50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinuri romantice pentru momente irezistibile de iubire

16 februarie 2022

Luna iubirii oferă o nouă perspectivă asupra vinurilor și aici ne referim la vinuri romantice, poate chiar vinuri care inspiră senzualitate. Dacă nu v-ați gândit niciodată la vinuri în acest mod, e timpul să le redescoperiţi sub tutela momentelor de afecţiune. 

Vinurile au propria identitate dar pot căpăta diverse atribute în funcție de ocaziile în care le savurăm. Spre exemplu, la un eveniment important, vinul devine elegant. La o petrecere, acesta este expresia pură a bucuriei. Iar în mâinile unei femei, vinul devine senzual.

Astăzi ne concentrăm atenţia asupra acestei senzualităţi și scoatem în evidenţă vinurile romantice ale Cramei Gîrboiu. 

De departe, cea mai romantică gamă de vinuri de la Crama Gîrboiu este Gama Livia. Mai mult de atât, mantra acestei selecții este “vinuri bune pentru seri nebune” – un adevăr confirmat de cei care gustă prima oară vinurile. 

 

 

Ce vinuri romantice trebuie să fie mereu pe lista ta?

Vin roșu și dragoste pură

Pentru o seară plină de iubire, vă recomandăm să încercați Livia Fetească Neagră. Acasă, doamnele și domnișoarele se pot pregăti să-și surprindă partenerul cu o seară în cuplu acompaniată de vinul potrivit. Culoarea roșie, intensă vorbește despre iubire și senzualitate. În aceeași măsură, gustul complex de mure, coacaze roșii, cireșe amare și magiun de prune seduce negreșit. 

Iar dacă sunteți îndrăgostiți nebunește, puteți savura împreună cu persoana iubită Livia Cabernet Sauvignon. Acest vin catifelat arată superb în pahare și dă startul clipelor tandre. Pentru un plus de romantism, îl puteți combina cu ciocolata neagră. În acest mod, veți valorifica aromele complexe ale vinului și taninurile pronunțate.

Vin roze și feminitate deplină

Deși roze-ul pare a fi asociat de cele mai multe ori cu sexul feminin, Livia Roze poate fi savurat atât de doamne cât și de domni. Roze-ul Livia este un vin cu prestanță și fructuozitate de care vă veți bucura împreună. Acest vin sărbătorește cu succes sufletele tinere și prezentul.

Micile momente de tandrețe se conturează cu vinuri de excepție iar acest roze își lasă amprenta asupra oricărui iubitor de vinuri. Se remarcă prin arome intense de măceșe și citrice, cu note fine de vanilie și migdale – un deliciu pentru amândoi. Livia Roze vă învăluie în gust memorabil dar vă atrage atenția și prin aciditate echilibrată. Dacă vinul rămâne neterminat, deși nu garantăm acest lucru, acesta poate fi savurat și a doua zi datorită sistemului de închidere screw cap. 

Vin alb și plăceri nevinovate

Chiar dacă preferatele momentelor de cuplu sunt vinurile roșii sau vinurile roze, vinul alb are un loc special în inimile cunoscătorilor. Recomandările noastre din această gamă sunt Livia Şarbă şi Livia Plăvaie. Serile în cuplu sunt potrivite pentru a încerca lucruri noi precum diferitele soiuri de vin dar și pentru a descoperi gusturi nebănuite de care te poţi îndrăgosti nebunește.

Livia Şarbă este un soi autohton care produce vinuri romantice și irezistibile. Prin parfumul său de flori de cireş, trandafir şi mango, vinul cucereşte instantaneu. Se savurează cel mai bine alături de salate, gustări şi deserturi simple, ceea ce vă permite şi mai mult timp petrecut alături de partener/a. 

Livia Plăvaie, un vin uşor și răcoros, este preferat de domni, la masă. Este un vin sec, cu aciditate ridicată și gust de zarzăre coapte și condimente discrete. Revigorează simțurile și creează poftă pentru momente dulci, interminabile.

La rândul nostru, sperăm că v-am creat poftă de vinuri bune!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *