50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Afișez toate cele 81 de rezultate

FILTRE SELECTATE

PREȚ

  lei  lei

REST DE ZAHĂR

TIP

SOI

Termenul “sticlă de vin” se referă la recipientul obișnuit folosit pentru îmbutelierea și comercializarea vinului. Sticlele de vin pot varia în formă și dimensiune, dar majoritatea au o formă alungită și o capacitate standard de aproximativ 750 de mililitri.

Sticlele de vin pot fi realizate din diferite tipuri de sticlă, iar unele vinuri premium pot fi îmbuteliate în sticle de sticlă mai groasă și mai grea. Ele pot fi, de asemenea, colorate, în special sticlele de vin roșu, pentru a proteja vinul de lumina excesivă, care poate deteriora vinul.

Eticheta sticlei de vin conține informații importante despre vin, cum ar fi producătorul, țara sau regiunea de proveniență, soiurile de struguri folosite, anul recoltării, metoda de vinificație și alte detalii despre produs.

Sticla de vin este un simbol al calității și al tradiției în industria viticolă și este folosită pentru a proteja și a prezenta vinul într-un mod estetic și funcțional. Uneori, sticlele de vin pot fi colecționate pentru designul lor distinctiv sau pentru etichetele unice.