50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Constantin și Elena: vinuri cadou și momente de sărbătoare

10 mai 2022

De Sfinții Împărați Constantin și Elena, ne putem arăta aprecierea față de sărbătoriți cu vinuri cadou. Și nu orice vinuri cadou ci cele mai savuroase vinuri de la Crama Gîrboiu, perfecte pentru iubitorii gusturilor fine. 

Canonizați pentru meritele lor religioase, Sfinții Constantin și Elena rămân un exemplu de generozitate, bunătate și putere. Cei care poartă numele Sfinților Împărați duc mai departe aceste valori. Noi continuăm să îi sărbătorim cu cinste, mese îmbelșugate și mai ales, cu vinuri românești. 

Crama Gîrboiu împarte aceste adevăruri prin vinuri premiate și vinuri de colecție dedicate celor care poartă aceste nume. În selecția cramei, găsim vinuri roșii, vinuri rose, vinuri albe aromate care cuceresc prin tradiția locului și surprind prin inovația timpurilor. Atât noi cât și cei dragi merităm tot ce e mai bun și putem alege să ne răsplătim cu vinuri premium din Vrancea pe care Crama Gîrboiu le produce și reinventează cu iscusința celui mai bun meșter. 

Oferta de vinuri cadou include multe opțiuni. Crama Gîrboiu propune două vinuri speciale, dedicate acestei sărbători românești și anume: Constantin Premium Red Blend și Petite Helena Premium White Blend.

Pentru Constantin…

O sticlă de vin cadou este un dar neașteptat, incredibil de savuros și apreciat. Mai mult de atât, se potrivește nu numai cunoscătorilor de vinuri dar și celor care își doresc să le descopere. De aceea, pentru Constantin, recomandăm bineînțeles un vin premiat: Constantin Premium Red Blend

Acest vin va fi cadoul ideal pentru un spirit puternic și un bărbat hotărât. Este un vin roșu, superb și echilibrat. Însăși sticla este un cadou în sine prin eticheta elegantă și accentele aurii care o însoțesc. Câștigător al medaliei de Aur la “Best Show Romanian Red”, “Mundus Vini” și “Concours Mondial de Bruxelles” edițiile 2021, vinul Constantin face parte dintr-o colecție limitată de 8000 de sticle. Acest detaliu oferă sticlei un caracter inedit și prin urmare, oferim un cadou special. 

La gust, vinul atrage prin intensitate și aciditate pe măsură. Măturarea în baricuri de stejar franțuzesc oferă vinului densitate dar și complexitate. Astfel, de la prima degustare suntem cuceriți de arome fine de vanilie, scorțișoară, tabac și piele. Olfactiv, vinul ne surprinde prin combinația de fructe roșii și negre și identificăm zmeură, prune, coacăze negre și cireșe. 

Recomandăm Constantin Premium Red Blend celui mai apreciat tată, celui mai iubit soț, celui mai înțelegător frate și chiar celui mai respectat șef sau prieten de nădejde. Nimic nu poate fi un cadou mai potrivit și mai memorabil decât un vin expresiv, a cărui gust ne vorbește despre valori și calitate premium.

Pentru Elena…

Dacă povestea vinului Constantin se centrează în jurul fondatorului Cramei Gîrboiu, semnificația vinului Petite Helena Premium White Blend este la fel de importantă. Lansarea acestui vin are la origine venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei Gîrboiu, micuța Elena. În acest caz, un asamblaj premium alb sărbătorește cu acuratețe inocența și frumusețea femeii.

Și domnii pot oferi vinuri cadou doamnelor și domnișoarelor, mai ales dacă merg pe varianta unui vin alb, aromat. Petite Helena Premium White Blend este realizat din soiuri aparte precum: Chardonnay, Chardonnay Barrique și Şarbă. Această combinație oferă vinului arome pregnante de fructe exotice, pere zemoase și chiar coajă de lime. Deoarece și acest vin este fermentat și măturat în baricuri de stejar, Petite Helena prezintă note diafane de vanilie și scorțișoară. 

Din categoria vinuri cadou, Petite Helena White Blend este o alegere inspirată. Vinul este delicios, feminin și va fi pe placul persoanei pentru care îl oferim: mama, soție, iubita, prietenă, colegă. Mai mult de atât, vinul a obținut medalia de Aur la Mundus Vini, ediția 2022.

Aceste două vinuri de suflet ale Cramei Gîrboiu pot fi ridicate la nivel de cadou special prin serviciul de împachetare oferit de cramă. Pentru persoanele dragi, Crama Gîrboiu împachetează sticlele de vin în hârtie de mătase.  Pune la dispoziție o frumoasă cutie de lemn și chiar oferă o felicitare personalizată cu mesajul vostru la cerere. 

Anul acesta, de Sfinții Împărați Constantin și Elena puteți oferi cadoul perfect cu vinurile de la Crama Gîrboiu!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *