In Bucuresti si judetul Ilfov  termenul de livrare este intre 12 si 24 ore, cu confirmarea expresa de catre un operator CRAMAGIRBOIU.RO a intervalului in care se face livrarea.
In afara Bucurestiului si a judetului Ilfov termenul de livrare este de 48 – 72 ore, din momentul confirmarii comenzii si a platii.
Pentru livrarile in afara Bucurestiului si a judetului Ilfov, termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii platii.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat sau se pot ridica din urmatoarele locatii:

Depozit Dumbraveni: Str. Dealul Cramelor 43, Dragosloveni, Vrancea
Depozit Popesti-Leordeni, Sos. Oltenitei nr. 202 ( Centru Viscofil ), jud. Ilfov
Depozit Brasov , str. Hatmanului nr. 49Y

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei (TVA inclus). Pentru comenzi mai mici de 250 lei (TVA inclus), se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa conform contractului cu:

1. Fan Courier dupa cum urmeaza:

Primul kg costa 20,50 lei (fara TVA) si pentru fiecare kg suplimentar (1-50 kg) se percepe 1.70 lei (fara TVA). In cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care prestatorul are colaboratori (verificati www.fancourier.ro/acoperire)  se percepe taxa suplimentara in functie de nr. de km suplimentari fata de punctul de lucru Fan Courier, costul exact fiind de 0,80 lei/km (fara TVA)

2. Sameday dupa cum urmeaza:

Primul kg costa 16,5 lei (fara TVA) si pentru fiecare kg suplimentar se percepe 1.40 lei (fara TVA). In cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care prestatorul are colaboratori (verificati https://sameday.ro/noutati/r/)  se percepe taxa suplimentara de 30 lei (fara TVA).

Toate costurile vor aparea in factura proforma, separat de costul produselor achizitionate.
Contravaloarea transportului va fi suportata in parte de catre cumparator, in baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, CRAMAGIRBOIU.RO . Astfel, pentru colete cu valoarea peste 250 Ron clientul nu va plati nimic pentru transport.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii intregii sume in contul MERA COM INTERNATIONAL SRL.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, CRAMAGIRBOIU.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.
In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.
CRAMA GIRBOIU isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.