50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Sărbătorește Ziua Femeii cu Vinul LIVIA

1 martie 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Luna Martie vestește venirea primăverii și marchează schimbarea anotimpului prin sărbători românești precum Mărțișorul și Ziua Femeii. După cum bine știm, Mărțișorul se sărbătorește pe 1 Martie iar Ziua Femeii pe 8 Martie: două sărbători importante dedicate doamnelor și domnișoarelor.

În tandem cu spiritul primăverii, bărbații oferă de Ziua Femeii mesaje frumoase și felicitări.  Să nu uităm de de flori, mărţișoare și bineînțeles, cadouri. Ziua femeii 2021 se anunța a fi specială dacă știm să ne pregătim din timp. Fiind sărbători de primăvară, 8 Martie, în special, apelează la simțuri și la sentimente. De Ziua Femeii, oferă o floare, un parfum și de ce nu, un vin bun!

Un vin roșu, alb sau un vin rosé este ideal pentru a sărbători împreună frumusețea femeii și a vă bucura împreună de o seară perfectă. Din fericire, ziua de 8 Martie nu se rezumă doar la cupluri. Ba din contră, doamnele și domnișoarele pot organiza o serată împreună în care se pot bucura de vin, mâncare, muzică și filme. În fond, această zi sărbătorește femeia și importanța acesteia în toate rolurile pe care le are în viața tuturor. Le sărbătorim pe prietene, iubite, colege, soții, surori, fiice, mame. 

Ce vinuri recomandăm primăvara aceasta?

Poate nu știați dar culorile oficiale ale acestei sărbători sunt verde, violet și alb iar o parte din ele reamintesc de gama vinurilor Livia – o gamă ideală pentru momentele de bine și de sărbătoare.

Rosé de Martie

Livia Rose
Livia Rose

La Crama Gîrboiu, cel mai indicat cadou de 8 Martie este Rosé-ul de la Livia datorită culorii sale superbe și gustului de o fructuozitate deplină. Acesta este un vin diafan, feminin, cu arome de măceșe și citrice, finalizat cu note de vanilie. E perfect pentru o masă ușoară sau deserturi festive. Se pretează unei zile petrecute între fete și râsete în jurul unei mese cu bunătăți.

Fetească Neagră

Livia Fetească Neagră
Livia Fetească Neagră

De Martisor, un alt vin pe care îl recomandăm este Feteasca Neagră din Gama Livia. Pe acesta, îl puteţi oferi drept cadou sau de ce nu, savurat împreună, în cuplu. Gustul catifelat al murelor și cireșelor amare garantează o seară romantică doar pentru voi doi. Suntem de părere ca momentele speciale trebuie marcate prin vinuri de neuitat iar gama vinurilor Livia se ridică la nivelul așteptărilor în ceea ce privește savoare, gust, varietate și preţ.

Vă sugerăm să explorați întreaga gama LIVIA pentru vinuri versatile, care se potrivesc tuturor evenimentelor și gusturilor. Îndrăzniți cu o Sarbă, surprindeţi cu o Plăvaie, cuceriţi cu o Tămâioasă și iubiți cu un Cabernet Sauvignon de excepție.

Primăvara redeschide apetitul pentru soare, pentru revederi și mai ales, pentru vinuri bune! Să aveți parte de bucurii autentice.

Suntem siguri că orice cadou veți alege, îl veți oferi cu drag și veți surprinde plăcut![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *