Despre noi
Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în anul 2005.
Suprafața viticolă acoperă aproximativ 170 de hectare și se află în arealul viticol Cotești, care este caracterizat prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale – unic în partea de sud-est a României.
Misiunea Noastră
“Ne-am propus încă de la început să spunem o poveste unică, umană, tradusă prin calitate și atinsă de contribuția personală.”
– Gîrboiu Constantin

Scurt Istoric
Odată cu înființarea cramei în anul 2005 a luat naștere și povestea noastră. Totul a început cu viziunea fondatorului Constantin Gîrboiu. Descoperă istoria Cramei Gîrboiu într-o cronologie interesantă și plină de evenimente.

Scurt Istoric
Odată cu înființarea cramei în anul 2005 a luat naștere și povestea noastră. Totul a început cu viziunea fondatorului Constantin Gîrboiu. Descoperă istoria Cramei Gîrboiu într-o cronologie interesantă și plină de evenimente.
Mari Distincții
Rezerva Familiei Sauvignon Blanc
2009 DOC Cotesti
TOPUL REVELAȚIILOR MONDIALE

Constantin Premium Red Blend
2016 DOC Cotesti
BEST SHOW ROMANIA RED

Bacanta Chardonnay Barrique
2015 DOC Cotesti
BEST SHOW ROMANIA WHITE

Epicentrum Aligote&Muscat Ottonel
2012 DOC Cotesti
BEST SHOW ROMANIA WHITE

Rezerva Familiei Sauvignon Blanc
2009 DOC Cotesti
TOPUL REVELAȚIILOR MONDIALE

Constantin Premium Red Blend
2016 DOC Cotesti
BEST SHOW ROMANIA RED

Bacanta Chardonnay Barrique
2015 DOC Cotesti
BEST SHW ROMANIA WHITE

Epicentrum Aligote&Muscat Ottonel
2012 DOC Cotesti
BEST. SHOW ROMANIA WHITE

Medalii
ARGINT
74 Medalii
AUR
83 Medalii
BRONZ
7 Medalii
AUR
83 Medalii
ARGINT
74 Medalii
BRONZ
7 Medalii
Echipa Noastră
Echipa noastră este formată din experți și oameni dedicați artei vinului, cu toții
uniți în spiritul misiunii de a livra muncă de calitate an de an.
Constantin Gîrboiu
FONDATOR
Livia Gîrboiu
MANAGER GENERAL
Giovanni Menotti
CONSULTANT OENOLOG
Tiberiu Copilu
MANAGER CRAMA
Mihaela Lupu
DIRECTOR ECONOMIC
Cristi Catanoiu
INGINER AGRONOM
George Vasile
OENOLOG
Constantin Gîrboiu
FONDATOR
Livia Gîrboiu
MANAGER GENERAL
Giovanni Menotti
CONSULTANT OENOLOG
Tiberiu Copilu
MANAGER CRAMA
Mihaela Lupu
DIRECTOR ECONOMIC
Cristi Catanoiu
INGINER AGRONOM
George Vasile
OENOLOG
Constantin Gîrboiu
FONDATOR
Livia Gîrboiu
MANAGER GENERAL
Giovanni Menotti
CONSULTANT OENOLOG
Tiberiu Copilu
MANAGER CRAMA
Mihaela Lupu
DIRECTOR ECONOMIC
Cristi Catanoiu
INGINER AGRONOM
George Vasile
OENOLOG
Terroir
Dealurile sunt situate la o altitudine ce variază între 150 şi 200 de metri. Această zonă are o vastă tradiție în viticultură care oferă în fiecare an vinuri moderne și de înaltă calitate. Patrimoniul viticol al Cramei Gîrboiu este format din vițe de vie autohtone, precum Șarba, Plăvaie, Fetească Regală, Fetească Albă, Fetească Neagră și cele internaționale, cum ar fi Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Ottonel, Merlot, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir.

SUPRAFAȚĂ
|
170 ha

PRODUCȚIE ANUALĂ
|
1,3 mil. L

CAPACITATE STOCARE
|
2,2 mil. L

BARICURI
|
360 buc
SUPRAFAȚĂ
|
170 ha
PRODUCȚIE ANUALĂ
|
1,3 mil. L
CAPACITATE STOCARE
|
2,2 mil. L
BARICURI
|
360 buc
SUPRAFAȚĂ
|
170 ha
PRODUCȚIE ANUALĂ
|
1,3 mil. L
CAPACITATE STOCARE
|
2,2 mil. L
BARICURI
|
360 buc
Cramă
Zona de procesare a strugurilor a fost modernizată în așa fel încât acțiunea umană asupra vinului să fie minimă. Cu o sală de maturare impresionantă, conținând peste 360 de baricuri, aveți prilejul de a vizita o întreprindere cu adevărat deosebită.


Cramă
Zona de procesare a strugurilor a fost modernizată în așa fel încât acțiunea umană asupra vinului să fie minimă. Cu o sală de maturare impresionantă, conținând peste 360 de baricuri, aveți prilejul de a vizita o întreprindere cu adevărat deosebită.

Vie
Pentru a obține un vin de calitate trebuie în primul rând să respectăm vița de vie. Asta este filozofia noastră și în acest sens am luat măsuri sustenabile precum: eliminarea îngrășământului chimic, folosirea doar a substanțelor non evazive de stropit cât și acțiuni de normare pentru controlul riguros al calității.

Vie
Pentru a obține un vin de calitate trebuie în primul rând să respectăm vița de vie. Asta este filozofia noastră și în acest sens am luat măsuri sustenabile precum: eliminarea îngrășământului chimic, folosirea doar a substanțelor non evazive de stropit cât și acțiuni de normare pentru controlul riguros al calității.
Tehnologie
Crama Gîrboiu este reprezentantul generației noi a vinului din Vrancea. Este o întreprindere modernă, utilată conform ultimelor dotări din domeniul vinicol. Tehnologia joacă un rol extrem de important pentru a crește în mod continuu standardele de calitate.


Tehnologie
Crama Gîrboiu este reprezentantul generației noi a vinului din Vrancea. Este o întreprindere modernă, utilată conform ultimelor dotări din domeniul vinicol. Tehnologia joacă un rol extrem de important pentru a crește în mod continuu standardele de calitate.