50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Dacă vinurile Livia ar putea vorbi, ţi-ar spune: “Iubește-ne!”

18 noiembrie 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De vinurile Livia, suntem siguri că daca le-ai încerca, te-ai îndrăgosti pe loc! Le-ai iubi de la prima degustare. De la primul contact olfactiv cu aromele proaspete și fructate ce te învăluie de îndată ce deschizi o sticlă de vin Livia. În fond, vinurile Livia sunt de un romantism irezistibil pe care vei dori să-l împarți cu cea mai importantă persoană din viața ta.

Atunci când le-am creat, noi cei de la Crama Gîrboiu am mizat pe un vin de tip “experiență”, care poate fi precursor serilor petrecute în cuplu. Ne dorim să prelungim timpul acordat iubirii alături de un vin bun, un vin accesibil și nu în ultimul rând, un vin special. Elementul special constă în parfumul floral și gustul revigorant prezent în fiecare sticlă de vin Livia. Selecția noastră este compusă din vinuri pentru fiecare gust în parte. Iar acestea se beau ușor și se păstrează proaspete datorită sistemului screw cap sau, mai pe limba tuturor, cu dop metalic. Acest sistem l-am adoptat pentru a ne alinia lumii vinurilor moderne și a ajuta consumatorii să savureze o sticlă de vin pentru mai mult timp.

 

Vă puteți bucura de fiecare soi și le puteţi încerca în funcție de seara pe care o pregătiți împreună cu partenerul sau partenera. Dacă vă șoptiţi timid gânduri frumoase, puteți începe cu un Roze sau un Sauvignon Blanc. Poate mai târziu, îndrăzniți cu o Fetească sau un Cabernet. Iar dacă vă doriți să fiți cu adevărat curajoși, vă provocăm cu o Şarbă si Plăvaie. Pe oricare l-aţi alege, vinurile Livia sunt garantat, vinuri bune pentru seri nebune.

Vinuri tinere, romantice.

Ne este dor de oameni romantici, pasionali și deschiși serilor petrecute exclusiv în cuplu. O seară specială nu presupune întotdeauna o ieșire la restaurant. Din contră, un “date night” organizat acasă vă oferă intimitatea de care aveți nevoie și vă pune creativitatea la încercare. Întrebări precum: “Ce pregătim de mancare?”, “Dar ce desert să luăm?”, “Să aprind și lumânări?” sunt doar câteva din întrebările la care vă puteţi gândi și care presupun activități în doi și pentru voi doi. Din fericire, măcar alegerea vinului nu mai este o problemă. Cu vinurile Livia dați startul unei seri frumoase și delicioase. Puțină magie nu strică și de la paharul cu vinul Livia la momente cu adevărat deosebite este doar un toast.

Vinul și iubirea merg mână-n mână când vine vorba de intensitate, lucru pe care însuși Shakespeare îl recunoaște:

Buzele-ţi sunt ca vinul și vreau să mă îmbăt cu dulceaţa lor.

Același lucru îl dorim și noi pentru voi. Să alegeți un vin bun și să vă îmbătați cu iubire cât mai des și cât mai sincer. Să nu uitați că împlinirea e alături de cel drag nouă. Fiecare clipă de fericire trebuie sărbătorită cât mai simplu dar în același timp, cât mai autentic; cu voie bună, cu mâncare bună și un vin bun.
Vinurile Livia ar trebui să fie mereu prezente în viața noastră – nu le introducem doar cu ocazia unui eveniment special, din contră, profităm de orice ocazie pentru a crea prilej de sărbătoare și iubire.

Voi v-aţi iubit astăzi?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *