50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Petrecerea de Revelion este despre vinuri, șampanie și oameni frumoși

15 decembrie 2021

Sfârșitul de an ne bate la ușă iar noi ne pregătim de petrecerea de revelion cu vinuri, șampanie și oameni dragi.

Privim în urmă cu nostalgie dar ne îndreptăm cu optimism și gânduri bune spre anul 2022. Zilele care urmează vor fi pline de organizare, cumpărături, liste interminabile și telefoane pentru a ne asigura că ultima zi din an va fi memorabilă.

Petrecerea de revelion nu este importantă doar pentru români. Toate culturile și țările sărbătoresc trecerea anului la o dată stabilită. Mai mult de atât, fiecare țară are tradiții și obiceiuri pe care le transmite mai departe generațiilor următoare. În Spania, există obiceiul de a mânca 12 boabe de struguri la numărătoarea inversă – fiecare boabă reprezintă noroc pentru fiecare lună a anului. În Grecia, se agață ceapă la tocul ușii drept un simbol al renașterii. Iar în Japonia, se oferă “otoshidama”, un plic cu bani rezervat copiilor din familie.

La români, obiceiurile sunt și ele la fel de frumoase și interesante. În seara dintre ani se merge cu plugușorul și sorcova și se pornesc artificii. De asemenea, la miezul nopții, ușa casei trebuie să fie larg deschisă pentru a permite anului în curs să iasă și celui nou să intre. La masă, se prepară pește și se evită carnea de pasăre, acesta fiind aducătoare de ghinion. Iar ca băuturi, se servesc bineînțeles vinuri și șampanie!

Ce vinuri bem de Revelion?

Cea mai importantă seară din an merită sărbătorită cu cele mai speciale vinuri. Crama Gîrboiu recomandă să cinstiți pahare pline cu vinuri premium pentru a intra în 2022 cu mult noroc și belșug.
Constantin Premium Red Blend și Petite Helena Premium White Blend sunt două din cele mai îndrăgite opțiuni.

Un vin roșu superb, sec, Constantin Premium Red Blend se savurează din toate simțurile.Mai întâi din priviri, olfactiv, după care se degustă cu toată pofta. Vinul este delicios și vă încânta printr-o combinaţie de fructe negre și roșii. Amintim zmeură, prune, coacaze negre şi cireșe cu arome fine de vanilie şi tabac ce completează discret gustul. Printre premiile obţinute de acest vin autentic românesc, menţionăm: Medalia de Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2021, Medalia de Aur la Berliner Wein Trophy 2021 și Medalia de Aur la Mundus Vini 2021. Mai mult de atât, pentru cei care cumpară vinul în această perioadă, Crama Gîrboiu pune la dispoziție și o cutie de lemn. Aceasta este pentru cei care doresc să ofere sticla cadou sau își propun să o păstreze pentru alte ocazii.

Pentru puțină magie și sărbătoare, trebuie să încercați Petite Helena Premium White Blend. Oaspeții voștri vor fi plăcut surprinși să deguste un asamblaj echilibrat din Chardonnay, Chardonnay Barrique și Şarbă. Încă de la prima înghițitură se remarcă aroma sa pregnantă de fructe exotice, pere zemoase și coajă de lime. Savoarea acestui gust se datorează și aromei de vanilie şi scorţişoară. Aromele sunt specifice maturării în baricuri de stejar. Acest vin eferverscent, cu gust proaspăt și floral a obținut Medalia de Aur la Berliner Wein Trophy 2021 și este mai mult decât potrivit unei seri festive precum cea de Revelion. În cel mai scurt timp, se va număra printre preferințele voastre în materie de vin. Achiziționat în această perioadă, sticla Petite Helena Premium White Blend vine însoțită de un tub cadou.

 

Vedeta serii rămâne Șampania sau Spumantul!

Trecerea în noul an se sărbătorește întotdeauna prin urările de “La Mulţi Ani!” și închinarea paharului de șampanie sau spumant preferat. Crama Gîrboiu vă oferă două spumante de excepție și anume, Cuartz Alb și Cuartz Rosé. Aceste două spumante atestă pasiunea și minuţiozitatea Cramei Gîrboiu de a oferi iubitorilor de vinuri specialități autentice din zona Vrancei. Obținute prin metoda Charmant de fermentare rapidă, ambele spumante pun bazele unei tradiții de peste 5 ani în producerea gamei Cuartz. Iar tradiţia este una pe care crama este mândră să o continue un timp îndelungat.

Cuartz Alb prezintă o culoare galbenă cu inflexiuni verzui și perlaj persistent. Gustul denotă prospețime și o personalitate jucăușă de care pur și simplu nu te poți sătura. În aceeași măsură, spumantul Cuartz Rosé seduce prin gust răcoritor, savuros, cu inflexiuni de coacăze negre. La culoare, acest spumant prezintă nuanțe roz-somon, cu parfum de zmeură. Cele două spumante ale Cramei Gîrboiu pot fi savurate atât de revelion dar și la alte ocazii, în orice moment oportun al zilei.

Indiferent de alegerea pe care o faceți, suntem convinși că spumantul va străluci în pahare și vă va revigora simțurile pentru a continua petrecerea. Vă dorim un “La Mulți Ani” efervescent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *