Vinul Livia

Vinul care face din orice seară bună o seară nebună pentru cei ce îndrăznesc să-l guste. O experiență cu într-adevăr îmbătătoare dar și seducătoare!

Povestea

Vinurile Livia sunt pentru cei care spun NU serilor plictisitoare și DA serilor senzaționale. Surprinde-ți partenerul cu aroma îmbătătoare și senzuală a vinurilor Livia!

Descopera

Livia este vinul tău de zi cu zi. Vinul care să te însoțească în cele mai importante momente din viața ta, care să te răsfețe, să te alinte și să îți dea o stare de bine.

 

CU FETELE
RELAXARE
IN CUPLU
SENZUALITATE
IN NATURA
GASTRONOMIC
Crama girboiu - vin Livia (5)
Crama girboiu - vin Livia (3)

6 Sortimente

Un vin care îți îmbie simțurile și te seduce cu arome proaspete de flori de salcâm, miere și o aciditate scandalos de plăcută.

ÎN CUPLU

Livia Fetească Neagră

Redescoperă momente tandre cu un pahar de vin roșu viril, corpolent cu note pregnante de prune și coacăze negre și gust catifelat și…împarte-l cu cine vrei tu.

  • Vin rosu sec

CU FETELE

Livia Roze

Pentru seri de excepție îți recomandăm acest vin să-l deguști alături de prietenii tăi însetați. Aroma sa de fraguțe și coacăze roșii vă va însoții pe tot parcursul serii.

  • Vin Rose sec

RELAXARE

Livia Tămâioasă Românească

Ziua ta va fi garantat mai savuroasă cu arome intense de petale de trandafir, fructe exotice și gust ispititor de vanilie pe buzele tale. Lasă-te purtat de Livia într-o fantezie urbană.

  • Vin Alb demisec

SENZUALITATE

Livia Cabernet Sauvignon

Vinul tău pereche are nuanțe rubinii și gust catifelat iar momentul tău perfect se conturează în savuarea unui soi robust, intens și irezistibil. Lasă-te cucerită cu fiecare pahar de Livia.

  • Vin Rosu Demisec

GASTRONOMIC

Livia Șarba

Clipele memorabile se condimentează cu un vin sec pe măsură și preparate savuroase. Trebuie doar să vă lăsați captivați de gusturi noi, surprinzător de proaspete.

  • Vin Alb Sec

ÎN NATURĂ

Livia Plăvaie

Un vin care îți îmbie simțurile și te seduce cu arome proaspete și discrete de flori de tei, măr și o aciditate scandalos de plăcută. Perfect pentru momente de relaxare în natură.

  • Vin Alb Sec

Punem dop distracției

Crama Gîrboiu s-a aliniat unei tendințe internaționale de a păstra fructuozitatea și prospețimea vinurilor tinere prin adoptarea sistemului de închidere revoluționar SCREW‑CAP.

Ne gasesti pe raft