50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinuri de 8 Martie – o invitație la o primavară în doi

7 martie 2022

Oferă vinuri de 8 martie

În această primăvară, Crama Gîrboiu deschide sezonul speranţei prin întoarcerea la valorile românești  și alegerea vinurilor autentice. Acestea pot fi savurate împreună cu persoana iubită sau, de ce nu, oferite cadou. Nu degeaba este Bacchus, zeul vinului, considerat simbolul renașterii; prosperitatea și pofta de viață se sărbătoresc cu vin! Iar de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele pot fi sărbătorite cu vinuri de 8 Martie, delicioase. 

Pentru domni, avem vești bune! Ziua Femeii este ocazia ideală de a își surprinde partenera cu un cadou romantic, în forma unui vin ales special pentru ea. O sticlă de vin este mai mult decât un cadou. Vinul este o invitație la o seară în doi. Este un “mood”, o stare de bine și chiar iubire pură. Iar dacă este ales conform preferinţelor ei, atunci acesta devine amintire vie. De fiecare dată când va vedea vinul pe rafturi, îl va asocia cu momente frumoase.

Descoperă vinuri de 8 Martie pentru ea

Pentru seri romantice, pline de iubire, primul gând zboară la vinuri roșii. 

Prin culoare și arome reprezentative, vinul roșu deschide conversaţia. Iar cel mai delicios subiect de discuție nu e nimeni altul decât Merlot Barrique din Gama Bacanta, un vin premiat al Cramei Gîrboiu. Vinul, învechit aproape cinci ani în sticlă, a obţinut medalia de Aur la Mundus Vini, ediţia 2022. Acest aspect face din această sticlă un cadou deosebit pentru doamne și domnișoare. Aromele de cireșe negre și cacao se împletesc discret cu tușele dulci de vanilie. Încă de la turnarea vinului în pahar, vinul seduce prin culoare granată și promite o experienţă gustativă irezistibilă. 

Tectonic Fetească Neagră Barrique reprezintă o altă alegere inspirată pentru vinuri de 8 Martie pe care le puteți oferi în dar. Dacă aromele intense de prune, cireșe negre și mure nu v-au stârnit curiozitatea, atunci veți fi inevitabil convertiţi la această Fetească Neagră prin taninuri catifelate și aciditate echilibrată. Soiul rămâne un preferat al doamnelor care apreciază vinuri cu structura bogată. Se potrivește femeilor puternice, cu încredere în forțele proprii.

 

 

Pentru cadouri care bucură așteptările din punct de vedere gustativ dar și vizual, crama noastră vă recomandă Bacanta Rose Special Edition. Datorită culorii sale romantice, acest vin poate fi oferit doamnelor pe tot parcursul anului, indiferent de ocazie. Totusi, 8 Martie comemorează femeia în întregimea sa și celebrează modul în care femeile influențează și continuă să influențeze lumea. Cu acest vin, domnii își pot arăta respectul și iubirea printr-un cadou bine ales, care îndeamnă la sărbătoare. 

Știm sigur că veți impresiona prin acest vin roze realizat 100% din Fetească Neagră. Acesta este un vin răvășitor, de care te îndrăgostești instant. Doamnele și domnișoarele vor aprecia aromele de căpșune, piersică, zmeură, gref roz, definite de notele de fructul pasiunii, mango și lychee. Rămâne vinul perfect pentru primăvară și vară, care își arată caracterul suav și echilibrat celor care visează la roze!

Cu toate că vinurile roșii și vinurile roze sunt preferate atunci când vorbim de vinuri de 8 Martie, nu putem încheia această listă fără un vin alb premium.

Petite Helena Premium White Blend se dovedește a fi o încântare pentru orice iubitoare de vinuri. Cu o etichetă florală superbă, Petite Helena Premium White Blend se adresează feminității și purității depline. Caracterul său special este atestat și prin faptul că acest vin face parte dintr-o ediție limitata de doar 6000 de sticle. În plus, vinul a obţinut importante distincții la nivel internațional. Menționăm Medalia de Aur la Concursul Internațional Berliner Wein Trophy 2021 și încă o Medalie de Aur la Concursul Internațional Mundus Vini 2022, unde a impresionat prin gust deosebit și revigorant. 

Dăruiește un vin magic, despre care veți povesti mereu. Persoana ta iubită va aprecia gustul proaspăt și floral al vinului, rezultat din asamblajul conturat din soiurile Chardonnay, Chardonnay Barrique și Şarbă. Aromele de fructe exotice și pere zemoase învăluie toate simțurile. Notele fine de vanilie și scorțișoară vă aduc mai aproape. Vă reamintim că vinul poate fi comandat alături de un tub cadou. Pentru un plus de eleganţă, Crama Gîrboiu vă pune la dispoziție un serviciu de împachetare personalizat. Prin acest serviciu, sticla este ambalată în hârtie fină de mătase iar cadoul oferit va fi însoțit de o felicitare scrisă de mână, cu un mesaj dulce de la tine pentru ea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *