50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinuri cadou? Află de ce vinul este cadoul perfect.

29 august 2021

La vinuri cadou ne gândim din ce în ce mai des în ultimii ani ca fiind cadoul perfect. Sau măcar apropiat de perfecțiune. Dăruirea cadoului ideal este percepută drept o artă și deși mulți dintre noi se decid cu greu asupra acestuia, o sticlă de vin ne face alegerea mai ușoară.

În acest caz, care este vinul potrivit? Vin roșu? Vin alb sau roze? Ce soiuri de vin alegem? E important să știm și dacă dorim un vin sec sau dulce. Indiferent de răspuns, acesta trebuie să fie corelat persoanei sau evenimentului pentru care vinul este făcut cadou.
Dacă luăm în calcul preferințele și locația, negreșit vom impresiona prin cadoul nostru. Trebuie doar să acordăm puțină atenție caracterului vinului pe care îl selecţionăm.

4 Motive pentru care ar trebui să faci un vin cadou:

Toată lumea apreciază un vin bun

Vinul are, din toate timpurile, o identitate aparte și este iubit de către toți. Spre deosebire de alte cadouri care pot rămâne nefolosite sau uitate în sertare, vinul își găsește drumul spre gustul oricui.
O sticlă de vin roșu sau de vin alb se cere a fi deschisă. Iar vinul roze se împarte dulce cu cei dragi. Pur și simplu, nu poți da greș cu o sticlă de vin!

Este un cadou personal

Alegerea pentru vinuri cadou nu este aleatorie. Ba din contră, ne gândim punctual ce vin ar aprecia persoana în cauză. Luăm în considerare culoarea, soiul și chiar prețul. Cunoaștem dacă persoana apreciază un vin sec sau un vin demidulce. Ne gândim dacă ar fi mai potrivit un Chardonnay sau un Merlot. Și decidem instant dacă se preferă un gust rafinat sau un gust mai brut. Vinul ales vorbește despre persoana care îl primește. Și mai mult de atât, îi arată norocosului sau norocoasei cât de bine le cunoaștem gusturile.

Poate fi un cadou memorabil

Pentru situația în care decidem să facem un cadou special, un vin premium va fi de neuitat. Vinurile premium sunt mai mult decât niște vinuri scumpe. Acestea sunt, fără doar și poate, atenţii rafinate pe care le oferim oamenilor pe care îi iubim sau îi respectăm. În plus, acestea spun o poveste despre tradiţie, gust și autenticitate.
Din fericire, există numeroase crame românești care au și categorii de vinuri premium din care putem alege un vin de calitate. In plus ambalajul special cat si felicitarea personalizata dau un plus de eleganta.

Va fi împărțit și cu ceilalți

Un sentiment frumos este să știi că vinul oferit cadou va fi împărțit cu cei dragi. Fie că va fi deschis atunci și savurat cu toți invitații ori degustat mai târziu, vinul dăruit de tine va bucura mai multe persoane. Și cu siguranță vei fi pomenit și cinstit! Câteva vinuri pe care noi le recomandăm să le savuraţi împreună cu ceilalți:
Bacanta Şarbă Special Edition
Epicentrum Merlot&Cabernet Sauvignon
Livia Roze
Tectonic Fetească Neagră Barrique

Pentru mai multe idei de cadouri, Crama Gîrboiu vă invită să explorați selecția de vinuri premium pe care le pune la dispoziție.
Încă puteți profita de cadourile speciale Constantin și Petite Helena, frumos aranjate în cutii de lemn deosebite. Aceste vinuri premiate internațional vor impresiona prin gust, savoare dar și prin calitate.

De asemenea, puteți opta și pentru alte vinuri pe care le puteți oferi cadou. Crama Gîrboiu recomandă atât seturile de 6 sticle de Bacanta Sauvignon Blanc Fumé cât și colecția de Tectonic de vin roșu, alb și roze. Iar pentru un cadou scump sau un cadou important, Rezerva Familiei Sauvignon Blanc 2009 este alegerea perfectă.

Și pentru că nu ne dezminţim de la grija cu care pregătim fiecare cadou în parte, vă menționăm că împachetăm vinurile cadou în cea mai fină hârtie de mătase. Mai mult de atât, alăturăm acestora și o felicitare personalizată scrisă de mână pentru un plus de rafinament. Mesajul tău va ajunge la cei dragi în cel mai elegant mod posibil.

Descoperiți selecția de cadouri aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil