50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Tamaioasa Romaneasca, o editie speciala!

4 mai 2021

Tamaioasa Romaneasca, o Editie Speciala

Crama Girboiu aduce inca un omagiu zeului Bacchus, innobiland gama Bacanta cu o invitatie ravasitoare catre spectacolul simturilor. Propunem un vin alb demidulce elegant, diafan, un vartej subtil si parfumat al gustului, care sa insoteasca fara greseala momente dintre cele mai placute. Fiecare pahar de Bacanta Special Edition este o promisiune catifelata ce indeamna sa va bucurati de vinuri bune de la Crama Girboiu!

Editie Limitata de doar 3000 de sticle!

O Tamaioasa Romaneasca demidulce de exceptie obtinuta partial din struguri stafiditi. Aroma complexa de piersica rosie coapta si fructe exotice ca mango este completata de note discrete de petale de trandafir, fagure de miere si caise confiate. Un vin complex si corpolent, cu aciditate peste medie si alcool modic. Vinul are o aroma pregnant de fructe exotice, complexitate si un post gust lung si persistent.

Fiind o Ediție Limitata, numărul îmbutelierii a fost limitat la 3000 de sticle pe fiecare sortiment așa că grăbiți-vă să îl gustați!

Un vin alb demidulce impresionant

Pentru Bacanta Tamaioasa Romaneasca au fost selectati cei mai frumosi si sanatosi struguri. Acestia au fost desciorchinati si presati gentil, mustul ravac fiind ulterior deburbat in mod natural. Parte din struguri au fost supusi procesului de stafidire pentru a acuma zaharuri in mod natural (in ladite speciale care permit deshidratarea).

Mustul a fost supus procesului de fermentare sub actiunea drojdiilor selectionate, in cisterne de inox cu temperatura controlata. Vinul mai apoi s-a odihnit pe un depozit fin de drojdii pana in luna ianuarie pentru a adauga complexitate si structura. Clarificarea s-a facut in mod natural si imbutelierea intr-un mediu perfect steril.

Bacanta Special Edition, un concept estival

Pentru a pune în valoare finețea și savoarea inconfundabilă a vinului Bacanta Tamaioasa Romaneasca, am optat pentru un ambalaj inedit. O sticlă unică în România, o etichetă minimalistă dar cu accente puternice care încadrează perfect brand-ul nostru premium. Totul pe o hârtie specială rezistentă la gheață și un sistem de închidere ultramodern, VINOLOK – dop de sticlă.

De această dată, am vrut ca totul să fie special. De la vinul din sticlă până la ambalaj, s-a acordat atenție până la cele mai mici detalii. Accentul a fost pus atât pe Brand-ul deja consacrat Bacanta, cât și pe trandafirii stilizati specifici soiului Tamaioasa. Detaliile sunt scoase in evidenta atat prin lacul serigrafic cat si prin folia exceptionala de culoarea cuprului.

Din gama Bacanta va recomandam sa incercati si vinurile deja consacrate:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *