50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Recomandări de vinuri romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

2 februarie 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Luna Februarie este cunoscută și sub numele de “luna iubirii” și pe bună dreptate pentru ale sale vinuri romantice. De Ziua Îndrăgostiților, ne bucurăm și mai mult de relația de cuplu și îi arătam partenerului sau partenerei apreciere pentru faptul că ne este alături. Deși iubirea trebuie sărbătorită zi de zi, Sfântul Valentin oferă prilej de sărbătoare. Mai mult,  oferă creativitate în ceea ce privește celebrarea evenimentului din 14 Februarie. 

Originea sărbătorii datează din vremea romanilor. Legenda spune că Împăratul Claudius al II-lea a interzis căsătoria în timpul războiului pe motiv că bărbații necăsătoriți devin soldați mai buni. Cu toate acestea, un preot pe nume Valentin a sfidat voința împăratului și a continuat să oficieze căsătorii în secret. Există multe legende în jurul preotului Valentin dar cert este că acesta a luptat întotdeauna pentru iubire iar de Ziua Îndrăgostiților, îl sărbătorim atât pe el cât și momentele speciale. 

Astăzi sărbătoarea reunește în special tinerii îndrăgostiți care își oferă cadouri, declarații și petrec împreună cea mai romantică sărbătoare din an. Și, pentru că nici o sărbătoare nu este desăvârșită fără un pahar de vin bun, Crama Gîrboiu vă propune cele mai romantice vinuri pentru Ziua Îndrăgostiților.

Vinuri romantice: Gama vinurilor Livia

vinuri romantice
vinuri romantice

Crama Gîrboiu are o întreagă gamă dedicată iubirii, romantismului și a relației de cuplu. De aceea, considerăm că orice vin ales va fi ideal pentru o seară de neuitat. E suficient să pregătiți o masă gustoasă și o seară de activități și veți avea parte de un eveniment perfect. Pentru această sărbătoare, remarcăm Rosé-ul de la Livia care îmbie cu arome intense și cucerește prin culoarea sa senzuală. De asemenea, Şarba reprezintă un pretendent puternic care va stârni curiozitate și interes. O iubim pentru parfumul său inconfundabil de flori de cireș, petale de trandafir și mango. 

Mai enumerăm aici și Feteasca Neagră – preferată tuturor spiritelor pasionale. Culoarea sa rubinie reprezintă un omagiu adus intensității trăirilor voastre iar aroma sa catifelată vă acompaniază întreaga seară.

Cele mai romantice vinuri: Gama vinurilor Bacanta

vinuri romantice
vinuri romantice

Când vine vorba de vinuri mai speciale, trebuie să vă povestim despre gama Bacanta. 

Un Merlot Barrique intensifică importanța sărbătorii și marchează seara într-o notă delicioasă. Acest vin are un gust pregnant cu arome de cireșe negre și cacao urmate de condimente și vanilie. Se pretează mâncărurilor precum paste, brânzeturi și chiar pizza – ideal unui meniu pregătit acasă, cu multă dragoste.

Dar veritabilul romantic și vedeta întâlnirii dintre voi doi este Rosé-ul de la Bacanta. Acesta este un vin care strălucește în pahare; reamintește de arome de căpșuni și zmeură de care nu te vei sătura niciodată. 

Rosé-ul este un cadou pentru amândoi pe care îl puteți savura împreună și alături de care continuaţi să vă scrieţi povestea de iubire.

Ne dorim ca Ziua Îndrăgostiților să dea startul unor seri nebune cu vinuri bune și să vă iubiți mult! 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *