50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE SAU PARTICIPA LA ROATA VINULUI

Vinul spumant se numără printre băuturile preferate ale românilor, atunci când își doresc să sărbătorească o reușită sau un eveniment important din viața lor. Pe piața noastră există numeroase tipuri și sortimente de spumante, însă un vin spumant românesc a fost mereu ambiția și dorința Cramei Girboiu.

Vin Spumant Cuartz este primul vin spumant Charmant din România, care reușește să completeze perfect orice moment al zilei, fiecare pahar oferind o notă distinctă, iar tu vei simți unicitatea Vrancei în gustul acestuia. Realizat 100% din Fetească Albă, spumantul Cuartz Alb este extra sec, cu o idee de dulceață în el, ideal de servit lângă preparatele culinare potrivite.

Fiecare pahar de spumant reprezintă un mix de jovialitate, gust fructat și o textură aparte, împletite de un parfum plăcut floral. Vinul spumant Cuartz rose este unul dintre cele mai apreciate vinuri din gama noastră, parfumul acestuia amintindu-ți de cireșe și zmeură, în timp ce gustul său savuros te surprinde cu note de coacăze negre.

Pentru ca distracție sa fie si mai reușită îți propunem pachete de spumant cu Accesorii, potrivite pentru orice eveniment: Pachet Cuartz 5 sticle cu Accesorii sau Pachet Cuartz 18 sticle cu Accesorii pentru cei îndrăzneți.