Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|---|
TIP | |
SOI | |
REST DE ZAHAR | |
AN RECOLTĂ | |
CAPACITATE | |
RECIPIENT |
La comenzi peste 250 de lei
48 de ore drept de retur
Plateste online in siguranta
22,00lei
La comenzi peste 300 de lei
La prima comanda pe site.
48 de ore drept de retur
Plateste online in siguranta.
Strugurii sunt recoltati automat la maturitate deplina si desciorchinati gentil. Fermentarea are loc in tancuri speciale care permit batonajul mustuielii pentru extragerea pigmentilor si a taninurilor. Sub influenta drojdiilor selectionate, vinul are parte mai intai de o fermentare alcoolica lenta urmata de cea malolactica. Vinul se odihneste pentru cateva luni, timp in care isi imbogateste aromele si structura. Filtrare si imbuteliere.
Ideea de VARANCHA a venit din dorinta de a readuce vinurile vrancene la adevarata lor valoare din trecut. Atestat documentar sub forma Varancha inca din 1431, este explicat in general prin “munte” sau “corb”, sugerand densitatea padurilor sau prin “gaura de butoi”.
Abonează-te la newsletter și primești 50 lei discount la prima comandă
Obține reducere
Georgiana P. (Achizitie Verificata) –
Un vin rosu, natural care imi aduce aminte de vinul facut de bunicul meu (care era foarte priceput in ale vinului rosu!).
CATALIN I. (Achizitie Verificata) –
Bun!
Danut S. (Achizitie Verificata) –
Anonim (Achizitie Verificata) –
Tudor Teodorescu –
Un vin extraordinar de bun, recomandat de domnul Ovidiu Portase, la pensiunea domniei sale, Portas, din Slănic, Prahova.
Cu multumiri de recomandare!