50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Cel mai premiat vin alb romanesc – Crama Girboiu a castigat Marea Medalie de Aur la Bruxelles cu Rezerva Familiei

11 septembrie 2020

Vin Medaliat la Nivel Mondial

Sunt rare momentele în care munca depusă de o cramă este evidentiată intr-un mod puternic și autentic orintr-un vin medaliat. Deși rare, aceste momente pot oferi mândrie producătorilor ce se dedică trup și suflet perfecționării vinurilor de excepție. Distincțiile nu fac decât să ne confirme ceea ce noi, familia Gîrboiu, am susținut încă de la început: terroir-ul de la Cotești este unul unic!

Concours Mondial de Bruxelles

Am participat la ediția 2020 al acestui concurs cu un vin special, Rezeva Familiei Sauvignon Blanc 2009. Acest vin premium a intrat in competitie cu nu mai putin de 8500 de vinuri din 46 de tari producatoare. Pe langa marele premiu, Crama Girboiu a fost recunoscuta si pentru Bacanta Sauvignon Blanc Fume 2018 cu aur si Constantin 2016 cu argint.

Suntem mandri de aceste distinctii ce ne pun regiunea pe harta ca fiind o zona viticola cu potential. Dedicatia si efortul de-a lungul anilor au jucat un rol extrem de important pentru a ne putea mandri in toata lumea cu vinurile noastre.

rezultatele oficiale

Rezerva Familiei in editie limitata

Doar 300 de sticle au fost produse pentru Rezerva Familiei din Sauvignon Blanc. Acest vin de renume fiind conceput cu migala din loturi special selectate, potentate de timp, valori si traditie. Seria limitata de vinuri au nu doar potential de invechire, ci si un caracter aparte, punand in evidenta povestea familiei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil