50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

De Constantin și Elena, sărbătorește-i pe cei dragi cu vinurile Constantin și Petite Helena

11 mai 2021

De Constantin și Elena, pe 21 mai, ne pregătim să îi sărbătorim pe cei ce poartă numele Sfinţilor Împărați. Tradiţiile românești desemnează această sărbătoare drept o zi de odihnă, petrecută cu membrii familiei și cei apropiaţi sufletului nostru.

Ne întâlnim cu cei dragi, le spunem “la mulți ani” pentru Constantin și Elena și le dăruim cadouri frumoase sau cadouri personalizate. Deși cadourile pot fi de mai multe tipuri, noi considerăm că o sticlă de vin este un cadou mult apreciat.
Când vine vorba de vinuri cadou, Crama Gîrboiu a perfecționat arta de a dărui. Ne ocupăm cu măiestrie de fiecare vin în parte. Il pregătim cu atât de multă iscusință, încât cuvintele rămân de prisos. Pentru fiecare persoană în parte, există vinul potrivit iar de Sfinții Constantin și Elena, noi am pregătit cadourile perfecte.
Aici, ne referim bineînțeles la vinul Constantin Premium Red Blend și la vinul Petite Helena Premium White Blend. Vinuri roșii pentru el, vinuri albe pentru ea!

constantin si elena

Constantin Premium Red Blend

În mod cert, nu există un cadou mai potrivit decât vinul Constantin Premium Red Blend pentru această ocazie de sărbătorire a numelui. Un vin roșu, parcă dedicat în mod special celor numiți Constantin, te cucerește de la prima vedere. Constantin este un vin premium, dinamic, de o culoare rubinie superbă.
Fără doar și poate, ne aflăm în fața unui cadou inedit și inspirat. Datorită ambalajului său elegant și mai presus de toate, gustului rafinat inconfundabil, o sticlă de vin Constantin va exprima aprecierea pe care o porți persoanei sărbătorite.
Acesta este un vin de tradiţie, pe gustul bărbaţilor. Maturarea în baricuri noi, de stejar franțuzesc, îi conferă vinului un caracter aparte. Se remarcă printr-o combinaţie de fructe roșii și negre. Spre exemplu, zmeură, prune, cireșe, cu note fine de vanilie, scorțișoară și tabac.

Mai mult de atât, Constantin Premium Red Blend este un vin roșu de renume mondial. Câștigător al medaliei de aur la Competiția Internațională MUNDUS Vini, ediția 2021 pentru Cel Mai Bun Vin Roșu, Constantin este un vin cadou de excepție căruia nu îi poți rezista.

Petite Helena Premium White Blend

Pentru doamne și domnișoare, recomandăm un vin surprinzător de revigorant. Petite Helena, în traducere, “Micuța Elena”, este un asamblaj bine conturat din soiurile Chardonnay 40%, Chardonnay Barrique 30% și Șarba 30% cu o aroma bine definita. Un pahar de vin alb binedispune prin notele sale diafane de vanilie și scorțișoară. Impresionează prin aromele pregnante de fructe exotice, pere zemoase și lime.

Vinul Petite Helena se dovedește a fi un cadou potrivit pentru doamnele ce poartă numele de Elena prin grație gustului și ambalajului de care dispune. La Crama Gîrboiu, povestea numelui Elena începe cu inocenţă, zâmbete și fluturi și se finalizează într-o notă florală și proaspătă. Ne bucurăm să vă recomandăm un alt vin premium și premiat peste hotare cu medalia de aur la Berliner Wein Trophy și IWCB VINARIUM, edițiile 2020.

Pentru cele mai importante momente, Crama de vinuri Gîrboiu vă recomandă întotdeauna să alegeți vinuri de colecție, vinuri bune, vinuri românești! Fiecare pahar de vin spune o poveste, trebuie doar să selectați sticlă de vin ideală.

Alte idei de cadouri de la Crama Gîrboiu găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *