50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinul de zi cu zi. Care sunt vinurile de care te poți bucura în serile de ianuarie?

25 ianuarie 2022

Luna ianuarie și Crama Gîrboiu ne întâmpină cu idei pentru vinul de zi cu zi.

Dacă ar fi să vă gândiți la preferințe, care e de fapt vinul pe care l-aţi putea savura în mod uzual? Și care anume sunt calitățile care fac din acesta, vinul vostru – vinul de care vă puteți bucura oricând, cu placere?

Romanticii vor spune că vinul trebuie să fie aromat, pragmaticii că trebuie sa fie ușor. Dar Crama Gîrboiu vă asigură că orice vin este potrivit, atât timp cât acesta este pe placul vostru.
Vă lăsăm, mai jos, câteva sugestii pentru a face din bucuria vinului un ritual special.

Gama Livia: vinul de zi cu zi

Când ne gândim la vinurile din gama Livia, ne place să ne imaginăm că acestea oferă iubitorilor de vinuri bune o experienţă îmbătătoare dar și seducatoare. Aceste vinuri tinere și proaspete sunt un adevărat deliciu pentru cei care se relaxează seara acasă, alături de persoana iubită.

Gama Livia onorează vinul de zi cu zi.

Mai mult de atât, această selecţie a fost creată pentru cei care gustă viața din plin. Astfel, orice zi devine ruptă din rutină iar vinul Livia oferă acea stare de bine pe care o căutăm constant.
Arome proaspete, plăcute se întrepătrund într-o sticlă de vin Livia. De la prima înghițitură te inviorezi instant, nu degeaba spunem că vinul Livia este acel vin “care face din orice seară bună o seară nebună.”

Savurează Livia Fetească Neagră și Livia Cabernet Sauvignon pentru seri de neuitat. Momentele tandre iau avânt cu aceste vinuri roșii și puternice. Te poți bucura împreună cu persoana iubită de gustul catifelat al acestor soiuri reprezentative la infinit! Aceste vinuri completează cina și vă prelungesc seara cu râsete, relaxare și multă iubire. Dacă le încercați, vor deveni în mod sigur de nelipsit din casele voastre. În plus, vinurile Livia sunt concepute cu sistem screw cap, ceea ce permite ca vinurile să fie păstrate proaspete mai multe zile, chiar și după deschidere.

Împarte Livia Roze și Livia Tămâioasă Românească cu prietenele tale. Aceste două vinuri aromate sunt perfecte pentru o seară cu fetele! Fie că faceți un maraton de filme sau jocuri, un pahar de vin roze este tot ce aveți nevoie pentru o seară de distracție. Bineînţeles, și Tămâioasa Românească are farmecul ei aparte. Lăsați-vă cucerite de arome de petale de trandafir, fructe exotice și vanilie delicioasă.

Încearcă Livia Şarbă și Livia Plăvaie pentru gusturi noi, cu adevărat românești. Pentru momentele în care îți apreciezi propria companie și dorești să te reîncarci cu liniște și energie pozitivă. Poate gătești ceva bun iar Şarba e pairingul ideal pentru ce ai în farfurie. Sau poate citești o carte, te bucuri de un serial și nimic nu e mai potrivit decât un pahar aromat de Plăvaie. Niciodată nu e prea târziu să descoperi vinuri noi, savuroase.

Gama Epicentrum: vinul de zi cu zi

Așa cum sugerează și numele gamei, cuvantul de provenienţă greacă “epikentros”, ne demonstrează că vinurile din aceasta selecție sunt în centrul atenției oricărui iubitor de vinuri. Adevărate testamente ale vinului de Vrancea, gama Epicentrum prezintă vinuri unice și delicioase.

Vinurile de zi cu zi își găsesc loc la orice masă

… și se pot savura ca atare sau alături de felurile de mâncare preferate.

Vedetele acestei game sunt bineînțeles cupajul Epicentrum Şarbă & Plăvaie și Epicentrum Aligote & Muscat Ottonel.

Vă recomandăm în special Epicentrum Şarbă & Plăvaie pentru prospeţimea și fructuozitatea sa impresionantă. Câștigător a două medalii de Aur în 2021 la competiţiile internaționale Mundus Vini și Berliner Wein Trophy, acest vin valorifică esența ținutului Vrancea. Realizat din două soiuri românești absolut deosebite, cupajul este unul intens și echilibrat care vă poartă departe, printre flori de câmp.

Epicentrum Aligote & Muscat Ottonel este potrivit zilelor de ianuarie. Cupajul este unul proaspăt care revigorează simțurile și îmblânzește gusturile. Prezintă note intense de piersică, fructul pasiunii și ananas. Această combinație de arome și savoare a fost premiată cu medalia de Argint la competiția internațională Mundus Vini, ediţia 2021.
Pe acest vin nu-l putem recomanda îndeajuns. Este bine-venit la un platou cu brânzeturi proaspete sau savurat pur și simplu la o poveste cu prietenii. Dar cel mai bine este savurat așa cum preferă fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil