50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Crama Girboiu – Cel mai bun producator de vin din Romania

16 septembrie 2023

“Per Aspera AAstra” a fost primul gând cu care am primit premiul “Best Producer Romania” – Cel mai bun producator de vin din Romania la concursul Mundus Vini 2023 – The Grand International Wine Award

Încă o dată suntem onorați să aducem în Vrancea o recunoaștere atât de importantă, care ne demonstrează tuturor că la aproape 20 de ani de la înființarea afacerii de familie Crama Gîrboiu, visurile pot deveni realitate.

Sunt entuziasmat de o confirmare la acest nivel, în măsura în care toate vinurile noastre au fost medaliate. Este materializarea faptului că promisiunea mea față de clienți, de a onora prin calitate fiecare sticlă de vin, merge mai departe.

Ca o mărturisire, mă bucură enorm să văd că soiul local pe care am putea spune că l-am reînviat, pariul nostru cel mai ambițios – Șarba confirmă frumos încă de la lansare și iată, se impune inclusiv la nivel mondial. Este o satisfacție personală pe care probabil fiecare în domeniul în care activează o simte.

Doresc să mulțumesc în primul rând echipei Crama Gîrboiu, oamenilor care prin dedicare și disciplină sprijină tot ceea ce înseamnă acest proiect de familie șîși aduc contribuția, cu mândrie, an de an. 

Cred cu tărie că astfel de premii sunt o încurajare pentru cei ce fac primii pași în industrie, o dovadă că în timp și prin eforturi susținute se poate ajunge acolo unde îți dorești.

Titlul de “Best Producer Romania” automat ridică o stachetă pe care ne vom da silința să o onorăm permanent și ne motivează să continuăm investițiile și toate resursele în calitate, în evoluție. Ne păstrăm angajamentul de a respecta pe mai departe exigențele clienților noștri, inclusiv cu noi surprize plăcute.

 

Constantin Gîrboiu, Fondator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *