50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Despre noi

Filosofie

Dorinta si Oportunitate

Povestea Crama Girboiu isi are inceputurile in anul 2005, o perioada in care fondatorul Constantin Girboiu cocheta cu ideea unei provocari care sa il aduca aproape de lucrurile de care s-a simtit legat dintotdeauna, si anume agricultura. In acest context s-a ivit oportunitatea achizitionarii fostelor terenuri si cladiri ale IAS-ului Dumbraveni. Legatura cu lumea vinului a venit ca o consecinta imediata si fireasca, o indeletnicire pastrata in familie de-a lungul generatiilor.

Astfel au fost puse bazele afacerii Crama Gîrboiu, cu profunde conexiuni emotionale, si printre primii pasi ai identitatii formate a fost alegerea logo-ului acum usor recogniscibil, chipul stilizat al tatalui fondatorului. Dedicarea si implicarea familiei au ramas aceleasi de-a lungul anilor, astfel incat cea de-a doua generatie a familei ca producatori de vin este acum reprezentata de fiica fondatorului.

FONDATOR

“Ne-am propus încă de la început să spunem o poveste unică, umană, tradusă prin calitate și atinsă de contribuția personală. Vrancea este un nume pe harta viticolă a țării și Crama Gîrboiu nu se dezminte de această filosofie, ci și-o asumă cu mult curaj și entuziasm. Nouă ne place să credem că în fiecare sticlă de vin care ne aparține se regăsește un mesaj de atenție și satisfacție a vinului bine făcut.” 

Constantin Gîrboiu.

DATE TEHNICE 

De-a lungul anilor, angajamentul familiei a fost constant: achizitionarea de noi podgorii, imbunatatiri in domeniul agronomic si modernizarea combinatului de vinificatie
De la recoltarea strugurilor pana la procesarea in crama, urmarind cele mai noi tendinte tehnologice, vinul se invecheste in budane si baricuri noi, trecand ulterior prin cea mai moderna linie de imbuteliere. 

Echipa Crama Gîrboiu

Familia Girboiu a garantat intotdeauna stilul si calitatea vinurilor implicandu-se personal si direct in fiecare etapa a procesului de productie.  Un sprijin de necontestat l-a reprezentat intotdeauna echipa bine formata din spatele brandului:

Livia Gîrboiu

Manager general

Cătănoiu Cristinel

Inginer Agronom

Tiberiu Copilu

Manager Domeniu 

George Vasile

Enolog

Giovanni Menotti

Enolog Consultant 

Mihaela Lupu

Director Economic

Următoarea Pagină

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil