50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Răsfață-te cu vinuri premiate la Berliner Wein Trophy 2021

27 octombrie 2021

Vinuri premiate de la Crama Gîrboiu

De-a lungul anilor, am perfecționat prin pasiunea noastră vinuri de excepție. Fiecare moment în care ne este recunoscută munca și dedicarea pentru a oferi vinuri cu adevărat calitative ne reamintește de ce am pornit pe drumul acesta. Știm că terroir-ul de la Cotești este unul unic și ne creează o deosebită plăcere când specialiștii ne confirmă acest lucru prin vinuri premiate. 

Anul acesta, la Berliner Wein Trophy 2021 am promovat vinurile noastre pentru care am pus trup și suflet, astfel încât să obținem un gust puternic, savuros și excepțional. Prin acest articol dorim să îți facem cunoștință cu cele patru vinuri premiate la Berliner Wein Trophy. Sunt patru vinuri de excepție, recunoscute internațional, care credem că îți vor atrage și ție atenția. 

Momentele de excepție se sărbătoresc cu vinuri de excepție. De aceea, te invităm să descoperi în acest articol vinurile care pot lăsa amprenta asupra ta în momentele speciale din viața ta. Citește în continuare pentru a face cunoștință cu Constantin Premium Red Blend, Bacanta Feteasca Neagră, Petite Helena Premium White Blend și Epicentrum Șarba & Plavaie.

4 medalii de aur – Berliner Wein Trophy 2021

Fiecare vin creat de familia Gîrboiu este ghidat de valorile noastre, devenind fiecare în parte un vin plin de personalitate. Urmărim să transmitem mai departe potențialul pe care noi îl cunoaștem foarte bine al terroir-ului de la Cotești. 

Tradițiile noastre se regăsesc în savoarea fiecărui vin al Cramei Gîrboiu. Alături de valorile și tradițiile noastre, timpul își spune cuvântul, iar asta nu poate decât să ne bucure. Pentru că vinurile Cramei Gîrboiu sunt recunoscute și premiate an de an, iar asta ne motivează să continuăm ceea ce am început din puternica noastră pasiune. 

Anul acesta, patru dintre vinurile noastre de excepție au fost premiate cu medalia de aur la Berliner Wein Trophy. Suntem mai mult decât încântați să ți le prezentăm și ție. Fiecare cunoscător și pasionat al vinurilor va înțelege distincția celor patru vinuri. 

Descoperă vinurile noastre de excepție premiate anul acesta 

Două vinuri albe și două roșii se mândresc cu medalia de aur primită la Berliner Wein Trophy. Nu ezita să le încerci pe fiecare în parte pentru a-ți alege preferatul. 

Cele două vinuri albe au soiul Șarba în comun, vinul Petite Helena fiind un Chardonnay într-o combinație ideală cu Șarba, iar vinul Epicentrum are un cupaj unic de Șarba și Plavaie. 

Vinurile roșii premiate sunt o Fetească Neagră clasică cu un gust intens și un post gust lung și un asamblaj roșu perfect din Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.

Îți vom prezenta în continuare premianții anului acesta, pentru a-i cunoaște în detaliu și vei vedea cum fiecare vorbește de la sine prin caracteristicile excepționale. 

Constantin Premium Red Blend

 

Vinul Constantin Premium Red Blend nu se mândrește doar cu medalia de aur de anul acesta la Berliner Wein Trophy, cât și cu cea de anul trecut. Acesta prezintă mai multe distincții. În anul 2021 a fost premiat cu medalia de aur și titlul de ”Best Show Romania Red” la Mundus Vini, iar acesta are încă o medalie de aur la Concours Mondial de Bruxelles tot în acest an. În anul 2020, în schimb, are medalia de argint la Concours Mondial de Bruxelles.

Proiectul nostru de suflet, Crama Gîrboiu, este ghidat de ambiție și dinamism. Vinul Constantin vorbește despre tradiție și transmite mai departe mesajul nostru. Constantin este un vin care merită să fie numit ”premium blend” fiind un asamblaj roșu perfect din Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon.

Constantin este de o culoare rubinie superbă. Acesta, la o primă evaluare olfactivă, te încântă printr-o combinație de fructe roșii și negre ca zmeură, prune, coacăze negre și cireșe. Este un vin complex prin note fine de vanilie, scorțișoară, tabac și piele. Gustativ, vinul este echilibrat, intens, cu o aciditate pe măsură, taninuri catifelate, dar puternice și elegante. 

Bacanta Fetească Neagră

 

Un număr impresionant de distincții are și Bacanta Feteasca Neagră. Pe lângă medalia de aur primită anul acesta la Berliner Wein Trophy, în anul 2019 a primit aurul la IWCB. Anul 2016 i-a adus acestui vin mențiunea la International Wine Challenge și argintul la Mundus Vini. Doi ani mai târziu, în 2018, Bacanta a primit din nou argintul la Mundus Vini. 

Feteasca Neagră este un vechi soi autohton de struguri, din care se obțin vinuri roșii și rosé de calitate superioară. Este un soi de vin definitoriu pentru România, iar recunoașterea sa internațională este o adevărată onoare pentru noi. 

Bacanta Feteasca Neagră reprezintă topul calității în privința vinurilor roșii vrâncene. A fost votat ”Cel mai bun vin roșu din Moldova” – Gault & Millau, fiind un vin complex care nu te va dezamăgi. Poate fi chiar dragoste la prima degustare. Îți recomandăm cu încredere să îl încerci numaidecât. 

Bacanta Feteasca Neagră te va impresiona prin aromele sale puternice de prune și condimente ca scorțișoară, anason și cuișoare completate cu note de piele. Este echilibrat cu taninuri pronunțate și o aciditate bine integrată în corpul vinului. 

Petite Helena Premium White Blend

 

Povestea vinului Petite Helena este la fel de specială precum gustul acestuia. Lansarea acestui vin a venit ca un tribut adus celui mai nou membru al familiei Gîrboiu, micuța Elena. Am considerat că un vin alb sec o reprezintă cel mai bine. Petite Helena este un vin în ediție limitată, realizat din soiuri de excepție ca: Chardonnay, Chardonnay Barrique și Șarba. 

Vinul prezintă o aromă pregnantă de fructe exotice, pere zemoase și coajă de lime conturată cu note fine de vanilie și scorțișoară datorate fermentării și maturării în baricuri de stejar. Vinul este corpolent, cu o aciditate pe măsură, alcool bine integrat și un post gust persistent și revigorant. Petite Helena este vinul de care nu poți să nu te îndrăgostești. 

Petite Helena Premium White Blend are trei medalii de aur, două la Berliner Wein Trophy în 2020 & 2021 și la IWCB VINARIUM în anul 2020. Putem spune cu sinceritate că își merită fiecare distincție. 

Epicentrum Șarba & Plavaie

 

Numeroase medalii și distincții recomandă tuturor pasionaților vinul Epicentrum Șarba & Plavaie. Epicentrum exploatează întregul specific și potențial al vinului alb din zona Curburii Carpaților. În 2015 a primit prima sa distincție la Berliner Wein Trophy, medalia de argint. A urmat în 2018 bronzul la Decanter și mențiune la International Wine Challenge. Prima medalie de aur a fost în 2019 la IWCB, urmată de argint în 2021 la Challenge International du Vin și încheind cu două medalii de aur în 2021 la Mundus Vini și Berliner Wein Trophy. 

Epicentrum Șarba & Plavaie este un cupaj vrâncean de excepție. Olfactiv, vinul prezintă o asociere aromatică între fructe albe și flori de câmp, completată de note discrete minerale. Echilibrat și intens, cu un corp mediu, acest vin te va surprinde prin prospețime și fructuozitate. 

Celebrează momente de excepție cu vinuri de excepție! 

Cu fiecare distincție pe care o primesc vinurile cramei Gîrboiu, pasiunea noastră este și mai intensă pentru vinuri de excepție. Te invităm să cunoști și tu gustul fiecărui vin premiat la Berliner Wein Trophy anul acesta. Celor patru vinuri premiate se alătură și altele, pe care le găsești la categoria de Vinuri Medaliate. Îndrăznește să te răsfeți cu vinurile noastre de excepție! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil