50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Roze-ul de la Livia se experimentează în doi

22 octombrie 2020

Acum, în plin sezon tomnatic, încă ne putem bucura de ultimele clipe de soare, vacanță și de ce nu, de un vin numai bun de savurat alături de perechea ta. Se știe doar, vinul ideal la malul mării e un roze excelent. Acesta devine mai aromat cu fiecare zâmbet cald al partenerului sau partenerei.

Vǎ întrebați de ce acest roze este o experienţǎ în doi?

Încă de la prima degustare veţi înțelege romantismul vinurilor Livia. O atenţie deosebită o oferim roze-ului, mai ales datorită coloritului său viu. Ne amintește de clipe tandre și dulci pe care vrei neapărat să le împarți. Aromele intense de măceșe și citrice oferă momentului vostru intim o continuitate de neuitat în note pline de migdale și bineînțeles, vanilie.

Pentru noi, vinul Livia nu e doar un oaspete grăbit ce acompaniază masa. Nu, vinul Livia te însoțește de la începutul serii până la sfârșitul acesteia și îți șoptește despre cât de dulce e reîntâlnirea și cât de împliniți puteți fi gustând din micile bucurii ale vieții. Roze-ul nostru te așteaptă la frigider a doua, chiar și a treia zi. Nu degeaba am conceput un vin al tandreţii cu screwcap. Îl puteți lua cu voi oriunde și se păstrează proaspăt pentru mai mult timp.

Mai multe despre vinul Livia

Un vin ce ne învață să trăim și să iubim frumos trebuie să fie de nelipsit din repertoriul nostru săptămânal. Numai două persoane ce se iubesc și se caută după o zi lungă la birou pot aprecia momentul ciocnirii unui pahar de tumult roz și relaxare. Prin roze-ul de la Livia, căutăm să reîntregim ritualul de intimitate al cuplurilor. Dorim să le aducem aminte cât de importante sunt clipele în doi și mai mult de atât, să definim un teritoriu emoțional între parteneri.
De altfel, vinul și arta seducţiei au rădăcini adânci în istorie și nu suntem primii și nici singurii care valorifică semnificația contopirii acestora într-o experiență. Elixirul lui Bacchus rămâne și astăzi, lichidul precursor al plăcerii. Vinul este un deliciu senzorial – seduce prin gust, arome și anticipare.

Roze-ul Livia este menit pentru mai mult decât ocazii speciale. Dacă îl aduci acasă, orice seară bună devine nebună. Nu suntem de părere că trebuie să aștepți momentele deosebite. Dimpotrivă, vă încurajăm să le creați împreună și cât mai des. Intensitatea emoției în cuplu crește pe măsură ce dedicam atenţia noastră unor detalii care, pe termen lung, consolidează relații și sentimente. Aici vorbim despre vorbe frumoase. Vorbim despre deschidere și acceptare față de partener. Prețuim timp împreună, o mâncare bună. Si în final, vinul perfect care vă aduce mai aproape și la propriu și la figurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *