Venind în anticiparea cunoscătorului de vinuri, dornic să deguste și să dețină cele mai bune vinuri Românești, Crama Gîrboiu propune o selecție inedită de vinuri medaliate. Acestea sunt câștigătoare de premii și medalii la nivel Național și Internațional la cele mai prestigioase concursuri de profil. Rezerva Familiei Sauvignon Blanc 2009 este unul din vinurile noastre de renume. Acesta este detinator al distinctiei Marea Medalie de Áur la Concours Mondial de Bruxelles. Singurul vin din istoria Romaniei care a intrat in Topul Revelatiilor Mondiale, o mandrie pentru noi. Selectia de vinuri medaliate reprezintă culminarea eforturilor noastre de a oferi vinuri impresionante de calitate superioară. Ca sa va bucurati de vinuri bune de la Crama Girboiu!

Afișez singurul rezultat

Categorii

Rezerva Familiei Sauvignon Blanc demisec 2009

280,00lei
Adaugă în coș

Vinuri medaliate

Deoarece ne dorim să venim în anticiparea cunoscătorului de vinuri, mereu dornic să deguste și să dețină cele mai bune vinuri românești, Crama Gîrboiu îți propune o selecție inedită de vinuri medaliate. Toate vinurile din această categorie sunt câștigătoare de premii și medalii la nivel național și internațional, la unele dintre cele mai prestigioase concursuri de profil.

Această selecție de vinuri premiate reprezintă culminarea eforturilor noastre de a oferi vinuri impresionante, de o calitate superioară, pentru a celebra și prețui cele mai importante momente din viața ta și a celor dragi. Fiecare distincție primită de vinurile din Crama Gîrboiu este o dovadă a muncii asidue depuse în fiecare zi, pentru ca tu să ai pe masa ta cel mai bun vin românesc.

Unul dintre vinurile noastre de renume este Rezerva Familiei Sauvignon Blanc 2009, deținător al distincției „Marea Medalie de Aur” la Concours Mondial de Bruxelles. Acesta este singurul vin din istoria României care a intrat în Topul Revelațiilor Mondiale și este o adevărată mândrie pentru noi. Alături de el, îți punem la dispoziție o întreagă gamă de vinuri românești premiate, de calitate, precum Petite Helena Premium White Blend, Constantin Premium Red Blend, Bacanta Fetească Neagră, Bacanta Syrah Barrique, Epicentrum Șarba & Plavaie, Vinoteca Tectonic Muscat Ottonel 2014 și multe altele. Cel mai premiat vin al Cramei Gîrboiu și unul dintre cele mai medaliate Chardonnay-uri românești este Vinoteca Bacanta Chardonnay Barrique 2015, ce deține multiple distincții internaționale, câștigate la competiții de renume.

Răsfață-te cu vinurile de excepție din Crama Gîrboiu și savurează un vin românesc premiat, de cea mai bună calitate. Celebrează momentele speciale din viața ta alături de un vin pe măsură!