50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Ziua Îndrăgostiţilor și vinurile Cramei Gîrboiu: o pereche romantică, de nerefuzat!

8 februarie 2022

Ce au Ziua Îndrăgostiţilor și vinurile Cramei Gîrboiu în comun, vă întrebați?

Multă iubire, bineînțeles. Iubire pentru sine, apreciere față de partener și entuziasm pentru cea mai romantică zi din an pe care noi recomandăm să o sărbătoriți cu vinuri savuroase.  Ba chiar zicem vinuri senzuale pentru că dragostea are gust atunci când turnam vinul potrivit în pahare.

Vedeta lunii februarie este Valentine’s Day și deși noi la Crama Gîrboiu vă dorim să sărbătoriți iubirea în fiecare zi, suntem de părere că seara cu pricina poate deveni cu adevărat specială dacă o încununăm cu vinuri bune. O seară cu partenerul sau partenera se desăvârșește prin mâncare delicioasă, deserturi și vinuri. Depinde de voi ce vinuri alegeți sau puteți oricând să ne urmaţi recomandările. Indiferent de vinul ales, cu siguranță veți avea parte de momente frumoase.

Ce soiuri și vinuri vă recomandă Crama Gîrboiu?

Pentru Ziua Îndrăgostiților, gândul ne zboară, de obicei, la vin roșu. Soiul romantic reprezentativ din această categorie este bine îndrăgita Fetească Neagră. Cu toate acestea, Crama Gîrboiu recomandă și alte soiuri care se potrivesc de Valentine’s Day. În fond, vinurile sunt asociate nu numai evenimentului dar și cu mâncarea servită, cu dispoziția fiecăruia și cu preferințele personale în materie de vin. 

Pentru că vorbim de o seară aparte, vinul este mai mult decât important. Ne putem orienta atenția către un vin obţinut într-un mod special și cu gust diafan, care sărbătorește delicateţea partenerei și caracterul romantic al ocaziei. Sugestia noastră ar fi Bacanta Tămâioasa Special Edition. Acest vin a fost obținut parțial din struguri stafidiţi pentru a obține un gust de care te îndrăgostești instant. Vinul, complex și corpolent, prezintă arome de piersică roșie coaptă și mango, cu note discrete de petale de trandafir, fagure de miere și caise confiate. 

O alta opţiune, Bacanta Rose Special Edition va fi pe placul doamnelor și domnișoarelor dar va impresiona și domnii în mod plăcut. Veți avea parte de o experienţă senzorială pe măsura așteptărilor voastre. Încercați și savuraţi o simfonie a aromelor de căpșune, piersică, zmeură, gref roz cu note exotice de fructul pasiunii, mango și lychee.

Tot din categoria vinurilor roze, nu putem trece cu vederea Livia Roze, un vin premiat cu medalia de argint la Concours Mondial de Bruxelles 2021. Acest vin rămâne un preferat pentru momentele petrecute acasă, alături de persoana iubită. Prin culoarea sa deosebită, vinul arată superb în pahare. Te atrage prin arome intense și proaspete de măceșe și citrice. De asemenea, te surprinde prin note fine de migdale și vanilie care dau tonul momentelor de iubire. 

Chiar dacă este un vin sec, se dovedește a fi irezistibil, cu impact de lungă durată și fructuozitate impresionantă. Sticlă vine cu sistem de închidere screw cap, ceea ce înseamnă că poate fi păstrat și pentru a doua zi. Livia Roze este un vin irezistibil, care îți amintește că dragostea se continuă cu gust proaspăt un timp îndelungat. 

O Fetească Neagră specială…

În final, ne întoarcem interesul către Feteasca Neagră, o vedetă a colecției Bacanta. De multe ori, vinul roșu este asociat cu momentele romantice și pe bună dreptate. Prin culoarea sa reprezentativă și postgust lung, Feteasca Neagră își castiga, de fiecare dată, locul în inimile iubitorilor de vin. Ziua Îndrăgostiților nu face altceva decât să aducă Bacanta Fetească Neagră în prim plan. Vinul vă încântă prin aromele sale de prune și condimente (scorțișoară, anason și cuișoare). Este echilibrat, cu aciditate controlată și vă îndeamnă să-l savuraţi fără regrete. 

Pentru un Valentine’s Day inedit, Crama Gîrboiu va recomandă și o Fetească Neagră cu personalitate ludică. Vorbim despre Bacanta Fetească Neagră ediția de 9 L și cu etichetă privată. Pentru cuplurile care adoră să își ducă dragostea la următorul nivel, Crama Gîrboiu vă oferă posibilitatea să comandați un vin cu etichetă personalizată. Această etichetă prezintă o caricatură realizată de artistul Dan Bucur în baza pozelor și indicațiilor voastre. Rezultatul? Un vin deosebit cu o etichetă unică și originală de care vă puteți bucura împreună, doar voi doi. Pentru mai multe detalii, vă invităm pe pagina noastră aici. 

Vă dorim un Valentine’s Day cu iubire, râsete și vinuri excelente!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil