Toate articolele

De Crăciun, o sticlă de vin poate fi cadoul ideal!

De Crăciun, ne pregătim să facem cele mai frumoase cadouri celor dragi. Deși ne dorim să oferim lucruri speciale, deseori inspiraţia nu este de partea noastră. Știm cu toții că bucuria de a primi nu constă întotdeauna în cadouri scumpe ci mai degrabă, în cadouri atent planificate și relevante pentru persoanele în cauză. 

Un cadou potrivit de Craciun, îl reprezintă vinul. Suntem ferm convinși că o sticlă de vin este un cadou ideal. Atunci când îl dăruim, oferim mai mult decât un elixir delicios – de fapt, oferim o experienţă special dedicată celui sau celei care îl primește. Când alegem vinul cadou, ne gândim la preferințe, la gusturi și bineînțeles, la un dar care poate fi apreciat de oricine. Putem alege un vin preferat sau un vin diferit, astfel încât să oferim prilejul de a încerca ceva nou și a surprinde gusturile celor ce-l savureză. 

Vă propunem câteva vinuri de la Crama Gîrboiu pe care noi le considerăm a fi cadouri excelente:

Bacanta Merlot Barrique

de craciun

Un Merlot fin, din 2015, va impresiona garantat prin aromele de cireșe negre și cacao. Notele de vanilie apar discret, după decantare. Merlot-ul nostru este un vin delicios, corpolent și ideal pentru amatorii de gusturi speciale. Cu siguranța va rămâne un favorit printre cadourile oferite de Craciun!

Tectonic Fume Blanc 

Vinurile din gama Tectonic sunt o adevărată forță a naturii iar Fume Blanc-ul demonstrează acest lucru prin complexitatea aromelor rezultate din mixul soiurilor Sauvignon Blanc Barrique, Fetească Alba si Resiling de Rhin. 

Fiți pregătiți să faceți cunoștinţă cu arome de fructe exotice, piersică albă, vanilie și la final,  migdale și unt. Dăruiește celui drag, tradiția vinului din Țara Vrancei!

Bacanta Rose Special Edition

Pentru doamne sau domnișoare, rose-ul de la Bacanta se dovedește a fi cadoul perfect! Acesta cucerește prin culoarea sa roz distinctivă și bineînțeles, prin arome romantice de căpșune, piersică, zmeură și fructe exotice. Acesta este un vin pe care îl puteți savura împreună de sărbători, alături de cele mai frumoase urări.

Rezerva Familiei

de craciun

Și dacă vorbim despre cadouri memorabile, trebuie să vă recomandăm neapărat un vin de colecţie de Craciun din Rezerva Familiei. Vorbim despre câștigătorul Marii Medalii de Aur la Concursul Mondial de Vinuri de la Bruxelles, Sauvignon Blanc 2009. Acesta reprezintă un dar rafinat datorită caracterului său unic și fin. Vine deja în propria sa cutie de lemn și beneficiază de un serviciu gratuit de păstrare optimă la Crama Gîrboiu. Au mai rămas doar câteva sticle din colecția originală, ceea ce înseamnă că veți oferi un cadou exclusiv, rezervat doar pentru cele mai importante momente. 

Sperăm ca sugestiile noastre în materie de vinuri să vă ușureze misiunea de a alege cadouri pentru perioada de sărbători! Vă dorim să le dăruiți cu drag și să vă bucurați de oameni buni și vinuri excelente!

2 thoughts on “De Crăciun, o sticlă de vin poate fi cadoul ideal!

  1. Gabriel spune:

    Buna ziua, am intrat intamplator pe blogul dvs. in cautare de informatii despre ce inseamna vinul fume si am fost placut impresionat de gama larga de informatii cu care ne ajutati pe noi, cei care nu stim prea multe despre vinuri, sa ne pricepem mai bine. Am primit de la un prieten al meu, care la randul sau este prieten al cramei Girboiu, un Sauvignon Blanc Fume – Bacanta (2018 premiat) si nu stiam de ce este asa deosebit. Abia dupa ce am citit pe blog m-am luminat si am tinut sa va multumesc pentru informatii, si nu in ultimul rand, pentru calitatea vinului.

    1. Livia spune:

      Buna ziua! Va multumim pentru mesaj si ne bucuram ca putem ajuta atat cu vinuri bune cat si cu informatii legate de acestea. Va rugam sa ne ajutati si cu sugestii de teme pe viitor. Ce anume ati vrea sa mai stiti despre vin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *