Ambra – Vin alb dulce

0.375 LDULCE2020VIN ALBCutie inclusaLimited EditionFermentat/Maturat in Baric
(2 recenzii de la clienți)

105,00lei

Editie Limitata: 3.600 stc 
🥇 AURVINARIUM 2022
🥇 AUR – Berliner Wein Trophy 2022
Am luat energia si dinamismul din pasiunea de a inova, am adaugat aroma stafidelor si am reinviat bonomia deserturilor intr-un vin pretios, dulce. Sarba Sweet Wine este un vin alb de desert obtinut prin deshidratarea naturala a strugurilor, proces care ne-a permis concentrarea zaharurilor la peste 400 g/l si pastrarea aciditatii naturale specifice zonei Cotesti.
Cu un randament de pana la 30%, mustul obtinut a fost fermentat lent si maturat in baricuri noi de stejar frantuzesc timp de 14 luni cu batonaj pentru a adauga complexitate si cremozitate.
Se potriveste in special deserturilor si branzeturilor fine si a imprumutat culoarea de ambra a apusurilor de toamna.
Produsul se comercializeaza doar in cutie personalizata. Este ideal pentru un CADOU special.

Descriere

Descriere

AMBRA, VIN DE DESERT OBTINUT DIN SARBA

Am luat energia si dinamismul din pasiunea de a inova, am adaugat aroma stafidelor si am reinviat bonomia deserturilor intr-un vin pretios, dulce.

Sarba Sweet Wine este un vin alb de desert obtinut prin deshidratarea naturala a strugurilor, proces care ne-a permis concentrarea zaharurilor la peste 400 g/l si pastrarea aciditatii naturale specifice zonei Cotesti.

Cu un randament de pana la 30% mustul obtinut a fost fermentat lent si maturat in butoaie noi de stejar frantuzesc timp de 14 luni cu batonaj pentru a aduga complexitate si cremozitate.

Se potriveste in special deserturilor si branzeturilor fine si a imprumutat culoarea de ambra a apusurilor de toamna.

Vinul de desert se recomandă a fi consumat la o temperatură de 10-12 °C. Se servește alături de brânzeturi fine, foie gras cu ceapă caramelizată, terine de orice fel, deserturi și tarte cu fructe. Un mod absolut fascinant de a încheia o masă copioasă alături de oameni dragi.

Vinul de desert și aciditatea!

Secretul unui vin de desert de succes rămâne aciditatea! Există diferite tehnici de a obține vinuri de desert dar toate au în comun unicul scop de a menține aciditatea strugurelui și de a adăuga complexitate aromatică și gustativă licorii bahice.  Pentru a echilibra gustul, cantitatea mai mare de zahăr are nevoie de o aciditate pe măsură.

Printre cele mai faimoase tehnici amintim:

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Greutate0,5 kg
AN RECOLTĂ

INDICATIE

RECIPIENT

SOI

TIP

REST DE ZAHAR

CAPACITATE

MEDALII

MEDALII

  AUR – VINARIUM 2022

  AUR – Berliner Wein Trophy 2022

Recenzii (2)

2 recenzii pentru Ambra – Vin alb dulce

  1. Csavdari Alexandra (proprietar verificat)

    Am facut cadou acest vin si beneficiarii au laudat vinul. L-au baut racit bine, la fructe, este licoros si foarte aromat. Ambalajul arata foarte bine, tot vinul este foarte prezentabil. Recomand!

  2. Anonim (proprietar verificat)

    Premiul primit spune tot!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată.