50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Descoperă experiența completă Gîrboiu, fă-ne o vizită

7 septembrie 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]În esența lui, vinul este o experiență inedită. Paleta de arome care își lasă amprenta în fiecare picătură te ghidează într-un scenariu propriu. Împătimiții vinului cunosc semnificația unei vizite la cramă. Te numeri și tu printre ei? Atunci ne deschidem porțile și te invităm să ne faci o vizita la crama!

Vinul este mai mult decât o simplă băutură. Pe de-o parte, când ne gândim la acesta, în mintea noastră se întipăresc imaginile unei vițe de vii bogate, dar și tradiția acestei băuturi. Mai mult decât atât, vinul are propria lui personalitate. Acesta se diferențiază considerabil de restul băuturilor.

Fiecare vin este special în felul lui. Diferențele dintre un vin alb, rosé sau roșu te fac să înțelegi puțin povestea din spate. Dar, în același timp, te fac să te întrebi… Ce se întâmplă înainte ca vinul să fie așa cum îl știm noi? Care este procesul de realizare și ce gust au strugurii care devin vinul Gîrboiu?

Astăzi vom discuta despre experiența Gîrboiu. Fiecare cramă este unică. De aceea, te invităm să descoperi unicitatea cramei Gîrboiu. Și, nu îți vom stârni doar curiozitatea pentru o vizita la crama noastră, ci avem pregătite câteva recomandări pentru când ne vei vizita.

Citește în continuare acest articol pentru a afla cum poți descoperi experiența completă Gîrboiu și ce se întâmplă la o degustare de vin.

Vinul, o băutură cu personalitate

Nu este niciun secret faptul că vinul poate fi considerat o băutură cu personalitate. Sunt atât de multe sortimente din care poți alege în funcție de preferințele tale, anul în care a fost făcut, soiul de struguri, iar criteriile de selecție continuă.

În plus, nu este de ignorat faptul că vinul este foarte pretențios. Spre exemplu, doar modalitatea de păstrare a acestuia poate să-i influențeze gustul. Modalitatea de păstrare a vinului de-a lungul anilor, dacă discutăm despre vinuri vechi, este critică. Nu doar pretențios, dar vinul este, deci, suficient de sensibil încât să-i oferi o atenție sporită.

Și totuși, în ciuda tuturor acestor impedimente, dacă le putem numi așa, gustul vinului nu poate fi comparat cu nimic altceva. De aceea, dacă te afli printre pasionații de vin, vezi aceste “impedimente” ca elemente ce fac experiența aprecierii vinului unică.

Adevărul este că, într-adevăr, dacă îți plac vinurile, curiozitatea este prezentă mereu. Tot ceea ce ține de lumea vinurilor te intrigă. Și, dacă am ajuns să discutăm despre experiențe, este momentul să îți prezentăm ce reprezintă experiența Gîrboiu.

Ce reprezintă experiența Gîrboiu?

Experiența Gîrboiu spune povestea unei afaceri de familii care, acum 16 ani, a luat naștere datorită viziunii fondatorului, Constantin Gîrboiu.

Misiunea cramei noastre este să îți transmitem povestea noastră în cel mai unic și sincer mod. Urmărim cu fiecare sticlă de vin pe care o producem să aducem calitate pe piața românească de vinuri. Încercăm să lăsăm o amprentă umană prin munca depusă pentru a crea unele dintre cele mai bune vinuri din țară.

Dacă ar fi să punem în cuvinte ce reprezintă crama Gîrboiu, atunci am spune despre aceasta că îmbină noul cu vechiul, creionează o poveste între două contraste puternice, ce îți încântă papilele gustative prin vinul calitativ care dă viață acestei povești.

Situată în Vrancea, crama noastră se bucură de un sol bogat în nutrienți, care are capacitatea să rețină apa în sezonul secetos. Astfel, reușim să cultivăm vița de vie în parametri favorabili.

De-a lungul timpului, am modernizat și eficientizat metodele noastre pentru fabricarea vinului. Am adus noul în tradiția viticulturii. Astfel, acțiunea umană asupra mustului este minimă. Toate aparatele pe care le-am ales pentru fabricarea vinului nostru ne ajută să facem o clasificare riguroasă a musturilor noastre.

Toate procesele de la crama noastră sunt reglementate astfel încât să obținem cel mai bun vin de fiecare dată. Desigur, nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Dacă până acum nu ai încercat vinurile noastre, este momentul perfect să vizitezi crama noastră.

Adevărul este că nu există o modalitate mai bună de a cunoaște povestea cramei Gîrboiu decât în locul unde ia naștere totul. Și, chiar dacă ești deja pasionat de vinurile noastre, o vizită la cramă este o activitate relaxantă, care te ajută să ieși din rutina zilnică.

Ce se întâmplă la o degustare de vin?

Sperăm că ți-am stârnit deja curiozitatea pentru o vizita la crama noastră. Urmează să îți oferim câteva detalii despre ce se va întâmpla la degustarea noastră de vin și sfaturi în cazul în care este prima ta vizita la crama.

Te poți bucura de o zi specială la crama noastră, unde ai posibilitatea să ai parte de o degustare personalizată. Ce se întâmplă, defapt, la o degustare de vin? Dacă asta era întrebarea ta când ai descoperit articolul nostru, să știi că o degustare de vin la cramă. te ajută să pătrunzi în povestea noastră.

Vei trăi experiența Gîrboiu completă. De la solul unde cresc strugurii și până la butoaiele unde fermentează aceștia, vei vedea totul. Nu vrem să exagerăm câtuși de puțin, dar este o experiență magică. Alături de echipa noastră de experți, care îți va oferi explicații detaliate despre vinurile noastre, vei afla tot procesul pe care noi îl avem.

Gândește-te că scopul acestei vizite este să descoperi munca din spatele vinurilor tale mult îndrăgite. Să cunoști echipa noastră. Sau, cum spuneam, dacă încă nu ai încercat vinurile Gîrboiu, să o faci acum.

Degustarea de vin din cadrul vizitei îți va oferi o perspectivă diferită privind vinurile Gîrboiu. Secretul este să dorești să încerci vinuri cât mai aparte și diferite, pentru a-ți forma o imagine de ansamblu despre gamele noastre de vinuri. Vei primi recomandări potrivite preferințelor și gusturilor tale.

Recomandările noastre pentru o vizita la crama Gîrboiu reușită

Dacă decizia este luată și ne vom întâlni la cramă, avem câteva sfaturi pentru tine. Prima vizită la o podgorie poate fi provocatoare. Dacă nu ai mai fost, probabil ai deja întrebări precum “Ce vinuri ar trebui să încerc?”, “Să mănânc sau nu înainte?”, “În ce ordine să servesc vinurile?” și altele de genul.

Este perfect normal. Cu toții, când facem un lucru pentru prima dată, avem emoții. Însă, cel mai important lucru este să știi că te vom primi cu brațele deschise să descoperi povestea Gîrboiu. Ca experiența ta să fie un succes, încearcă să fii relaxat, curios și deschis. Aceste trei lucruri te vor ajuta să descoperi experiența completă Gîrboiu.

Descoperă pachetele noastre pentru experiența completă Gîrboiu

În încheierea acestui articol, te invităm în mod oficial la crama noastră să descoperi tainele vinului Gîrboiu din Vrancea. Descoperă pachetele pe care le-am pregătit pentru tine. Noi te așteptăm![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1627302394080{padding-top: 3% !important;padding-bottom: 3% !important;}”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][basel_gallery images=”26192,26193,26194,26195,26196,26197,26198,26199,26200,26201,26202,26203″ view=”grid” spacing=”20″ columns=”3″ on_click=”lightbox” caption=”” img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md”][basel_gallery images=”26192,26193,26194,26195,26196,26197,26198,26199,26200,26201,26202,26203″ view=”carousel” spacing=”20″ slides_per_view=”1″ hide_pagination_control=”yes” center_mode=”yes” autoplay=”yes” on_click=”lightbox” caption=”” img_size=”full” speed=”3000″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil