50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Cadouri pentru El: Alege un vin bun, românesc

18 noiembrie 2021

Atunci când vorbim despre cadouri pentru el, ne gândim la o atenție care să exprime sinceritate și apreciere în cel mai autentic mod posibil. Alegem cadourile cu grijă și cu însemnătate. Rulam idei, sugestii și în final, ajungem la o concluzie corectă: tot vinul rămâne cadoul perfect pentru un bărbat.

Pentru cine și cum alegem vinul cadou?

Pentru El: Soţul, Iubitul sau Partenerul de Viață

Poetul grec Euripide spunea că “Acolo unde nu există vin, nu există dragoste”. În mod firesc, vinul este asociat cu momente frumoase, iubire și voie bună. Vinul este un cadou inspirat pentru soț. Sau mai bine zis, pentru persoana iubită.
Mai mult de atât, este un cadou de care vă puteți bucura amândoi. Un toast cu un pahar de vin roșu sau un pahar de vin alb celebrează legatura specială pe care o aveți. Alegerea vinului perfect demonstrează partenerului cât de bine îi cunoști gusturile și preferințele. Indiferent de ocazie, ciocnirea unui pahar de vin transformă momentul într-o seară specială.

Dacă ar fi să ne gândim la câteva vinuri pentru bărbați, din această categorie, menţionăm Bacanta Sauvignon Fumé; un vin premiat la nivel internațional cu Medalia de Aur la Concursul Mundus Vini, ediţia 2021. Vinul promite arome de lime, mere verzi și pomelo, cu aciditate pe măsură. Cu siguranţă, va fi bine primit de domni.
O variantă mai avantajoasă la preţ dar la fel de apreciată este Cabernet Sauvignon-ul din Gama Livia. Răsfață-ți persoana iubită cu un vin demisec care exprimă putere și vitalitate. În plus, veți savura împreună aroma sa complexă de mure și coacăze negre.

Pentru El: Tatăl, Socrul sau Cumnatul

Pentru bărbaţii din familia noastră, acordăm o atenție deosebită. Deși aceste cadouri pentru el pot fi variate și cu încărcătură emoțională, ocazia de a oferi un vin cadou este o experiență aparte. Nu vom oferi o simplă sticlă de vin, ci un simbol al respectului pe care îl purtăm față de persoana în cauză. Fie că vinul este oferit de doamne sau de domni, cadoul exprimă maturitate. Acesta este un dar atat de preţios și neașteptat încât unii socri sau părinți vor opta să țină sticla nedeschisă mai mult timp, pentru a le reaminti de caracterul special al cadoului.

În această categorie, includem vinuri bune, vinuri românesti. Un cupaj unic de Şarbă şi Plăvaie din Gama Epicentrum aduce însăși esența vinului de Vrancea în paharul tău. Este un vin echilibrat, intens şi extrem de proaspăt care încântă simțurile negreșit! Acest cupaj din soiuri pur românești a obţinut medalia de aur în 2021 la Mundus Vini și Berliner Wein Trophy.
Pentru iubitorii de vinuri roșii, Tectonic Fetească Neagră Barrique va fi pe gustul lor. Maturarea în baricuri de stejar oferă vinului note discrete de scorțișoară, vanilie și piper negru. Gustul de prune și cireșe negre persistă și impresionează constant.

Pentru El: Şeful sau Colegul

Pentru manageri, şefi, colegi, vom alege vinul cu grijă. Ținând cont de ierarhia profesională, vinul oferit trebuie să fie potrivit persoanei. Ne putem orienta la vinuri premium, vinuri de colecție sau vinuri scumpe, cu recomandări reale. Dacă nu le cunoaștem preferințele în materie de vin, vom opta pentru un vin alb în loc de vin roșu. Din fericire, vinul alb poate fi savurat și de cei care nu preferă aromele tari sau au probleme de tensiune.
Crama Gîrboiu pune la dispoziție o varietate de vinuri de colecţie, potrivită pentru cadouri corporate. Aceste vinuri provin dintr-o serie limitată de colecție, maturate cu atenție. Sunt speciale datorită tradiţiei și istoriei cramei care le-au creat. Vinurile din Rezerva Familiei includ sticle pornind cu anii 2007, cu soiuri precum Merlot Barrique, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Fetească Neagră și nu numai. Puteți vedea întreaga selecție aici.

Și, pentru că noi la Crama Gîrboiu luăm cadourile în serios, vă oferim un serviciu personalizat de pregătire a sticlelor de vin. Ce poate fi mai frumos decât să oferim un cadou ambalat elegant în hârtie de mătase și felicitare personalizată scrisă de mână pentru cineva cu adevărat special? A venit momentul să alegi un vin cadou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *