50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Afișez toate cele 23 de rezultate

Feteasca neagra este un vin extrem de versatil, de calitate superioară, obținut dintr-un soi vechi autohton de struguri, cultivat pe toată suprafața României. Acest soi are potențialul de a acumula în mod natural zaharuri, iar aciditatea acestuia oferă vinului niște calități deosebite, situându-l astfel în topul celor mai bune vinuri din lume.

Crama Gîrboiu cunoaște valoarea acestui soi și din acest motiv ne dorim să aducem mereu în fața ta cel mai bun vin românesc, care să te facă să simți povestea strugurilor încă de la prima degustare a acestei băuturi. Îți punem la dispoziție vin Fetească Neagră într-o varietate de gusturi, de la rose, vin roșu tânăr, până la vinurile de colecție realizate în ediții limitate, din crama noastră.

Printre cele mai apreciate vinuri din Crama Gîrboiu găsești Bacanta Rose Special Edition, Livia Fetească Neagră, Tectonic Fetească Neagră, Bacanta Fetească Neagră Barrique, Constantin Premium Red Blend și multe altele. Fiecare sticlă de vin are caracteristici apare, cu un gust inconfundabil, în care se împletesc aromele, pentru ca tu să te bucuri de un pahar de vin autentic, realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil