Cuartz Alb Brut

BRUTSPUMANT0.75 L
(8 recenzii de la clien╚Ťi)

39,00lei

Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent iar gustativ denota o personalitate si o prospetime excelenta. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

Cantitate Reducere Pre╚Ť/sticl─â
1-5 0% 39 lei
6-11 10% 35.1 lei
12-23 15% 33.15 lei
24+ 20% 31.2 lei

 

Descriere

Descriere

Cuartz Alb Brut – o traditie de peste 5 ani

Acest vin este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mix de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un spumant fructuos si floral. Este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

Definit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent iar gustativ denota o personalitate si o prospetime excelenta. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

100% Spumant Romanesc

Vin Baza realizat din struguri de Feteasca Alba recoltati la momentul optim pentru a retine aciditatea atat de necesara spumantului nostru. Presare gravitationala urmata de deburbare naturala in cisterne de inox. Fermentarea are loc sub actiunea drojdiilor selectionate dirijate de controlul temperaturii si maiestria enologului. Vinul obtinut este refermentat in tancuri sub presiune pentru a capta bulelele in mod natural. Imbuteliere izobarica la -5┬░C pentru a conserva prospetimea si fructuozitatea.

Charmat ÔÇô vin spumant proaspat si fructat!

Metoda Charmat a aparut ca si o alternativa la Champagne. Atat prospetimea, fructuozitatea cat si pretul mult mai accesibil au facut din spumantul italian un succes. Spre deosebire de metoda traditionala de refermentare in sticla, spumantul charmat prezinta urmatoarele avantaje:

  • Fermentare in recipiente de dimensiuni mari (costuri reduse de productie) cu drojdii selectionate.
  • Fermentare rapida, medie intre 1 si 3 luni (costuri reduse de productie)
  • Pastrarea prospetimii si a fructuozitatii

 

Informa╚Ťii suplimentare

Informa╚Ťii suplimentare

Greutate 1 kg
TIP

SOI

REST DE ZAHAR

CAPACITATE

RECIPIENT

Vinificatie

Vinificatie

Vin Baza realizat din struguri recoltati la momentul optim pentru a retine aciditatea atat de necesara spumantului nostru. Presare gravitationala urmata de deburbare naturala in cisterne de inox. Fermentarea are loc sub actiunea drojdiilor selectionate dirijate de controlul temperaturii si maiestria enologului. Vinul obtinut este refermentat in tancuri sub presiune pentru a capta bulelele in mod natural. Imbuteliere izobarica la -5┬░C pentru a conserva prospetimea si fructuozitatea.

Povestea numelui

Povestea numelui

Acest vin este conceput cu migala de Crama Girboiu pentru a oferi un mix de jovialitate, gust si textura, toate infasurate intr-un spumant fructuos si floral. Este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.

Medalii

Medalii

┬á ┬áArgint – Internatinal Wine Contest Bucharest 2018

Recenzii (8)

8 recenzii pentru Cuartz Alb Brut

  1. Helene

    Deliciu pt cunosc─âtori

  2. Stefan Eross (proprietar verificat)

    Deosebit de bun fata de Jidvei margaritar

  3. Dragos (proprietar verificat)

    Un spumant cum rar gasesti

  4. Daniel BOTEA (proprietar verificat)

    Cuartz Alb din Feteasca Alba a fost surpriza degustarii si vinul cel mai votat al serii. Cu unanimitate de voturi l-am comandat si pentru acas─â.

  5. Nicu Zgabei (proprietar verificat)

    ok

  6. Marius D. (proprietar verificat)

    Unul dintre cele mai bune spumante romanesti

  7. Anonim (proprietar verificat)

    Cel mai bun spumant la ora actuala. Cand spun la ora actuala, nu ma refer doar la prosecco, ci si la celelalte spumante de pe piata (cava, sampanie etc). Au existat ceva probleme cel putin cu varianta rose in momentul in care imbutelierea a fost mutata din Italia in Romania, in sensul ca presiunea era foarte mare si pierdeai lichid la scoaterea dopului. Una peste alta, am cumparat 12 sticle ca sa avem ce sarbatori in vacanta. Merge cu peste, fructe de mare si servit cat mai rece. Ca orice vin, conteaza foarte mult mancarea pe care o insoteste. Merge incercat si in combinatie cu aperol + granini de fructe de padure. O nebunie…

    • Livia (store manager)

      Buna ziua! Va multumim pentru recenzie. Ne-a luat putin pana am calibrat fermentarea si problema presiunii s-a rezolvat la ultimul lot. Lucram constant sa imbunatatim calitatea acestui produs. Ne place si este o ambitie personala sa realizam un spumant delicios pe meleaguri vrancene.

  8. GORAN IANOSEV (proprietar verificat)

    Foarte proaspat

Adaug─â o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *