50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Din dorința de a oglindi tradiția agitată și frumoasă a vinului din țara Vrancei a luat naștere gama vin Tectonic din Crama Gîrboiu. Atunci când am gândit această gamă, ne-am dorit ca degustarea vinului Tectonic să reînvie mireasma și imaginea podgoriilor însorite ce împânzesc dealurile acestui ținut.

Așadar, a luat naștere vinul Tectonic, o gamă în care vei regăsi vinuri de excepție, medaliate. Ne dorim să satisfacem toate gusturile și îți punem la dispoziție vin alb, rose și roșu.

Vinul Tectonic Fetească Neagră Barrique are o culoare roșie granată superbă, care impresionează cu aroma sa de prune, cireșe negre și mure. Vinul are o structură bogată, cu o aciditate ridicată, taninuri catifelate și un alcool bine integrat. Tectonic Fetească Neagră Barrique este un vin medaliat și apreciat în competițiile internaționale.

Tectonic Alb este un cupaj complex obținut din soiurile Sauvignon Blanc Barrique și Chardonnay. Această combinație aduce în fața ta un mix de arome de fructe exotice, piersică albă și note fine de vanilie, migdale și unt. Tectonic Alb este un vin corpolent, cu o aciditate crocantă și impresionează prin gustul lui persistent și revigorant.