50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Un Vin Premium Estival – Bacanta Special Edition

27 iunie 2020

Vara este anotimpul când ne îndreptăm atenția către vinuri fructate și răcoritoare, cu precădere albe, roze și eventual roșii tinere.

Nimic nu se compară cu un pahar de vin rosé rece după o zi toridă și solicitantă. Crama Gîrboiu vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unei Ediții de Vin Premium. Bacanta Special Edition cuprinde un vin rosé și alb, ambele seci si o Tamaioasa Romaneasca demidulce.

Vin Premium Estival – Bacanta Special Edition

Un vin premium de vara cu un design subtil

Pentru a pune în valoare finețea și savoarea inconfundabilă, am optat pentru un ambalaj inedit.

O sticlă unică în România, o etichetă minimalistă dar cu accente puternice care încadrează perfect brand-ul nostru premium. Totul pe o hârtie specială rezistentă la gheață și un sistem de închidere ultramodern, VINOLOK – dop de sticlă.

De această dată, am vrut ca totul să fie special. Lucrăm la acest concept de doi ani și nu am îndrăznit lansarea vinului pe piață decât atunci când a ieșit perfect. De la vinul din sticlă până la ambalaj, s-a acordat atenție până la cele mai mici detalii. Accentul a fost pus atât pe Brand-ul deja consacrat Bacanta, cât și pe strălucirea vinului propriu-zis. Fiind o Ediție Specială, numărul îmbutelierii a fost limitat la 3000 de sticle pe fiecare sortiment așa că grăbiți-vă să îl gustați!

Procesul de vinificație

Vinurile nu au fost alese întâmplător. În Vrancea ne mândrim cu soiurile autohtone de mare renume și am vrut să readucem în atenția consumatorilor potențialul cât și unicitatea terroir-ului de la Dumbrăveni. Rosé-ul a fost realizat 100% din Fetească Neagră, provenind dintr-o plantație tânără de numai 9 ani. Strugurii au fost recoltați automat noaptea pentru a păstra aromele primare, desciorchinați și presați gravitațional pentru a opține cea mai bună calitate a mustului răvac cât și pigmenții necesari pentru rosé-ul nostru. Fermentarea lentă a avut loc în cisterne de inox la temperatură controlată sub acțiunea drojdiilor selecționate, vinul rămânând pe un depozit fin până la sfârșitul lunii decembrie.

Procesul de vinificație nu este cu mult diferit de cel al vinurilor albe, accentul fiind pus pe prospețime și fructuozitate, totul fiind realizat în stilul reductiv, într-un mod cât mai natural și non-evaziv.

Vin Premium Estival – Bacanta Special Edition

Caracteristici

Crama Gîrboiu înnobilează gama Bacanta cu o invitație răvășitoare către spectacolul simțurilor, propunând un vin alb elegant, diafan, cu un gust proaspăt și revigorant. Șarba impresionează printr-o aromă primară de lime, piersică albă, ananas și mango completată de note inconfundabile de petale de trandafir. Aciditatea excepțională îmbracă frumos corpul vinului și îi conferă un post gust memorabil.

Rosé-ul are o culoare superbă cu o ușoară tentă portocalie ce vine să completeze perfect aroma de căpșune, piersică, zmeură, gref roz cu notele exotice de fructul pasiunii și lychee. Echilibrat și cu un corp suav acest vin impresionează printr-un post gust fructat și cremos dar mai ales prin mineralitatea specifică zonei și aciditatea crocantă.

Joie de vivre și o promisiune catifelată în fiecare pahar de Bacanta Special Edition!

Linkuri Spre Produse în Magazin

Bacanta Special Edition Rose

Bacanta Special Edition Șarbă

Bacanta Tamaioasa Romaneasca Special Edition

Oferte Exclusive de Vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *