Cauti vinuri
premium romanesti?

Daca reprezinti un restaurant, magazin specializat sau doar organizezi un team building Crama Girboiu iti sta la dispozitie cu un portofoliu complet de produse si cu o echipa de experti care sa te consilieze in achizitia ta.

OFERTĂ DE PREȚ
PERSONALIZATĂ

In dependenta de obiectul de activitate venim in sprijinul partenerilor cu oferte de pret personalizate. Atat conditiile comerciale cat si termenele de plata sunt unele atractive.

Condiții speciale de transport

Livrarile au loc din depozitul nostru de la crama atat cu flota proprie cat si prin parteneri responsabili ca: Pallex, Fan Curier, Nemo si Sameday. Livrarile sunt rapide si in conditii de maxima siguranta.

Susținere din partea noastră !

Reprezentantii nostri sunt implicati in actul vanzarii si sunt in permanenta in slujba partenerilor. Organizam degustari profesionale si training cu personalul.

Beneficiul de a comercializa un PRODUS ROMANESC
cu adevarat PREMIUM!

Crama Girboiu este o intreprindere cu capital 100% romanesc care a luat fiinta in anul 2005. De atunci, nu a trecut an in care sa nu investim in tehnologie cat si in resursa umana. Am readus pe piata doua soiuri uitate: Sarba, Plavaie si am demonstrat ca terroir-ul de la Cotesti este unul ideal pentru vinuri rosii. Si nu ne oprim aici!

Cui ne
ADRESĂM

Pasionatilor de Vinuri Bune indiferent daca sunt revanzatori sau clienti finali.

HORECA

restaurante, hoteluri, cafenele

MAGAZINE SPECIALIZATE

DISTRIBUITORI

EVENIMENTE CORPORATE

EVENIMENTE PRIVATE

nunti, botezuri, onomastici

Hai să
COLABORĂM

  Adresă

  Strada Dealul Cramelor, numarul 43,
  Sat Dragosloveni, Comuna Dumbraveni,
  Vrancea, Romania, 627108

   Adresă

   Strada Dealul Cramelor, numarul 43,
   Sat Dragosloveni, Comuna Dumbraveni,
   Vrancea, Romania, 627108