Am luat energia si dinamismul din pasiunea de a inova, am adaugat aroma stafidelor si am reinviat bonomia deserturilor intr-un vin pretios, dulce, Vin Ambra.

Ambra Sarba Sweet Wine este un vin alb de desert obtinut prin deshidratarea naturala a strugurilor, proces care ne-a permis concentrarea zaharurilor la peste 400 g/l si pastrarea aciditatii naturale specifice zonei Cotesti.

Cu un randament de pana la 30% mustul obtinut a fost fermentat lent si maturat in butoaie noi de stejar frantuzesc timp de 14 luni cu batonaj pentru a aduga complexitate si cremozitate.

Se potriveste in special deserturilor si branzeturilor fine si a imprumutat culoarea de ambra a apusurilor de toamna.

Vinul de desert se recomandă a fi consumat la o temperatură de 10-12 °C. Se servește alături de brânzeturi fine, foie gras cu ceapă caramelizată, terine de orice fel, deserturi și tarte cu fructe. Un mod absolut fascinant de a încheia o masă copioasă alături de oameni dragi.

Pentru cei care îndrăgesc vinurile dulci va recomandam sa încercați si Bacanta Tămâioasă Românească demidulce un vin in ediție limitata obținut parțial din struguri deshidratați. Si de ce nu Livia Tămâioasă Românească demidulce, un vin tânăr, prospături si fructat.