(25 de recenzii de la clienți)

Ambra Sarba Sweet Wine – Vin alb dulce

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
AN RECOLTĂ

INDICATIE

RECIPIENT

SOI

TIP

REST DE ZAHAR

CAPACITATE

135,00 lei

Cumpără acest produs și obții 135 Puncte in programul Girboiu WineClub
Editie Limitata: 3.600 stc  Am luat energia si dinamismul din pasiunea de a inova, am adaugat aroma stafidelor si am reinviat bonomia deserturilor intr-un vin pretios, dulce. Ambra Sarba Sweet Wine este un vin alb de desert obtinut prin deshidratarea naturala a strugurilor, proces care ne-a permis concentrarea zaharurilor la...(vezi mai mult)
Total:
Preț sticlă:

S-ar putea sa iti placa si...

50 de LEI CADOU

La prima comanda pe site. Obține aici

Plata în siguranță

Plateste online in siguranta.

Livrare gratis

La comenzi peste 300 de lei

Retur gratuit

48 de ore drept de retur

25 de recenzii pentru Ambra Sarba Sweet Wine – Vin alb dulce

  1. CA

    Csavdari Alexandra

    Am facut cadou acest vin si beneficiarii au laudat vinul. L-au baut racit bine, la fructe, este licoros si foarte aromat. Ambalajul arata foarte bine, tot vinul este foarte prezentabil. Recomand!

  2. A

    Anonim

    Premiul primit spune tot!

  3. M

    Mirel

  4. MP

    Mihaela Paun

  5. MB

    Marcel B.

    dulce de bine

  6. AV

    ADRIAN V.

    Vin de foarte buna calitate. Recomand.

  7. R

    Razvan

  8. CM

    Cristi Marin

    Un vin de calitate pentru orice eveniment

  9. DT

    DAN T.

  10. CD

    Corina D.

  11. IV

    Ionel Vranciu

  12. DD

    Dan D.

  13. MD

    Mihaela D.

    Wow, il ador, e o explozie de arome (pana la Ambra nu-mi placeau vinurile dulci, dar Ambra e altceva, o minunatie de vin pe care vrei sa-l cumperi iar si iar…)

  14. CU

    Claudiu U.

    Bun.

  15. IV

    Ionel Vranciu

  16. AC

    Adrian C.

  17. MD

    Mihaela D.

    Un dulce uimitor!

  18. DT

    DAN T.

  19. MI

    Mirel I.

    Excelent

  20. LR

    Larisa Roman

    Un vin delicios, o licoare, o aromă care îți umple simțurile, un regal…❤️

  21. A

    Anonim (Achizitie Verificata)

  22. A

    Anonim (Achizitie Verificata)

    O încântare. Cunoșteam gustul vinului de la Cîrligele, soțul având la rândul său viță de vie, iar fiul lui, cramă proprie. Într-adevăr soarele și solul au fost generoși cu oamenii locului și răsplătesc an de an truda oamenilor. Mult succes in continuare și s-aveti spor in toate !

  23. A

    Anonim (Achizitie Verificata)

  24. CB

    Cosmin B. (Achizitie Verificata)

  25. A

    Anonim (Achizitie Verificata)

    excelent!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg
AN RECOLTĂ

INDICATIE

RECIPIENT

SOI

TIP

REST DE ZAHAR

CAPACITATE

Descriere

AMBRA, VIN DE DESERT OBTINUT DIN SARBA

Am luat energia si dinamismul din pasiunea de a inova, am adaugat aroma stafidelor si am reinviat bonomia deserturilor intr-un vin pretios, dulce.

Ambra Sarba Sweet Wine este un vin alb de desert obtinut prin deshidratarea naturala a strugurilor, proces care ne-a permis concentrarea zaharurilor la peste 400 g/l si pastrarea aciditatii naturale specifice zonei Cotesti.

Cu un randament de pana la 30% mustul obtinut a fost fermentat lent si maturat in butoaie noi de stejar frantuzesc timp de 14 luni cu batonaj pentru a aduga complexitate si cremozitate.

Se potriveste in special deserturilor si branzeturilor fine si a imprumutat culoarea de ambra a apusurilor de toamna.

Vinul de desert se recomandă a fi consumat la o temperatură de 10-12 °C. Se servește alături de brânzeturi fine, foie gras cu ceapă caramelizată, terine de orice fel, deserturi și tarte cu fructe. Un mod absolut fascinant de a încheia o masă copioasă alături de oameni dragi.

Vinul de desert și aciditatea!

Secretul unui vin de desert de succes rămâne aciditatea! Există diferite tehnici de a obține vinuri de desert dar toate au în comun unicul scop de a menține aciditatea strugurelui și de a adăuga complexitate aromatică și gustativă licorii bahice.  Pentru a echilibra gustul, cantitatea mai mare de zahăr are nevoie de o aciditate pe măsură.

Printre cele mai faimoase tehnici amintim:

 

  • CUTIA ESTE INCLUSA!