50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Şarbă pentru seri exuberante, poate că ar trebui să o încerci

2 noiembrie 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Şarbă pentru seri exuberante, și iată de ce trebuie să o încerci. Deseori, ne lovim de bine-cunoscutul scenariu; ne aflăm la raionul de vinuri din supermarket și ne întrebăm partenerul sau partenera:

“Ce vin să luăm? Fetească sau Roze?”

Uneori uităm cât de importantă e diversitatea, mai ales când vine vorba de vinuri. O seară obișnuită poate deveni deosebită dacă alegem în mod conștient să o pregătim pe măsura implicării noastre emoționale. Iar un rol important îl joacă, fără doar și poate, vinul.

De ce ar trebui să încerci o Șarbă

Pentru seri pe care alegeți să le faceți exuberante, Şarba de la Livia este cea mai inspirată alegere.
Cu un parfum intens de flori de cireş și aciditate ridicată, Şarba de la Crama Gîrboiu este un soi autentic românesc, seducator şi de neuitat după prima degustare. Nu este un vin pe care îl găsești des în casele oamenilor deși ar trebui, mai ales dacă plănuieşti să faci o obișnuință din ceea ce nouă ne place să numim “excelenţă în cuplu”.

Îl puteți cumpăra în drum spre casă și vă puteți bucura de el alături de salate, gustări și deserturi simple – știți voi, feluri de mâncare preparate ușor și rapid pentru a profita cât mai mult de timpul liber în compania celor dragi. Şi nici nu e nevoie să consumați toată sticla! Am conceput gama Livia cu screw cap tocmai pentru a ţine vinul proaspăt pentru mai multe zile.

Şarbă

De ce o iubim?

E un vin tentant care vă seduce oricând și vă apropie indiferent de cât de dificilă a fost ziua respectivă. Mai mult de atât, vă reconectează fizic și vă oferă prilej de momente romantice. În fond, vinul este prin esența sa, un elixir romantic, dinainte de a deschide sticla. La vederea ei, știm deja că tot ceea ce urmează va fi special. Vom gusta mâncarea mai atent, vom discuta mai relaxat și vom privi mai dulce. O sticlă de vin Șarbă ne duce cu gandul la o seară în doi, detensionată și plină de tandrețe în care ambii parteneri împart un ritual comun.

Un pahar de vin pornește întotdeauna conversaţia și descurajează lucrurile pe care le facem în mod inconștient în prezenţa partenerului/ei. Decât să pornești televizorul când ajungi acasă, mai bine pui sticla de vin la rece. Decât să pierzi timp prețios pe telefon, mai bine torni o șarbă în pahare. Decât să te joci pe Playstation, mai bine deguști ceva nou și împarți clipele cu persoana cea mai importantă din viața ta.

Din ce în ce mai multe cupluri înțeleg importanța timpului petrecut împreună chiar și dacă vorbim despre o seară liniștită acasă, în care gătiţi împreună și vă bucuraţi unul de celălalt. Decizia de a face din momentele voastre ceva mai mult vă aparține în întregime, trebuie doar să vă lăsați pradă imaginaţiei și bucuriei de a împărţi totul cu persoana dragă.

Şarba de la Livia îți rămâne un aliat – îi putem spune chiar un Cupidon contemporan convins de misiunea sa pentru iubire.
Abia așteptam să descoperiți Şarba și să vă surprindeți perechea cu ceva nou și nu numai în materie de vin.


Află mai multe despre Gama Livia

Nelămurit de Dop Screwcap? Află mai multe îm acest articol[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *