50 LEI CADOU LA PRIMA COMANDĂ PE SITE
IG Dealurile Vrancei se referă la o zonă viticolă din România, reglementată de legislația viticolă și recunoscută ca o zonă viticolă distinctă prin intermediul unui Indicator Geografic (IG). Acest IG (Indicator Geografic) identifică și protejează un anumit teritoriu viticol, precum și metodele tradiționale de producție folosite în acea regiune.

Dealurile Vrancei reprezintă o regiune viticolă situată în județul Vrancea din regiunea Moldovei, România. Această zonă este cunoscută pentru producția de vinuri de calitate, beneficiind de soluri fertile și de un climat adecvat pentru culturile viticole. Strugurii cultivați în Dealurile Vrancei sunt folosiți pentru producerea unei game variate de vinuri, inclusiv vinuri albe, roze și roșii.

Prin recunoașterea și protejarea acestui IG, se asigură că vinurile produse în Dealurile Vrancei respectă anumite standarde de calitate și sunt în concordanță cu tradițiile și practicile viticole locale. De asemenea, IG-ul poate servi ca un instrument de promovare a vinurilor din această regiune, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional.

OFERTA LIMITATA

-20%

COD: PASTE20

In luna aprilie te bucuri de o reducere exclusiva la toata gama de vinuri rosii

Campania este valabila in perioada  1 – 30 Aprilie 2024 in limita stocului disponibil