50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE

Vinul spumant se numără printre băuturile preferate ale românilor, atunci când își doresc să sărbătorească o reușită sau un eveniment important din viața lor. Pe piața noastră există numeroase tipuri și sortimente de spumante, însă un vin spumant românesc a fost mereu ambiția și dorința Cramei Girboiu.

Vin Spumant Cuartz este primul vin spumant Charmant din România, care reușește să completeze perfect orice moment al zilei, fiecare pahar oferind o notă distinctă, iar tu vei simți unicitatea Vrancei în gustul acestuia. Realizat 100% din Fetească Albă, spumantul Cuartz este extra sec, cu o idee de dulceață în el, ideal de servit lângă preparatele culinare potrivite.

Fiecare pahar de spumant reprezintă un mix de jovialitate, gust fructat și o textură aparte, împletite de un parfum plăcut floral. Vinul spumant rose este unul dintre cele mai apreciate vinuri din gama noastră, parfumul acestuia amintindu-ți de cireșe și zmeură, în timp ce gustul său savuros te surprinde cu note de coacăze negre. Spumantul alb te învăluie cu prospețimea lui și personalitatea excelentă, ce va face din fiecare petrecere un eveniment memorabil.