.

După ce faceți click pe o pictogramă, respectivul furnizor de servicii primește informații că ați vizitat pagina corespunzătoare din oferta noastră online. Vă aducem la cunoștință că nu este necesar să aveți un cont de utilizator la serviciul în cauză și nici nu sunteți deja conectat acolo. Cu toate acestea, dacă aveți deja un cont de utilizator la furnizorul de servicii relevant și sunteți deja conectat(ă) la acest cont în timp ce vizitați site-ul nostru, datele colectate de aplicația de social media vor fi atribuite direct contului dvs. Dacă nu doriți să fiți asociat profilului dvs. la furnizorul de servicii, trebuie să vă deconectați de la contul de utilizator înainte de a face click pe pictogramele serviciilor de social media.

Vă informăm că CRAMA GIRBOIU nu are nicio influență asupra faptului dacă și în ce măsură furnizorii de servicii respectivi colectează date cu caracter personal. Nu avem cunoștințe despre domeniul de aplicare, obiectivul și perioadele de stocare a colectării datelor respective. Cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că trebuie să presupuneți că cel puțin adresa IP și informațiile legate de dispozitiv sunt utilizate și înregistrate prin intermediul serviciilor de social media. De asemenea, este posibil ca respectivii furnizori de servicii să utilizeze cookie-uri.

Domeniul de aplicare și obiectivul colectării datelor de către serviciul respectiv, precum și prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor dvs. pot fi găsite în informațiile de protecție a datelor, direct de pe site-ul web al serviciului respectiv. Acolo veți primi, de asemenea, informații suplimentare despre drepturile dvs. corespunzătoare privind protecția datelor și setarea opțiunilor pentru protecția confidențialității dvs.:

 1. a) Meta Platforms Inc., 1 Hacker Way Menlo Park, California 94025 SUA

https://www.facebook.com/policy.php

 1. b) Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, SUA

https://help.instagram.com/519522125107875/?maybe_redirect_pol=0

 1. c) YouTube LLC., 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA

https://policies.google.com/privacy?hl=en

3.13. Link-uri către alte site-uri

Site-ul nostru poate conține, periodic, link-uri către și dinspre site-uri web aparținând partenerilor noștri, agențiilor de publicitate și afiliaților noștri. În cazul în care accesați un link către oricare dintre aceste site-uri web, vă rugăm să aveți în vedere că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu acceptăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici. Vă rugăm să consultați aceste politici înainte de a transmite orice informații cu caracter personal către aceste site-uri web.

3.14. Protecția datelor reprezentanților / persoanelor de contact ale Partenerilor sau potențialilor Parteneri

3.14.1. Domeniul de aplicare și scopurile prelucrării

În cele ce urmează vă informăm despre protecția datelor personale atunci când intrați în contact cu noi, când efectuăm demersuri (negocieri) în vederea încheierii unor contracte și/sau când încheiem contracte cu un partner de afaceri sau potențial partener de afaceri pe care îl reprezentați sau pentru care sunteți persoana de contact. În sensul acestei informări, expresia „persoană de contact” include și personalul operațional (angajați, alți colaboratori) cu care intrăm în contact în situațiile și scopurile mai jos  menționate. De asemenea, pentru respectarea legii 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, avem obligația de a aplica măsuri de cunoaștere a clienților cu care încheiem o relație de afaceri, inclusiv verificarea pe bază de risc, aceasta realizeazându-se de către CRAMA GIRBOIU prin aplicarea măsurilor de cunoaștere a clientelei care presupun atât verificarea identității, cât și prelucrarea unor date cu caracter personal impuse de lege.

Prezentul capitol din politica de confidențialitate se aplică pentru CRAMA GIRBOIU.

3.14.2. Tipuri de date prelucrate

În acest context, prelucrăm datele dvs personale, ca și persoane fizice, în funcție de interacțiunile pe care le avem cu dvs, de obiectul contractului și de serviciile agreate în concret. Aceste date pot include: date de identificare (ex. nume, prenume, adresă, alte date de contact), date de autentificare/ legitimare (ex. extrase de la registrul comerțului, date de pe actele de identitate, specimene de semnătură, funcția), date din cadrul relației noastre de afaceri (ex. date privind plățile, date privind serviciile), date precum fotografii, înregistrări video sau date de localizare rezultând din serviciile prestate (de ex. livrarea mărfii), precum și alte date similare.

Obținem datele dvs. direct de la dvs. sau de la societatea cu care avem relația contractuală pentru care ați fost desemnat drept reprezentant sau persoană de contact. Este însă posibil să obținem unele date de la alte societăți, de la autorități sau alți terți, de ex. birouri de informații, autorități fiscale sau din surse publice.

3.14.3. Temei juridic

Ne bazăm pe executarea unui contract sau demersurile pentru încheierea unui contract, pe o obligație legală sau pe interesul legitim pentru aceste prelucrări. Interesele noastre legitime constau în special în selectarea unor parteneri contractuali adecvați, constatarea, exercitarea, urmărirea și apărarea unor drepturi ale noastre în justiție, controlul accesului, controlul transportului mărfurilor noastre și rezolvarea unor posibile neconformități, combaterea infracțiunilor și stabilirea despăgubirilor rezultate din relația contractuală, precum și contactarea dvs. în calitate de reprezentant al societății cu care avem o relație contractuală, în vederea executării contractului. Obligațiile legale rezultă, de exemplu, din necesitatea derularii procesului de identificare și cunoaștere a clientelei, în conformitate cu dispozițiile legale în materia prevenirii spălării banilor, din dispozitiile existente in materia controlului fiscal, din obligatiile legale de raportare si in contextul derularii investigatiilor autoritatilor in legatura cu respectarea cerintelor legale.

3.14.4.  Dezvăluirea datelor

Vor avea acces la datele transmise de dvs. acele departamente care au nevoie de ele pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau legale sau pentru îndeplinirea intereselor legitime. De asemenea, pot avea acces la datele dvs contractanții sau prestatorii noștri de servicii (inclusiv consultanți legali și furnizorii de servicii IT care oferă mentenanță sistemelor informatice utilizate de noi ca mediu de stocare a datelor dvs), societatea noastră urmând să asigure respectarea prevederilor legale privind protecția datelor dvs prin contractul încheiat cu aceștia.

Datele pot fi de asemenea transmise către societăți din cadrul CRAMA GIRBOIU în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale. Totodată, putem transmite anumite date către autorități, la cererea acestora (de ex. ANAF, ONPCSB., instanțe, etc.).

3.14.5. Durata de stocare

Vom păstra datele dvs atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus, având în vedere termenele de prescriptie prevăzute în legislația civilă sau fiscală sau penală sau termenele prevăzute în alte acte normative care impun anumite termene de păstrare.

3.14.6. Există obligația să ne furnizați datele dvs personale?

În vederea negocierii, încheierii și executării contractului ne vor fi necesare datele dvs, pe care ni le veți furniza direct sau vor fi obținute conform celor de mai sus. În principiu, dacă nu ne veți furniza aceste date personale ale dvs, nu vom putea avea o relație contractuală cu dvs. / societatea pe care o reprezentați sau pentru care sunteți persoana de contact, nu  vom putea gestiona relația contractuală și/sau nu vom putea îndeplini obligațiile legale asociate acesteia.

3.14.7. Transferul datelor dvs personale

În cazul în care vom transfera date cu caracter personal în afara Spațiului Economic European (SEE), un astfel de transfer va avea loc numai în măsura în care Comisia Europeană a recunoscut cu privire la statul terț respectiv un nivel adecvat de protecție a datelor, dacă am convenit cu destinatarul datelor asupra unui nivel de protecție adecvat (de ex. prin intermediul clauzelor standard europene), sau dacă ne-ați acordat consimțământul dvs. în acest sens.

3.15. Prelucrarea datelor cu caracter personal când ne contactați

3.15.1. Domeniul de aplicare și scopurile prelucrării

În cele ce urmează vă informăm despre protecția datelor personale atunci când intrați în contact cu noi, indiferent de modalitatea în care o realizați, cum ar fi: telefonic, email, prin scrisori. În acest context prelucrăm date personale despre dvs., cum ar fi, fără ca enumerarea să fie limitativă: nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, informații furnizate în mesajele pe care ni le transmiteți.

Folosim datele dvs. pentru a răspunde solicitărilor dvs. În cazul în care este necesar, solictările pe care ni le-ați transmis vor fi redirecționate către departamentul responsabil pentru solicitarea dvs.

3.15.2. Temei juridic

Ne bazăm pe consimțământul dvs. când ne contactați sau pe interesul nostru legitim pentru această prelucrare. Interesul nostru legitim constă, în special, în interesul de a răspunde la solicitările primite, de a ne imbunătăți serviciile și de a apăra drepturile și interesele CRAMA GIRBOIU.

3.15.3.  Dezvăluirea datelor

La datele personale astfel furnizate vor avea acces doar personale din acele departamente care au nevoie de ele pentru a putea răspunde la solicitările dvs. De asemenea, pot avea acces la datele dvs. contractanții sau prestatorii noștri de servicii (inclusiv consultanți legali și/sau furnizorii de servicii IT care oferă mentenanță sistemelor informatice utilizate de noi ca mediu de stocare a datelor dvs.), societatea urmând să asigure respectarea prevederilor legale privind protecția datelor dvs. prin contractele încheiate cu aceștia.

Datele pot fi de asemenea transmise către societăți din cadrul CRAMA GIRBOIU în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale. Totodată, putem transmite anumite date către autorități, la solicitarea acestora și cu respectarea prevederilor legale.

3.15.4. Durata de stocare

Vom păstra datele dvs atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus, având în vedere termenele de prescriptie prevăzute în legislația civilă sau fiscală sau penală sau termenele prevăzute în alte acte normative care impun anumite termene de păstrare.

3.15.5. Transferul datelor dvs personale

În cazul în care vom transfera date cu caracter personal în afara Uniunii Europene (UE) sau a Spațiului Economic European (SEE), un astfel de transfer va avea loc numai în măsura în care Comisia Europeană a recunoscut cu privire la statul terț respectiv un nivel adecvat de protecție a datelor, dacă am convenit cu destinatarul datelor asupra unui nivel de protecție adecvat (de ex. prin intermediul clauzelor standard europene), sau dacă ne-ați acordat consimțământul dvs. în acest sens.

3.18.1. Datele cu caracter personal

În contextul vizualizării și analizării recenziilor postate de diverse persoane fizice pe Google (denumite “Google reviews”) cu privire la locațiile CRAMA GIRBOIU, CRAMA GIRBOIU prelucrează următoarele categorii de date cu caracter personal: locația / magazinul cu privire la care a fost postată recenzia respectivă, data postării, nivelul de apreciere acordat (denumit “star rating”), comentariul, ID-ul anonimizat (denumit “hashed ID”) al utilizatorului (criptat astfel încât nu se poate face nicio legătură cu persoana reală a utilizatorului).

Pentru claritate, informațiile indicate mai sus sunt cele pe care utilizatorul însuși le postează, în mod voluntar, pe Google, și la care CRAMA GIRBOIU are acces întrucât sunt disponibile în mod public ca parte a serviciilor pe care Google le oferă.

Cât privește ID-ul anonimizat (denumit “hashed ID”) al utilizatorului, acesta este disponibil în această manieră ca urmare a utilizării unei noi facilități furnizate de Google, denumită “ProfilePictureUrl”, fiind însă relevant faptul că link-ul (URL-ul) respectiv nu duce la identificarea numelui utilizatorului, aspect care este asigurat și prin anonimizarea ID-ului (aplicarea tehnică a unei logici pentru a se asigura modificarea literelor astfel încât să nu poată fi determinată identitatea utilizatorului).

Datele cu caracter personal vor fi obținute direct de la dvs., astfel cum sunt acestea postate pe Google; locația / magazinul cu privire la care a fost postată recenzia respectivă, nivelul de apreciere acordat (denumit “star rating”) și comentariul sunt informații pe care dumneavoastră, în calitate de utilizator al Google, alegeți să le faceți publice, în mod voluntar, în funcție de preferințele dumneavoastră.

3.18.2. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

CRAMA GIRBOIU vizualizează și analizează recenziile postate pe Google (denumite “Google reviews”) cu privire la locațiile CRAMA GIRBOIU, prelucrând astfel datele cu caracter personal indicate mai sus, în următoarele scopuri: (i) pentru a permite CRAMA GIRBOIUsă își îmbunătățească calitatea produselor și/sau serviciilor oferite și procesele aferente activității CRAMA GIRBOIU, înțelegând mai bine feedback-ul oferit de către persoanele care au postat respectivele recenzii și (ii) pentru a permite identificarea utilizării greșite a recenziilor Google (verificând dacă o persoană a postat mai multe recenzii, pentru a avea o imagine clară, obiectivă, cu privire la feedback-ul oferit cu privire la locațiile / magazinele CRAMA GIRBOIU).

Totodată, CRAMA GIRBOIU menționează că nu există vreun proces decizional automatizat (incluzând crearea de profiluri) bazat pe datele dvs. cu caracter personal.

3.18.3. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate în cadrul CRAMA GIRBOIU doar către persoanele de conducere și către alte persoane care au nevoie de acces la datele dvs. cu caracter personal („need to know basis”) pentru a-și îndeplini atribuțiile specifice în scopurile enumerate mai sus sau în cazul în care acest lucru este necesar sau permis de legislația aplicabilă.

CRAMA GIRBOIU poate, de asemenea, sa furnizeze datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți care furnizează servicii de suport IT sau servicii tehnice, de audit sau către alți consultanți sau furnizori ai CRAMA GIRBOIU, în contextul realizării scopurilor menționate mai sus.

3.18.4. Transferul datelor cu caracter personal in afara UE sau SEE

Ca principiu, CRAMA GIRBOIU nu va transfera datele cu caracter personal in afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European.

3.18.5. Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal

Astfel cum este detaliat și mai sus, crearea recenziilor postate pe Google (denumite “Google reviews”) este o acțiune voluntară, inițiată de utilizatorul Google în funcție de preferințele acestuia.

Temeiul juridic al operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, de către CRAMA GIRBOIU, este interesul legitim al CRAMA GIRBOIU, ce constă în acela (i) de a permite CRAMA GIRBOIU să își îmbunătățească calitatea produselor și/sau serviciilor oferite și procesele aferente activității CRAMA GIRBOIU, înțelegând mai bine feedback-ul oferit de către persoanele care au postat respectivele recenzii și (ii) de a permite identificarea utilizării greșite a recenziilor Google (verificând dacă o persoană a postat mai multe recenzii, pentru a avea o imagine clară, obiectivă, cu privire la feedback-ul oferit cu privire la locațiile / magazinele CRAMA GIRBOIU).

3.18.6. Securitatea datelor

CRAMA GIRBOIU menține măsurile de securitate fizice, tehnice și organizatorice pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii, pierderii, modificării, dezvăluirii, restricționării sau accesării accidentale, ilegale sau neautorizate, indiferent unde sunt prelucrate. Politica noastră de securitate reglementează modul în care vă protejăm datele cu caracter personal; o copie a acestei politici de securitate poate fi obținuta de la Ofițerul de Protecția datelor, conform datelor de contact menționate mai sus.

3.18.7. Durata prelucrării / stocării datelor cu caracter personal

Având în vedere că CRAMA GIRBOIU prelucrează date ce sunt anonimizate, nu există o perioadă fixă de prelucrare și stocare a datelor. În orice caz, dacă eliminați (ștergeți) recenziile de pe Google care fac referire la locațiile / magazinele CRAMA GIRBOIU, datele dumneavoastră legate de respectivele recenzii Google vor fi în mod automat eliminate în mod definitiv și din sistemele CRAMA GIRBOIU. Practic, informațiile menționate mai sus vor fi prelucrate atât timp cât permiteți ca recenziile Google realizate de dumneavoastră cu privire la locațiile / magazinele CRAMA GIRBOIU să fie disponibile pe Google.

3.19. Prelucrarea datelor cu caracter personal prin realizarea de activități de profilare

CRAMA GIRBOIU realizează activități de profilare pe baza datelor cu caracter personal astfel cum este descris în această Politică de confidențialitate:

(i) în contextul furnizării newsletter-ului, astfel cum este descris în secțiunea 4.3 de mai sus, în măsura în care ați optat pentru primirea de astfel de comunicări;

(ii) în contextul utilizării Cardului CRAMA GIRBOIU și deținerii unui cont în secțiunea “CONTUL MEU”, astfel cum este descris în secțiunea 4.10 de mai sus.

Realizarea de profiluri se realizează în special în contextul prelucrărea datelor cu caracter personal pentru evaluarea personalizată a datelor.

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal pentru cercetarea pieței, astfel de cercetări nu permit identificarea clienților individuali, având în vedere că nu are loc o analiză a clienților individuali. Cercetările realizate sunt bazate pe date anonimizate.

Pentru aceste motive, ținem să subliniem că aveți posibilitatea de a vă exercita drepturile specifice prevăzute de RGPD, în special dreptul la opoziție (astfel cum este descris mai jos, în condițiile prevăzute de RGPD), precum și dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, în acord cu dispozițiile art. 22 din RGPD.

4.Drepturile dvs. în calitate de Persoana vizată

În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate, sunteți persoană vizată în sensul Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD) și aveti următoarele drepturi:

– În conformitate cu art. 15 din RGPD, puteți solicita informații despre datele dvs. cu caracter personal prelucrate de către noi. În special, puteți obține informații despre scopurile prelucrării, categoriile de date cu caracter personal vizate, categoriile de destinatari cărora datele dvs. le-au fost sau urmează să le fie divulgate, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate, existența dreptului de a solicita rectificarea, ștergerea, restricționarea prelucrării sau de a se opune prelucrării, dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere, sursa datelor dvs. în cazul în care acestea nu sunt colectate de la noi, transferul către țări terțe sau organizații internaționale și despre existența unui proces decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și, dacă este cazul, informații pertinente privind logica utilizată.

– În conformitate cu art. 16 RGPD, puteți solicita imediat rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor cu caracter personal stocate de către noi.

– În conformitate cu art. 17 RGPD, puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal stocate de către noi, cu condiția ca prelucrarea să nu fie necesară pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare, pentru respectarea unei obligații legale, din motive de interes public sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

– În conformitate cu art. 18 din RGPD, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal dacă contestați exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegală, dacă nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal și solicitați ca acestea să nu fie șterse pentru că trebuie să stabiliți, să exercitați sau să apărați un drept în instanță. De asemenea, beneficiați de dreptul prevăzut de art. 18 din RGPD de a vă opune prelucrării în conformitate cu art. 21 din RGPD.

– În conformitate cu art. 20 din RGPD, puteți solicita ca datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat să le primiți într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat sau puteți solicita ca acestea să fie transmise unui alt operator.

– În conformitate cu art. 7 alin. 3 RGPD, vă puteți retrage consimțământul în orice moment. În consecință, nu mai avem dreptul să continuăm prelucrarea datelor pe baza consimțământului în viitor.

– În conformitate cu art. 77 din RGPD, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți contacta autoritatea de supraveghere din zona în care aveți reședința, locul de muncă sau sediul societății noastre.

Puteți exercita aceste drepturi contactând CRAMA GIRBOIU la adresa: office@cramagirboiu.ro

5.Dreptul la opoziție

Când prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se bazează pe interesul legitim în conformitate cu art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD, aveți – așa cum am menționat deja mai sus – dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în conformitate cu art. 21 din RGPD, cu condiția să existe motive care rezultă din situația dvs. particulară. Avem rugămintea să trimiteți obiecțiile dvs. la adresa office@cramagirboiu.ro.

Pentru claritate, precizăm că, în măsura în care v-ați exercitate dreptul la opoziție, CRAMA GIRBOIU nu va mai prelucra datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care CRAMA GIRBOIU demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Totodată, considerăm util a sublinia că, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveți  dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării în acest scop a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.

6.Securitatea datelor și măsuri de securitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea dvs. și să tratăm datele dvs. cu caracter personal în mod confidențial. Pentru a preveni manipularea, pierderea sau utilizarea necorespunzătoare a datelor stocate de către noi, luăm măsuri tehnice și organizatorice ample, care sunt verificate în mod regulat și adaptate progresului tehnologic. Orice tranzacții de plată sunt criptate utilizând tehnologia SSL.

Cu toate acestea, dorim să subliniem faptul că, din cauza structurii internetului, este posibil ca regulile de protecție a datelor și măsurile de securitate menționate mai sus să nu fie respectate de alte persoane sau instituții, pentru care nu ne asumăm răspunderea.

În particular, datele necriptate – de exemplu, dacă acest lucru se face prin e-mail – pot fi citite de terți. Nu avem nicio influență tehnică asupra acestui lucru. Este responsabilitatea utilizatorului să protejeze datele furnizate de el împotriva utilizării necorespunzătoare, prin criptare sau în orice alt mod.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: www.cramagirboiu.ro