Afișez toate cele 3 rezultate

De ce sa optezi pentru vin spumant rose?

Aceasta categorie de bauturi se remarca prin versatilitate si, implicit, prin popularitate. Avand la baza un grad de aciditate moderat, completat de bulele care ajuta papilele gustative sa simta gustul aparte, vinul spumant rose nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment sau intalnire. 

Vinul spumant este obtinut printr-un proces de dubla fermentatie, astfel primind caracteristicile care l-au facut faimos si apreciat in toata lumea. Prima etapa este asemanatoare celei de la vinurile obisnuite, iar cea de-a doua este implica retinerea dioxidului de carbon în vin.

In cursul celei de-a doua fermentatii, bautura este supusa unei presiuni care poate ajunge pana la sase bari, astfel ca imbutelierea ulterioara se face doar in sticle foarte rezistente. 

In cazul in care iti doresti sa savurezi un preparat deosebit alaturi de cei dragi, iti recomandam sa optezi pentru sortimentul vin spumant rose Cuartz. Acesta este cunoscut pentru soiul Pinot Noir si pentru parfumul de zmeura, completat de inflexiuni de coacaze negre.